edka-schizofredka 06.09.06, 16:37 Zab mnie boli, kokot jeden ((((((((... Ja juz chce zeby mi go wyrwali... Oprocz antybiotyku i ssania loda co pomaga jeszcze??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajton Re: Do piczy....... aaaaaaaaaaa... 06.09.06, 16:39 Nie wzielas jeszcze przeciwbolwej tabletki, jakiejs poteznej dawki? Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Do piczy....... aaaaaaaaaaa... 06.09.06, 16:40 Antybiotyk mam na odpuchniecie, a pozniej mi pan ciapaty obiecal wyrwac Odpowiedz Link
lajton Re: Do piczy....... aaaaaaaaaaa... 06.09.06, 16:42 no ale napier**ala, no nie? wez se jakas chemie, bo kota dostaniesz aha, pow wyrwaniu moze bolec mocniej jestem wlasnie po - napierdalalo 10 dni Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Do piczy....... aaaaaaaaaaa... 06.09.06, 16:45 No to mnie pocieszylas DD... Ja chcialam do PL leciec wyrwac, ale moj stomatolog powiedzial, ze bede musiala zostac w kraju, ze nie moge sobie do samolotu wskoczyc i wracac ((((((((... Odpowiedz Link
lajton Re: Do piczy....... aaaaaaaaaaa... 06.09.06, 16:47 ale ja mialam dlutowanie, dzielenie korzenia itp. bolalo jak cholera, ale przezylam jakos na prochach acha - wez se lodu w szmate jakas, przyloz do polika i poczekaj, moze Ci troche ten bol ukoi Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Do piczy....... aaaaaaaaaaa... 06.09.06, 16:50 To ja jednak do szpitala pojade a nie bede sie meczyc u zwyklego dentysty ))))... Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Do piczy....... aaaaaaaaaaa... 06.09.06, 17:57 to wina złego loda. Cholera wie ich tych dentystów. Odpowiedz Link