reniatoja 21.09.06, 08:15 o niedyskryminowanie Mateusza Wierzbickiego na tym Analu. dziekuję z góry i z dołu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatige Re: Prosiłabym na dzień dobry 21.09.06, 08:32 hmmm- a w jaki sposob z dolu?? )) Odpowiedz Link
khaki3 Re: Prosiłabym na dzień dobry 21.09.06, 08:46 A jak ja go nie dyskryminowalam i nie mam zamiaru dyskryminowac to czy dostane jakas nagrode? Odpowiedz Link
reniatoja Re: Prosiłabym na dzień dobry 21.09.06, 08:49 Nagrodą bedą kolejne wątki Wierzby A bo tak naskoczyli na niego wczoraj, ze aż mi przykro sie zrobiło. taki miły Mateusz, a tak go Pietrek z Kobitom do parteru sprowadzali. Ale myslę, ze Mati przetrwa, ja lubie czytac jego wątki. I mam też jego ksiazke do przeczytania, ale jeszcze nie miałam czasu luknąć. Odpowiedz Link
khaki3 Re: Prosiłabym na dzień dobry 21.09.06, 08:52 Uuuuu a ja ksiazki nie mam No ale co poradzisz jak ja w swiecie nie obeznana.No i co jak co ale do jego watkow trzeba z dystansem podchodzic i czasami poglowkowac o co chodzi! A wczoraj doszedl Mati do wniosku,ze jestem wykorzystywana przez mojego kota i kiedystam bylam wykorzystana przez krowe!jakby nie on to kto by mi to uswiadomil?NIKT!I cale zycie bylabym wykorzystywana przez kota i kiedystam przez krowe!taka nieuswiadomiona! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 17:31 khaki3 napisała: > I cale zycie bylabym wykorzystywana przez kota i kiedystam przez> krowe!taka nieuswiadomiona! ja to jestem wykorzystywana najczesciej przez swinie roznej masci. no i wlasnego psa oczywiscie. i tez zawdzieczam uswiadomienie sobie tego wstrzasajacego faktu naszemu Naczelnemu. Odpowiedz Link
six_a Re: Prosiłabym na dzień dobry 21.09.06, 09:29 niniejszym pragnem ogłosić, że nie widzę różnicy między wątkiem pt. gdzie są kąty rybackie a niepokojem moralnym w kwestii jakiejś kleczkowskiej. jezdem również przeciwko cenzurze, chyba że idzie ostro na ch. i qrwy. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Prosiłabym na dzień dobry 21.09.06, 12:00 myśle że nastąpilo u kogoś zmęczenie ilością wątków M. Ale takie są losów i forumów dzieje) Odpowiedz Link
reniatoja Re: Prosiłabym na dzień dobry 21.09.06, 12:06 fakt, idzie facet w ilosc - napisal chyba rekordowa ilosc postów. ale jest mily i sympatyczny z wygladu Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 16:53 reniatoja napisała: > fakt, idzie facet w ilosc - napisal chyba rekordowa ilosc postów. ale jest mily > > i sympatyczny z wygladu aha, to trezba swoje zdejcie wkleic,zeby cie ktos polubil? lepiej reniu o to nie pros, bo jeszcze bedziesz zmuszona mnie na zawsze zaakceptowac. Odpowiedz Link
roborobi Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 17:20 z wygladu może i miły i sympatyczny z postów raczej nie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=48949373&a=48955391 Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 17:22 a sa panie na tym forum, np. niejaka Renia, ktore lubia typ maczo-wypierdaczo. Odpowiedz Link
reniatoja Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 17:28 Prosze cie Kobieto, nie prowokuj mnie, żebym musiała Ci napisać cos, czego nie chcę. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 17:28 reniatoja napisała: > Prosze cie Kobieto, nie prowokuj mnie, żebym musiała Ci napisać cos, czego nie > chcę. a se pisz. na mnie to juz nie robi wrazenia. i chyba na wiekszosci takze Odpowiedz Link
