Dodaj do ulubionych

ścięłam włosy, taka mala odmiana :))

04.09.06, 10:25
bujałam się z ta myslą, bujałam, aż wybujałam smile))
Obserwuj wątek
    • kasitza Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:28
      dawaj zdjecie
      • juleczka4 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:29
        Cześc czołem smile

Dawaj fote big_grin
        • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:34
          jeny, musiałabym na kompa zwalić smile
      • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:33
        ee, może cos tam jest w aparacie, ale musiałabym zrzucać na kompa....
        • raduch Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:35
          mamba30 napisała:

> ee, może cos tam jest w aparacie, ale musiałabym zrzucać na kompa....

A to lepiej nie, jeszcze Cię prund kopnie. wink
          • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:37
            he he.... nie dość że ciachnięta, to jeszcze kopnięta smile
    • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:31
      które?smile
      • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:34
        dla odmiany te na górze smile)
        • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:34
          i co teraz?
          • alpepe Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:37
            jak to co? Nieaktualna wizytówka.
            • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:40
              a jak to tylko grzywka ścieta?
              • alpepe Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:41
                to też
          • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:37
            teraz mam nową fryzurę smile
            • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:40
              i co łyso Ci?smile
              • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:43
                tak nie bardzo, a powinno?smile
                • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:45
                  jak ścięłas to taksmile
                  • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:49
                    a jak nie na łyso, to jak?smile
                    • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:53
                      włochatosmile
                      • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:56
                        włochato to mi sie z jakimś obskórnym diablem kojarzy smile
                        • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:02
                          a łyso?smile)))))))))))))))
                          • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:03
                            z Urbanem smile
                            • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:11
                              a mnie z czyms innymsmile)))))))
                              • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:12
                                taaaaaa, z doopa zapewne smile
                                • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:14
                                  pudłosmile
                                  • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:15
                                    zdradź tę tajemnicę, bom strasznie ciekawa teraz smile
                                    • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:24
                                      oczywiście z cipąsmile
                                      • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:25
                                        ale cipa nie zawsze jest łysa, zapomniałeś?smile
                                        • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:31
                                          urban tez kiedys miał włosysmile
                                          • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:32
                                            ale kiedy to było......
                                            • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:34
                                              w tym samym czasie co u cipysmile
                                              • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:41
                                                copa jeszcze młoda, nie wylniała smile)) a jaki Urban każdy wie smile)
                                                • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:46
                                                  copa havana?smile
                                                  • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:47
                                                    taaaaa..... czego sie czepiasz literówek?smile lepiej bys powiedział jako facet,
                                                    czy sobie ładną fryzurę pierdyknełam smile
                                                  • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:54
                                                    a tam się czepiamsmile
                                                    a skad mam niby wiedzieć?
                                                  • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:57
                                                    z kątowni???? przeca link jest do foty, ech Ty niekumaty smile)
                                                  • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 12:12
                                                    aaaaa nie widziałem ponad 100 wpisówsmile)))))))))
                                                  • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 12:14
                                                    smile przedział Ci się przesunąłsmile)))))))
                                                    moze bycsmile
                                                  • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 12:23
                                                    nie się, tylko fryzjerka przesunęła smile) może być, aleś sie wysilił smile)
                                                  • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 12:28
                                                    to co ona slepa?smile))))))
                                                    mam Cię dołowac?wink)))))))))))))))
                                                  • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 12:29
                                                    nie ślepa, tylko takiego pomysła miała smile)
                                                    a co, wg Ciebie wtedy było lepiej?
                                                  • ticoqp Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 12:34
                                                    zboczonego?smile
                                                    inaczej byłosmile
                                                    no weź wygłupiam się przecież jest oksmile
                                                  • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 12:41
                                                    ja tam nie wiem, co Jej w głowie siedziało, ale włosy mi mył taki sliczny,
                                                    młody pan...... smile))
                                                    się na wygłupy zebrało z poniedziałku smile)
    • tictac11 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:37
      A ja zapuszczam...zapuszczam...zapuszczam...
      • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:38
        a ja miałam długie kilkanaście lat smile
        • tictac11 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:40
          smile)) a na jaką długość ściełaś?
          • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:43
            mam pociapane teraz, więc zależy z której strony spojrzeć od 15 do 25 cm są
            krótsze
            • tictac11 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:46
              z grzywką czy bez?
              • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:49
                takie nie wiadomo co smile
                • tictac11 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:50
                  ciekawam, ciekawam...
    • monalisa.pl pokazuj fote i to biegusiem!!! 04.09.06, 10:41

