annajustyna 21.09.06, 11:46 Ktos sobie zalozyl prywatne forum Osla Lawke, lamiac tym samym prawa autorskie i jego forum pojawilo sie na 1. stronie gazety: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42826 A AO i Krystyna nigdy tam nie goscily!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: Ja sie czuje dyskryminowana... 21.09.06, 12:22 Gazeta.pl > Forum Czwartek, 21 września 2006 Pieniądze • Warto mieć kartę kredytową? Ciekawe: • Pierwsze mieszkanie - doradźcie • Co można zrobić ze schabem? • Irytujacy bohaterowie seriali • Najlepsze popcornowe filmy • Wracać z emigracji do Polski? • Śpiączka właściciela działki • Akademiki UW. Da się przeżyć? + blog Fora Prywatne • Mobbing w pracy • Florystyka • Archeologia • Niełatwe miłości • Kwiaty w domu • Książki dziecięce i... • Medycyna Orientalna • Foreigners in Poland • Dla Biuściastych • Polityka i Gospodarka + więcej Takie rzeczy są na piewszej stronie, gdzie tam widzisz to forum? Odpowiedz Link
annajustyna Re: Ja sie czuje dyskryminowana... 21.09.06, 12:23 Chodzilo mi o pierwsza strone portalu gazeta.pl... Odpowiedz Link
annajustyna O prosze! 21.09.06, 12:24 Forum: czytaj i pisz Gwar.pl | Blogi * Mam objawy cyklozy! * Ogród za kumulację - jak urządzić? * Na zdjęciach walą się budynki... * Raty tylko na dowód - możliwe? Fora prywatne » * Wózki dziecięce * Indie i Indonezja * KRAV MAGA * Ośla_Ławka Odpowiedz Link
reniatoja Re: O prosze! 21.09.06, 12:28 A to przepraszam, spojrzalam na pierwsza strone forum. Faktycznie to troche bez sensu, zwlaszcza, ze to forum nie jest ani ciekawe, ani zabawne, na razie w ogole nie wiadomo o co w nim chodzi... Moze spytaj na FoF czym sie kierowali wyrózniając je w ten sposób. Odpowiedz Link
hatige Re: Ja sie czuje dyskryminowana... 21.09.06, 19:51 no przeca jest na pierwszej stronie! Odpowiedz Link