reniatoja Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 17:34 Napiszę Ci tylko, ze zarówno nazywanie kogokolwiek ułomnym, maczo wypierdaczo czy ścierwem jest żałosne. Szkoda, ze jako kobieta dajesz się wciągać w takie błoto. Szkoda, że nie potrafisz nawet uszanować prośby Mamby, tylko nadal to ciągniesz, teraz w tym watku. Kończę o tym, koń jaki jest każdy widzi. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 16:52 six_a napisała: > niniejszym pragnem ogłosić, że nie widzę różnicy między wątkiem pt. gdzie są > kąty rybackie a niepokojem moralnym w kwestii jakiejś kleczkowskiej. > jezdem również przeciwko cenzurze, chyba że idzie ostro na ch. i qrwy. > strasznie sie siksa zrobilas zlosliwa. otoz, moj syn tam pojechal, i chcialam sie dowiedziec, gdzie to jest dokladnie. to takie dziwne? no tak, dla kogos, kto nie ma dziecka moze sie to dziwne wydawac. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Prosiłabym na dzień dobry 21.09.06, 20:13 nooo czytam właśnie sobie rzeczony wondek jednym oczkiem;-/ szkoda, ze doszlo do aż takich emocji. Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: Prosiłabym na dzień dobry 21.09.06, 20:36 dzięki Renia, ale rzecz nie w dyskryminacji, bo kręgosłup u mnie mocny To po pierwsze. Po drugie zaś, po dłuższym namyśle postanowiłem nie pisać na AO z zasadniczych względów. Nie chodzi nawet o żenujące pyskówki, w które daje się ku swemu ubolewaniu wciągać, ale o wczorajszą ingerencję anonimowego moderatora/moderatorkę AO. Taka klasyczna to była koteryjna cenzura, wbrew przesłaniu AO o ,,dyskusji na wszelkie tematy". Ten tchórzliwy moderator/moderatorka z ukrycia zaczął ciąć tylko moje posty, a wulgarne swojego kolesia zostawiał/zostawiała. Kiedy założyłem watek apelujacy do Mamby o wyjasnienie kwestii, watek został przywrócony, ale wykastrowany o chyba więcej niż dwa moje posty z zaznaczoną ingerencją. Żałosne to i brzydkie. Mnie takie akcje brzydzą, więc dlatego znikam. Muszę jednak powiedzieć, że jest na AO mnóstwo świetnych ludzi, których serdecznie pozdrawiam. Nie chcę jednak zniżać się do pyskówek z jakims debilowatym pietrkiem czy niezrównoważoną emocjonalnie pasiastą. No po co mi to? Jest LISTA, tam wszystkich chętnych zapraszam Odpowiedz Link
aguszak Re: Prosiłabym na dzień dobry 21.09.06, 21:09 Mała prośba: nie odchodź, please... Odpowiedz Link
reniatoja Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 00:17 Niestety, forum LISTA - nic mi to nie mówi, nie mam pojęcia na ten temat zadnego. W każdym razie jakby co to pisz tez na Analu jednak. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 16:47 reniatoja napisała: > Niestety, forum LISTA - nic mi to nie mówi, nie mam pojęcia na ten temat > zadnego. W każdym razie jakby co to pisz tez na Analu jednak. Renia, jak klikniesz na "rozne" to tam ci sie otwiera lista wszystkich forow, nasz e jest na samej gorze , a nastepnie to Lista . czy tak trudno to znalezc? Odpowiedz Link
reniatoja Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 17:08 pewnie łatwo, ja nawet nie próbowałam, nawet zainteresowana nie byłam podjeciem proby szukania. w czym twoj problem? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 17:22 reniatoja napisała: > pewnie łatwo, ja nawet nie próbowałam, nawet zainteresowana nie byłam podjeciem > > proby szukania. w czym twoj problem? moj w niczym. to ty zdaje sie mialas problem, wiec ci pomoglam go rozwiazac. Odpowiedz Link