• mamba30 Re: pokazuj fote i to biegusiem!!! 04.09.06, 10:44
        moment, muszę zrzucić na kompa
    • niedzwiedzica_sousie Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:41
      o jezu! ale bardzo krótko?
      • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:44
        są krótsze mniej więcej od 15 do 25 cm...
    • grogreg Wizualizacje poprosze. 04.09.06, 10:44
      Jak w temacie.
      • mamba30 Re: Wizualizacje poprosze. 04.09.06, 10:44
        moment, już aparat podłączam i zobaczę, co tam jest
        • annajustyna Re: Wizualizacje poprosze. 04.09.06, 10:48
          Ojej, Mambusiu, tak ladnie Ci w tych dlugich bylo...Ale kolor ten sam??? Dawaj
          fote!!!
          • mamba30 Re: Wizualizacje poprosze. 04.09.06, 10:50
            ja koloru nie zmieniam, lubie swoje ciemne smile
    • bzz_bzz Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:51
      ja też kcem fote!! Polecam załadować na imageshack i zapodać linka wink
      • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 10:56
        patrz poniżej smile
        • bzz_bzz Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:24
          Mambinka, łaaaadnie Ciiii!!! I nie słuchaj nikogo, że włosów szkoda. Zawsze
          można dokleić wink
          Chociaż trzeba przyznać, że imicz wink zmieniłaś tym całkowicie. Ale chyba lepiej
          do Ciebie pasuje smile
          Mi się podoba, o! ;D
          • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:26
            a dziekuję, ja też jestem zadowolona i Pyton też sie zachwycił smile teraz jestem
            taka poważniejsza chyba trochę smile
    • mamba30 proszę bardzo 04.09.06, 10:54
      img135.imageshack.us/my.php?image=p9020093gb0.jpg
      • niedzwiedzica_sousie Re: proszę bardzo 04.09.06, 10:56
        ojej, szkoda mi tych włosów sad(
        • mamba30 Re: proszę bardzo 04.09.06, 10:57
          niedzwiedzica_sousie napisała:

> ojej, szkoda mi tych włosów sad(

włosy nie palec - odrosną smile
          • niedzwiedzica_sousie Re: proszę bardzo 04.09.06, 10:59
            też racja
      • vandikia podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 10:57

