vandikia 13.09.06, 21:24 nie wiem czy wiesz, ale rzucilam mój dżob, wiec jakby co ten adres, ktory podawałam Ci w mailu jest nieaktualny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Maretina! 13.09.06, 21:41 hm, w piatek ide do pracy, koniec lenistwa... zapytam kolezanke czy juz wyslala jesli tak, to ktos poczyta, jesli nie, dawaj nowy adres, jutro powinnam dostac ksiazke o locie 93( ten samolot, ktory rozbil sie 11.09.2001 w pensylwani), to wysllbym je rzem. terz n Ntionle geogrphic leci material o wojskowych samolotach transportowych po 23 powtork, bed tez ktstrofy w przestworzch. dzis odcinek, ktory jkims cudem uszedl mojej uwadze Odpowiedz Link
maretina sorry za ta rabanke z literowkami 13.09.06, 21:42 strajkuje mi w klawiaturze( NOWEJ kurwa mc, za 130 zlotych) literka "a" a czasami jeszcze inne robia to samo. zdziry jedne. Odpowiedz Link
vandikia Re: sorry za ta rabanke z literowkami 13.09.06, 21:44 luzik wszystko pojelam )) jak nie wyslala, to podam Ci domowy a co do tv, to ja mam niestety zwykla antene i 3 programy na krzyz Odpowiedz Link