reniatoja Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 17:36 a to dziękuję za próbę (zbędną i spóźnioną) pomocy. Problemu nie było również z mojej strony. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 16:45 mateuszwierzbicki napisał: > dzięki Renia, ale rzecz nie w dyskryminacji, bo kręgosłup u mnie mocny > To po pierwsze. Po drugie zaś, po dłuższym namyśle postanowiłem nie pisać na AO > > z zasadniczych względów. aha. chodzi ci o to, aby twoje forum bylo na pierwszym miejscu wsrod prywatnych ? Odpowiedz Link
aguszak Re: Prosiłabym na dzień dobry 21.09.06, 21:52 Chyba już po ptokach... Mateo nie wróci (( Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Prosiłabym na dzień dobry 22.09.06, 16:47 aguszak napisała: > Chyba już po ptokach... Mateo nie wróci (( > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wroci, tak jak ja wrocilam Odpowiedz Link
mmagi kurde,nie bój sie on nie jest gupi i se w kasze n 22.09.06, 00:48 ie da dmuchnąć)) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach kochasz sie w nim czy jak? 22.09.06, 16:40 a moze dzien dobroci dla ulomnych dzisiaj jest? Odpowiedz Link
reniatoja troszeczke ;) 22.09.06, 17:06 kobieta_na_pasach napisał: > a moze dzien dobroci dla ulomnych dzisiaj jest? wszyscy juz wiedza jaki masz do niego stosunek, wiec nie obrazaj go wiecej epitetami typu ułomny... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: troszeczke ;) 22.09.06, 17:21 reniatoja napisała: > kobieta_na_pasach napisał: > > > a moze dzien dobroci dla ulomnych dzisiaj jest? > > wszyscy juz wiedza jaki masz do niego stosunek, wiec nie obrazaj go wiecej > epitetami typu ułomny... > renia nie zaczynaj. szkoda,ze nie zwrocilas podobnej uwagi Wierzbickiemu, ktory braza mnie nie tylko w tym watku.ale to do ciebie podobne. > Odpowiedz Link
reniatoja Re: troszeczke ;) 22.09.06, 17:31 kobieta_na_pasach napisał: > reniatoja napisała: > > > kobieta_na_pasach napisał: > > > > > a moze dzien dobroci dla ulomnych dzisiaj jest? > > > > wszyscy juz wiedza jaki masz do niego stosunek, wiec nie obrazaj go wiece > j > > epitetami typu ułomny... > > > renia nie zaczynaj. szkoda,ze nie zwrocilas podobnej uwagi Wierzbickiemu, ktory > braza mnie nie tylko w tym watku.ale to do ciebie podobne. > > Wiesz co? Do mnie NIEpodobne jest, że sie w tamtym wątku nie odezwałam (nie licząc jednego posta). Ale szczęśliwa jestem, ze wyrosłam juz z takich wątków, chyba to macierzyństwo po latach zmieniło moje spojrzenie na swiat, złagodniałam, przestały mnie bawic takie naparzanki, zawody w rzucaniu gównem. Wszyscy tam w trójkę jesteście załosni. Wszyscy, czyli Wierzbicki również. > > Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: troszeczke ;) 22.09.06, 17:33 reniatoja napisała: > kobieta_na_pasach napisał: > > > reniatoja napisała: > > > > > kobieta_na_pasach napisał: > > > > > > > a moze dzien dobroci dla ulomnych dzisiaj jest? > > > > > > wszyscy juz wiedza jaki masz do niego stosunek, wiec nie obrazaj go > wiece > > j > > > epitetami typu ułomny... > > > > > renia nie zaczynaj. szkoda,ze nie zwrocilas podobnej uwagi Wierzbickiemu, > > ktory > > braza mnie nie tylko w tym watku.ale to do ciebie podobne. > > > > > Wiesz co? Do mnie NIEpodobne jest, że sie w tamtym wątku nie odezwałam (nie > licząc jednego posta). Ale szczęśliwa jestem, ze wyrosłam juz z takich wątków, ja mysle,ze wraz z podwojnym macierzysntwem utracilas zdolnoisc rozrozniania co jest smieszne a co nalezy traktowac z powaga. ja w tamtym watku sie bawilam. no, ale kazdy bawi sie jak potrafi. a jak nie potrafi to niech siedzi cicho i nie przeszkadza. > > Odpowiedz Link
reniatoja Re: troszeczke ;) 22.09.06, 17:35 taaaa. maczo wypierdaczo, boże, jakież to zabawne. Odpowiedz Link