• mamba30 Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 10:58
          dziękuję bardzo smile
          • vandikia Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 10:59
            trzeba to opić big_grinDDD
            • mamba30 Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:00
              no baaaa.... my w sobotę opijaliśmy, mielismy rocznicę ślubu i stąd ta
              fryzura smile)
              • vandikia Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:01
                aaa to spoznione serdeczne zyczenia smile))
                • mamba30 Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:03
                  a dzięki, dzięki smile) ale opić podwójnie zawsze mozna smile) Ty już w pracy, czy
                  nadal sie urlopujesz?
                  • vandikia Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:07
                    ja dzis choruje na okres w domu, ale juz w zeszlym tyg rabotalam uncertain
                    co do opicia , poki jeszcze cieple wieczory, mozna zrobic repete smile
                    • mamba30 Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:08
                      to Ty tak możesz sobie chorować w ten dzień? trza sie jakoś umówić w takim
                      razie smile
                      • vandikia Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:10
                        teoretycznie nie, ale rano sie z lozka podnioslam i to byl koniec, ból jak 150.
                        powiedzialam K. zeby sam pojechal do wawy.
                        moge wziac dzien urlopu pozniej - cos jak urlop na żadanie, ale zwykle w takich
                        sytuacjach korzystam z nadgodzin - a ze sie ich przez 3 lata troche nazbieralo,
                        to są jak znalazl na takie sytuacje smile
                        no czeba sie umowic, jutro możemy na gadzie pogadac smile
                        • mamba30 Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:12
                          oki, nie ma sprawy smile może tym razem Pytona wyciągnę smile
                          • vandikia Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:14
                            świetnie smile) K. sie raczej nie da, chociaz...moze... smile)
                            • mamba30 Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:15
                              he he..... kompa Mu zepsuj smile)
                              • vandikia Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:20
                                aaa to nawet nie o to chodzi... chociaz w duzym stopniu tak, ale on twierdzi,ze
                                nie mialby co robic - bo oczywiscie ja w tym przypadku pije. tlumaczylam mu, ze
                                nie rozmawialismy raczej o jakis sprawach, ktore tylko nas dotycza, ale tak
                                ogolnie bardziej, ale srednio go to przekonuje. no na sile go nie zawleke,
                                chociaz jak sie ostatnio na mnie wyczekal, to moze sie skusi smile
                                • mamba30 Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:22
                                  urabiaj, urabiaj smile ja z Pytonem nie wiem, ale sie obaczy smile teraz młody już w
                                  domu, więc sama nie wiem...
                                  • vandikia Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:24
                                    aaa no widzisz smile
                                    no zobaczymy smile a wstepnie jaki dzien by Ci najbardziej odpowiadal? bo mi chyba
                                    piatek smile i trzeba ekipe zwolac jakas smile
                                    • mamba30 Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:27
                                      w piatki zaczęłam konno jeździć, ale zobaczymy....
                                      • vandikia Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:28
                                        uuuuu to juz na stale? no i jak? smile
                                        ja 100 lat nie bylam, jezdzilam kolo grodziska kiedys na starej spokojnej
                                        klaczy smile) tez bym w sumie sie wybrala ale nie ma kiedy, nie ma kasy itd smile
                                        • mamba30 Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:33
                                          raczej tak.... ja 18 lat nie jeździłam, ale teraz na rocznicę dostałam od męża
                                          toczek, rękawiczki, buty i sztylpy.... w ub. piatek nawet już skakałam przez
                                          przeszkody smile
                                          • vandikia Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:38
                                            eeee no to fajnie, bedzie mozna kiedys popatrzec? jezdzisz w wawie gdzies, czy
                                            okolice?
                                            • mamba30 Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:42
                                              w Wilanowie smile jakby co służę kontaktem smile
                                              • vandikia Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:44
                                                na jezdzenie to nie sadze, ale popatrzec bardzo chetnie smile)
                                                • mamba30 Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:51
                                                  pojeździć fajna sprawa, tylko trzeba się liczyć z tym, że na 2 dzień wszystko
                                                  boli smile)
              • raduch Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:05
                Aha, no to kolejnych opijanych rocznic życzę. smile
                • mamba30 Re: podoba mnie sie, ladnie :) 04.09.06, 11:05
                  a dziękuję, mam taka nadzieję smile
      • raduch Re: proszę bardzo 04.09.06, 10:57
        Dałem 10 smile
        • mamba30 Re: proszę bardzo 04.09.06, 10:58
          raduch napisał:

> Dałem 10 smile

a co to znaczy?
          • raduch Re: proszę bardzo 04.09.06, 11:00
            mamba30 napisała:

> a co to znaczy?

Na dole jest "rate this file" smile
            • mamba30 Re: proszę bardzo 04.09.06, 11:00
              nie zwróciłam uwagi smile) ale bardzo dziękuję smile))
      • tictac11 Re: proszę bardzo 04.09.06, 10:57
        rewelka
        i masz jeden z dwóch najzgrabniejszych nosów jakie widziałam,serio, wiec nie
        marudź!!! (ten drugi mieszka za granicą więc możesz sie poszczycić najlepszym w
        PL) wink)
        • mamba30 Re: proszę bardzo 04.09.06, 10:59
          tictac11 napisała:

> rewelka
          > i masz jeden z dwóch najzgrabniejszych nosów jakie widziałam,serio, wiec nie
          > marudź!!! (ten drugi mieszka za granicą więc możesz sie poszczycić najlepszym
          w
          >
          > PL) wink)

co Wyście powariowali????? Mój nos to jeden z moich 3 największych kompleksów :
          ((( a menżowiu twierdzi, że nie widział ładniejszego nosa u nikogo.... z
          którymś z nas jest coś nie w porządku w takim razie smile
          • tictac11 Re: proszę bardzo 04.09.06, 11:00
            Pyton ma rację uwierz mi, ten kompleks jest bezzasadny, innych nie znam wink)
            • mamba30 Re: proszę bardzo 04.09.06, 11:01
              tictac11 napisała:

> Pyton ma rację uwierz mi, ten kompleks jest bezzasadny, innych nie znam wink)

ja i tak wiem swoje smile)) a Ty kimże jesteś, bo na razie nie kumam smile)
              • to-wlasnie-ja Re: proszę bardzo 04.09.06, 11:12
                No kurcze jak Bozie kocham jestes niezla laska . I nie mam pojecia co Ty chcesz od swojego nosa, grzeszysz, wiesz? smile))
                • mamba30 Re: proszę bardzo 04.09.06, 11:14
                  nie wiem, co chcę od swojego nosa, ale już tak mam.... mój ŚP tata, jak sobie
                  wypił (a często Mu sie to zdarzało) zawsze do mnie mówił "Kaśka, jaki ty masz
                  qrwa wielki nochal"..... pewnie stąd sie to wzieło i trwa już prawie 20 lat
                  • to-wlasnie-ja Re: proszę bardzo 04.09.06, 11:17
                    To powtarzaj sobie codziennie jak mantre- mam ladny nosek ...mam ladny nosek smile)) Moze Ci przejdzie smile Serio - fajna jestes . A tata po alkoholu gorzej widzial i tyle wink
                    • mamba30 Re: proszę bardzo 04.09.06, 11:18
                      postaram się, ale tyle lat nie zwalczyłam tego kompleksu, to i teraz marne
                      szanse widzę smile) za to synowiu ma zgrabny kinolek smile)
                      • to-wlasnie-ja Re: proszę bardzo 04.09.06, 11:20
                        Syn to w ogole super facet z tego co widzialam na zdjeciu. Oj, bedzie lamal serca smile
                        • mamba30 Re: proszę bardzo 04.09.06, 11:22
                          juz łamie, ale przed nami udaje takiego twardziela, którego w ogóle dziewczyny
                          nie interesuja smile
                          • to-wlasnie-ja Re: proszę bardzo 04.09.06, 11:31
                            taki wiek- sama mam dwoch , ale troche starszych, wiec ten etap mam za soba smile spadam na razie - mlody chce wykorzystac ostatnie wolne chwile na kompie . Czesc smile
                            • mamba30 Re: proszę bardzo 04.09.06, 11:33
                              trzymaj się, pa smile
      • aasiula1 o żesz Mambo 04.09.06, 14:28
        ale masz włosie lśniące!!!! Fajnie wyglądasz
        • mamba30 Re: o żesz Mambo 05.09.06, 08:07
          aasiula1 napisała:

> ale masz włosie lśniące!!!! Fajnie wyglądasz

zawsze miałam wsiarz świecący, ale fakt na tym zdjęciu jakoś daje po oczach smile)
      • monalisa.pl wow BOMBA ale dlaczego zawsze chowasz buzke? 04.09.06, 14:52

• mamba30 Re: wow BOMBA ale dlaczego zawsze chowasz buzke? 05.09.06, 08:08
          a nie wiem, tak jakoś wyszło smile)
    • hatige Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:26
      eeeeee no - superfryz smile)))
      • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 11:27
        zawsze to inaczej, niz te długie, proste.... mała wariacja na posępnym
        czerepie smile
    • krambambulia No to fote dawaj :)) nt 04.09.06, 11:52

