ben-oni 19.09.06, 13:25 "Tak dalej pierdolić się nie da!!!!" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach Re: Że sparafrazuję Jarosława K. 19.09.06, 13:26 ben-oni napisał: > "Tak dalej pierdolić się nie da!!!!" a mozna poprosic o źrodło cytatu? Odpowiedz Link
alpepe Re: Że sparafrazuję Jarosława K. 19.09.06, 13:34 przecież to parafraza a nie cytat. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Że sparafrazuję Jarosława K. 19.09.06, 13:37 alpepe napisała: > przecież to parafraza a nie cytat. aha, a zrodlo pewnie jak zwykle w wyborczej. kazdy sobie parafrazuje, jak mu wygodnie. tylko dlaczego akurat na tym forum? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach do ben-oni 19.09.06, 13:37 "goń sie leszczu" - to tez parafraza, ale Lecha. Odpowiedz Link
khaki3 Re: Że sparafrazuję Jarosława K. 19.09.06, 13:26 Zlota mysl,zapiszmy ja zlotymi literami i oprawmy w ramki Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Że sparafrazuję Jarosława K. 19.09.06, 13:38 khaki3 napisała: > Zlota mysl,zapiszmy ja zlotymi literami i oprawmy w ramki i powiesmy na drzwiach od kibla. Odpowiedz Link
khaki3 Re: Że sparafrazuję Jarosława K. 19.09.06, 13:39 Moze byc Ale jak na drzwiach do kibla to moze lepiej tak srac juz dalej nie mozna czy cos Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Że sparafrazuję Jarosława K. 19.09.06, 16:09 Na drzwiach kibla to mozan wyczytac rzeczy wielkie. Ja kiedys widzialem cytat z wieszcza: "Samotnosc, coz po ludziach?". Moj ulubiony autor pisze ze zobaczyl na scianie toalety napis: Po co czlowiek zyje? I odpisal: Aby być oczami uszami i sumieniem Stwórcy Wszechświata, ty durniu. Odpowiedz Link