• mamba30 Re: No to fote dawaj :)) nt 04.09.06, 11:56
        przeca jest link smile
        • krambambulia Re: No to fote dawaj :)) nt 04.09.06, 11:59
          Juz znalazłam smile) Rany julek mambina ale jesteś ładna smile)) też bym tak
          kciała smile))))
          • mamba30 Re: No to fote dawaj :)) nt 04.09.06, 12:05
            e tam ładna, normalna....a fryzurę sobie przeca możesz podobna zrobic smile
            • krambambulia Re: No to fote dawaj :)) nt 04.09.06, 12:13
              Mi by nie było ładnie sad mam buźkę jak Violetta V.
              • mamba30 Re: No to fote dawaj :)) nt 04.09.06, 12:24
                ja odkąd przytyłam też dostałam japy wielkiej, jak księzyc w pełni smile
                • krambambulia Re: No to fote dawaj :)) nt 04.09.06, 12:41
                  Ale ja schudłam 10 kilo smile)) no dobra, ostatnio przytyłam ze dwa, ale to
                  dlatego że odzyskałam spokój ducha smile))
                  • mamba30 Re: No to fote dawaj :)) nt 04.09.06, 12:43
                    też bym chciała schudnąć, ale nic w tym kierunku nie robię.... może te konie
                    pomogą mi teraz
                    • krambambulia Re: No to fote dawaj :)) nt 04.09.06, 12:54
                      Na mnie niestety podziałał stres - ale minął, więc niestety tyję...
                      I tak źle, i tak niedobrze wink)
                      • mamba30 Re: No to fote dawaj :)) nt 04.09.06, 13:12
                        może dietę sobie jakąs opracuj
                        • krambambulia Re: No to fote dawaj :)) nt 04.09.06, 13:29
                          Eeee no, zjadam jogurt na sniadanie, a od obiadu i kolacji wstaję lekko głodna :
                          ( ale za to cyc mi znowu lekko urósł smile))
                          • mamba30 Re: No to fote dawaj :)) nt 04.09.06, 13:31
                            no to nie wiem..... ja jem sporo i diety nie trzymam, więc nic dziwnego, że nie
                            chudnę.... może się poruszaj gdzieś
                            • krambambulia Re: No to fote dawaj :)) nt 04.09.06, 13:37
                              Ja sie strasznie nudzę jak się ruszam - chodze na spacery czasem, ale wtedy
                              koniecznie walkman i parę płyt do zmieniania, bo... mi się inaczej nie chce smile
                              co innego jakbym miała z kim sad ale nie mam sad
    • lajton oszszsz Ty! 04.09.06, 12:31
      jak jeszcze raz powiesz, ze jestes wielka baba to przyjade i pukne Cie w ten
      Twoj leb, co by Ci durne mysli z niego wywietrzaly! wink)) te łapki rachityczne
      to niby skad? z przejedzenia i od piwska??
      teraz na temat: wloski bałdzo ładne
      zreszta ladna dziewucha z Ciebie i tylesmile
      • mamba30 Re: oszszsz Ty! 04.09.06, 12:35
        a przyjedź, a co.... zapraszam serdelecznie smile) tylko mnie nie osłabiaj z tymi
        rachitycznymi łapkami smile))))))
    • grubaska20 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 04.09.06, 13:43
      mamba - cudnie!!!smile naprawde mi sie podoba!smile tak lekko.. no supersmile
      • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 05.09.06, 08:08
        na razie nie żałuję, mnie sie tysz podobuje smile
    • onlyju charosza dziewuszka 04.09.06, 14:30
      ładnie, świeżo, interesująco!
      i zupełnie inaczej! smile
      • mamba30 Re: charosza dziewuszka 05.09.06, 08:09
        a bardzo dziękuję smile odmieniłam sie po latach smile
    • krysica Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 05.09.06, 09:04
      Świetnie Ci taksmile))!!!
      eeee narobiłaś mi chcicysmile)
      • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 05.09.06, 09:09
        na co chcica??? na obcięcie włosów?
        • krysica Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 05.09.06, 09:12
          Nie mam pomysła co z nimi zrobić.....a najgorsze jest to, ze sobie wczoraj
          pierwszego siwka znalazłam, BUUUUHUHUHU....farbować takie hektary to kłopot:0)
          • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 05.09.06, 09:20
            ja też mam siwe, nie łam się smile)
    • reniatoja Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 05.09.06, 10:44
      Mamba, choc ja kocham długie włosy (moje nigdy niespełnione marzenie), to muszę
      powiedzieć, że czy w długich, czy w krótkich, czy w średnich, czy qva na łyso -
      jesteś niesamowita laska.
      • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 05.09.06, 13:49
        ej Renia, no nie zawstydzaj mnie smile)))
    • veeto1 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 05.09.06, 19:41
      Bardzo ładnie. Myślałam, że tak radykalnie i aż sie przestraszyłam, ale ta
      długość jest super.
      • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 06.09.06, 09:55
        na krótsze bym się chyba nie zdecydowała, może nastepnym razem górę zetnę
        krócej, ale to wyjdzie w praniu smile
    • ocean.niespokojny Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 05.09.06, 19:43
      na tym nowym zdjęciu wyglądasz całkiem inaczej niż na starym wizytówkowym,
      nigdy bym nie powiedziała że to ta sama osoba
      nowa fryzura o niebo lepsza, dodaję świeżości lekkości, klasa !!!
      tez muszę zmienić swoją, od paru lat noszę sie tak samo
      • mamba30 Re: ścięłam włosy, taka mala odmiana :)) 06.09.06, 09:54
        Dzieki smile)) Ty od paru, a ja z małymi przerwami od parunastu smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka