szwagier_z_niemodlina 28.09.06, 11:59 serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3646220.html Sie miem podoba. Jak u nas w GS, fundusz socjalny, kurcze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istna Re: Niusa wam niose 28.09.06, 12:04 No ale faktycznie: striptis damski to jest coś takiego fuj i pfie i niskie instynkty i przedmiotowe traktowanie i w ogóle, podczas gdy męski jest zabawny, fajny, nowoczesny, great fun, chill out i kuluralna rozrywka Odpowiedz Link
baba_krk płacona z Twoich podatków :PPPP 28.09.06, 12:09 czytałam o tym wczoraj na interii... a niech się kobity rozerwą odrobinę, może milsze będą jak przyjdzie do załatwiania czegoś w urzędzie ))) Odpowiedz Link
aasiula1 Całkiem przypadkiem trafiłam raz na taki męski 28.09.06, 12:14 pokaz. Raczej nie wydał mi się ani zabawny, ani podniecający. Facet zrzucający ubranka w rytm muzyki jest żałosny Odpowiedz Link
istna Re: Całkiem przypadkiem trafiłam raz na taki męsk 28.09.06, 12:24 Też tak sądzę. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Całkiem przypadkiem trafiłam raz na taki męsk 28.09.06, 17:09 jezu, dokładnie! popieram w całej rozciągłości! Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Niusa wam niose 28.09.06, 15:37 U mnie na zakładzie pracy mam tylu pięknych samczyków, że czipendejlsy nie sa mi potrzebne. A najsłodszy to jest taki Rafałek z Ib - jakie ma oczka, jak dwie gwiazdy. Mordeczka do schrupania. Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Niusa wam niose 28.09.06, 16:46 pod prokuratora nie podpada, Rafałek ma skończone 16 lat, ale b. młodo wygląda. Kurde, przez te oczęta nie będę w stanie mu flaka postawić. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Niusa wam niose 28.09.06, 16:57 Marta, to urzedniki maja fundusz socjalny, a nie wy. Dopiero by bylo medialnie jakby wam z socjalnego takich Chippendalesow w Dzien Nauczyciela rabneli. Uhhahaha Odpowiedz Link
baba_krk Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 17:01 tak jak Cię o to prosiłam?? )) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 17:04 Macham caly czas) Kiedys podsluchalem rozmowe na temat jak zaczac oszczedzac. To brzmialo jakos tak: trzeba wydawac dwa razy mniej, a zarabiac trzy razy wiecej, wtedy mozna zaczac. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 17:06 no to widzisz ja zarobię 600 zł i to wydam, zarobię 1100 euro i też rozwalę całą kasę bez mrugnięcia okiem ))) jak w mordę strzelił jestem nieekonomiczna... Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 17:11 A to sie wiaze z obserwacja mego szwagra, co mowil tak "Baba jest w stanie wydac dowolna ilosc pieniedzy. Dowolnie duza i dowolnie mala". To ty go znasz, Zenka? No bo jak sie z 600 PLN przechodzi na 1100 ojro to te, no, potrzeby rosna Ja jak bylem poborowy w Zaganiu, to mialem 27 zlotych zoldu i niczego mi nie brakowalo, np. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 17:24 Mądry chłop z tego Twojego szwagra )) No po prostu zgadzam się z nim w całej rozciągłości )) Im więcej mam, tym więcej wydaję... i nie tylko na potrzebne rzeczy, bo nie sądzę, żeby czterdziesta torebka (tym razem wysadzana kamykami ) czy mitologia po hiszpańsku mi się na coś przydały hehe W zeszłym tygodniu dostałam od przyjaciółki skarbonkę i chyba czas zrobić z niej jakiś użytek )) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 17:30 Wszystkie moje szwagry to ludzie bardzo madrzy. Gorzej z papierami na to, ale jak posluchac to no, dech zapiera. Lekko do technikum kazdy. Czterdziesta torebka. Spotkalem sie z czyms takim. Jest takie zjawisko przyrodnicze. Ale pewnie nie taka za 4 PLN na bazarku? Tak, skarbonka sie przydaje. Dwugroszowki tam wrzucaj. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 17:35 Bo wszystkie szwagry to fajne chłopaki DDDDDD Za 4 zł to ja nawet fajek nie kupię, a co dopiero torebkę PP A tak na serio to są 4 rzeczy, na które jestem w stanie dużo wydać - książki, perfumy, buty, torebki... więcej mi do szczęścia nie trzeba, no może poza drzwiami, ale o tym już wiesz ))) To może chociaż będę wrzucała po 10 gr?? Z dwugroszówek nigdy nie uzbieram na bilet do BA )) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 17:41 baba_krk napisała: > Bo wszystkie szwagry to fajne chłopaki DDDDDD Jakby im jeszcze zeby wstawic i wyciagnac z rzeczy co "sa jeszcze calkiem dobre", to w ogole zachwyt jeden > > Za 4 zł to ja nawet fajek nie kupię, a co dopiero torebkę PP > A tak na serio to są 4 rzeczy, na które jestem w stanie dużo wydać - książki, > perfumy, buty, torebki... Standartowy zestaw, skads mi to znane. > więcej mi do szczęścia nie trzeba, no może poza > drzwiami, ale o tym już wiesz ))) Drzwi do ciebie wroca, moze nawet z malymi drzwiczkami, tylko sie zimniej zrobi. > To może chociaż będę wrzucała po 10 gr?? Z dwugroszówek nigdy nie uzbieram na > bilet do BA )) Moze wrzucaj za niekupione papierosy? Na poczatek bedziesz sepic u inynch. To cie uczyni tak popularna towarzysko ze moze sie przelamiesz i rzucisz? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 17:49 szwagier_z_niemodlina napisał: > Jakby im jeszcze zeby wstawic i wyciagnac z rzeczy co "sa jeszcze calkiem > dobre", to w ogole zachwyt jeden - no tak zachwalasz a mnie biednej pozostaje tylko uwierzyć na słowo > Standartowy zestaw, skads mi to znane. - bo to chyba taki standardowy babski zestaw, no chyba że nie daj Boże jesteś moim ex narzeczonym hehe > Drzwi do ciebie wroca, moze nawet z malymi drzwiczkami, tylko sie zimniej zrobi - podobno w poniedziałek, ale dopóki nie zobaczę to nie uwierzę )) > Moze wrzucaj za niekupione papierosy? Na poczatek bedziesz sepic u inynch. To > cie uczyni tak popularna towarzysko ze moze sie przelamiesz i rzucisz? - taka opcja po prostu nie wchodzi w rachubę! to jest jedna z "rzeczy", których nie umiem robić - sępić!!! kombinuj dalej ))) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 17:57 baba_krk napisała: > - no tak zachwalasz a mnie biednej pozostaje tylko uwierzyć na słowo Nic nas tak nie straszy jak wlasna wyobraznia (A. Hitchcock) > - bo to chyba taki standardowy babski zestaw, no chyba że nie daj Boże jesteś > moim ex narzeczonym hehe Chyba nie. Kupowal/tobie podbieral buty i torebki? > > > > Drzwi do ciebie wroca, moze nawet z malymi drzwiczkami, tylko sie zimniej > > zrobi > - podobno w poniedziałek, ale dopóki nie zobaczę to nie uwierzę )) > - taka opcja po prostu nie wchodzi w rachubę! to jest jedna z "rzeczy", których > > nie umiem robić - sępić!!! kombinuj dalej ))) OK. Mam cie przekonac do rzucenia palenia? Wyobraz sobie papierosa jako faceta, ktory: -rujnuje ci zdrowie -psuje ci cere -siedzi ci w torebce -wyciaga od ciebie pieniadze -caly czas za toba sie ciagnie -zasmradza ci mieszkanie i ciuchy -sypie sie wszedzie W koncu: -po jedzeniu, w pociagu, w pracy, w knajpie, na przystanku, do 20 razy dziennie chce ci DO UST!! Bys wywalila, czy nie? )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 18:04 szwagier_z_niemodlina napisał: > Nic nas tak nie straszy jak wlasna wyobraznia (A. Hitchcock) - mnie to raczej moja wyobraźnia zaskakuje, czasem zawstydza, ale znowu żeby tak straszyć to raczej nie )) > Chyba nie. Kupowal/tobie podbieral buty i torebki? - ufff, odetchnęłam z ulgą ) > OK. Mam cie przekonac do rzucenia palenia? Wyobraz sobie papierosa jako faceta, ktory: > > -rujnuje ci zdrowie > -psuje ci cere > -siedzi ci w torebce > -wyciaga od ciebie pieniadze > -caly czas za toba sie ciagnie > -zasmradza ci mieszkanie i ciuchy > -sypie sie wszedzie > > W koncu: > -po jedzeniu, w pociagu, w pracy, w knajpie, na przystanku, do 20 razy dziennie > chce ci DO UST!! > > Bys wywalila, czy nie? )) - No przesuper to opisałeś i gdyby chodziło o jakiegokolwiek chłopa powiedziałabym spieprzaj dziadu P Ale z papierosami nie jest tak łatwo, jeśli sama nie dojrzeję do tej decyzji, to nie ma bata żeby mnie ktoś namówił na rzucenie... Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 18:13 baba_krk napisała: > > Chyba nie. Kupowal/tobie podbieral buty i torebki? > - ufff, odetchnęłam z ulgą ) Czyli jednak: podbieral? ) (...) > powiedziałabym spieprzaj dziadu P Ale z papierosami nie jest tak łatwo, jeśli > > sama nie dojrzeję do tej decyzji, to nie ma bata żeby mnie ktoś namówił na > rzucenie... Tez mi sie tak wydaje. Ale sprobuj ponegocjowac ze soba, ja wiem, skorumpuj sie, zapros sie sama do hotelu i nagraj sie jak sobie obiecujesz apanaze za rzcuenie palenia, potem sie tym szantazuj, powolaj sobie komisje do spraw papierosow, wzorcow masz pelno, oglos ze nadchodzi II Baba_krk, no nie wiem juz )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 18:20 żadnych butów czy torebek ani nie kupował, ani nie podbierał )) a Ty podbierasz? przyznaj się bez bicia a palenie rzucę wtedy gdy się zdecyduję na cudowne rozmnożenie, wcześniej raczej niewykonalne... Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 18:26 baba_krk napisała: > żadnych butów czy torebek ani nie kupował, ani nie podbierał )) Aaa, bo jakos tak z kontekstu wynikalo )) a Ty > podbierasz? przyznaj się bez bicia Eee, nie co ty Mam sluzbowe gumowce i reklamowke na drugie sniadanie, to mi starcza. > > a palenie rzucę wtedy gdy się zdecyduję na cudowne rozmnożenie, wcześniej > raczej niewykonalne... Kobieta jak skala, moze dynamit by dal rade, widze) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 18:33 szwagier_z_niemodlina napisał: > Aaa, bo jakos tak z kontekstu wynikalo )) - mnie tam z kontekstu zawsze coś odwrotnego wychodzi P > Eee, nie co ty Mam sluzbowe gumowce i reklamowke na drugie sniadanie, to mi > starcza. - no to porządny facet z Ciebie )) ja kupiłam sobie u chińczyka plastikowe pudełko za euraka i w nim kolację nosiłam do pracy )) > Kobieta jak skala, moze dynamit by dal rade, widze) - no upartam jak osioł, mam tego świadomość Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 18:55 baba_krk napisała: > - mnie tam z kontekstu zawsze coś odwrotnego wychodzi P Co to w tych kontestach siedziec potrafi, to skaranie boskie. A jak wylezie to sie rozlazi i sie nosi az sie rozlega. > . > - no to porządny facet z Ciebie )) No, ze dwa kolegia to mialem > ja kupiłam sobie u chińczyka plastikowe > pudełko za euraka i w nim kolację nosiłam do pracy )) W Hiszpanii? Tam tez dotarli z ta tandeta? Bo ostatnio to tam tylko widzialem tirowki, bodaj czarnomorskie. Duzo. > - no upartam jak osioł, mam tego świadomość Nazwijmy to brakiem chwiejnosci Odpowiedz Link
baba_krk Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 19:04 szwagier_z_niemodlina napisał: > Co to w tych kontestach siedziec potrafi, to skaranie boskie. A jak wylezie to > sie rozlazi i sie nosi az sie rozlega. - nie wiedziałeś, że diabeł tkwi w kontekstach??? )) > No, ze dwa kolegia to mialem - ja tylko raz płaciłam i to za nieprawidłowe przejście przez skrzyżowanie na czerwonym świetle > W Hiszpanii? Tam tez dotarli z ta tandeta? Bo ostatnio to tam tylko widzialem > tirowki, bodaj czarnomorskie. Duzo. - ooooj tak!! chyba każdy Arab czy Chińczyk ma swój własny sklepik zawalony milionem tandetnych pierdół )) a tirówki to ja żadnej nie widziałam, tylko panie stojące w centrum Barcelony głównie Ukrainki, Rosjanki, Rumunki i Bułgarki... na żadną Polkę na szczęście nie trafiłam ))))))) > Nazwijmy to brakiem chwiejnosci - faktycznie - chwieję się tylko jak założę buty na zbyt wysokim obcasie albo jak chlupnę za dużo PP Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagrze czy machałeś podwójnie 28.09.06, 19:15 baba_krk napisała: > - nie wiedziałeś, że diabeł tkwi w kontekstach??? )) I na terenach po PGR . > - ooooj tak!! chyba każdy Arab czy Chińczyk ma swój własny sklepik zawalony > milionem tandetnych pierdół )) Handlowe to nacje > a tirówki to ja żadnej nie widziałam, Hmm, ja od groma. Jak sie jedzie z Barcelony do tego czegos co zawsze nazwe zapominam, co tak Bonaparte sponiewieral, to na kazdym rondzie. > - faktycznie - chwieję się tylko jak założę buty na zbyt wysokim obcasie albo > jak chlupnę za dużo PP Tez bym sie chwial w takich okolicznosciach ) Dobra, Babo. Dzieki za mile towarzystwo na pokladzie mego spychacza, ale opuszczam teren tej nikomu niepotrzebnej budowy bo mi dyskont zamkna, a mi ostatnia mrozona pizza (rusticala z salcesonem) wyszla. Poki co i najlepsze zyczenia szybkiego powrotu do drzwi Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Niusa wam niose 28.09.06, 17:02 my też mamy socjalny i w zeszłym roku za niego faceci pojechali łowic dorsza z kutra, a babki na tropikalny basen do Berlina. W ty roku była tylko wyjazdowa rada pedag. Ale pochlalismy.... Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Niusa wam niose 28.09.06, 17:04 I to taka budzetowa szkola od Giertycha, z ksiedzem i ze na krede nie ma? Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Niusa wam niose 28.09.06, 17:11 jasne że budżetowa, bo nie budżetowe nie maja socjalnego. Ten socjalny to z moich pieniędzy jest ściągany. Pośrednio to oczywiście pieniądze podatnika, ale CIĘŻKO przeze mnie zarobione. Jako nauczyciele sami decydujemy na co je wydac, a wyjścia do filharmoni jakos nas nie rajcują. Co do tego że szkoły sa biedne to dawno i nieprawda. Na pomoce naukowe jest dofinansowanie z gminy, a jak gdzieś płaczą że nie ma, do albo dyrektor dupa, albo gmina biedna. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Niusa wam niose 28.09.06, 17:13 Patrz, no a ja mam takie mylne wrazenie. Fakt, ja nigdy ze szkola za duzo wspolnego nie mialem , jakos zesmy sie nie lubili z wzajemnoscia. I placa wam tez jak ludziom, przepraszam ze o takie rzeczy pytam? Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Niusa wam niose 28.09.06, 17:18 płacą w terminie jeżeli o to chodzi, chociaz oczywiście wysokośc zarobków jest kwestią dyskusyjną. Ale mamy za to rózne 13tki, dodatki socjalne itp. Ja nie narzekam. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Niusa wam niose 28.09.06, 17:19 Dzieki. Troche mi w glowie balaganu narobilas Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Niusa wam niose 28.09.06, 17:24 Szkoły za to mają inne problemy. Najwiekszy to chyba przeludnione klasy, co z tego, że szkoła ma jakieś tam pieniądze, jak w klasie siedzi po 30parę rozwydrzonych gimnazjalistów. Ja mam szczęście, bo uczę w liceum, malym i kameralnym, gdzie wszystkiego jest 220 uczniów i 30 nauczycieli. Ale te molochy to porażka. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Niusa wam niose 28.09.06, 17:27 No tak, ale bedzie coraz pusciej z tego co widze. Odpowiedz Link
raduch Re: Niusa wam niose 28.09.06, 17:04 Szwagier, nooo. Nie wtóruj dziennikarzowi co zwietrzył niusa w stylu Faktu. Fundusz socjalny też mają. BTW to są pieniądze przymusowo pobierane z płac. Czyli nie podatnika, a urzędników czy nauczycieli. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Niusa wam niose 28.09.06, 17:06 Raduch, nooo.... Przecie mnie nie te pieniedze tak bardzo, co ten degustybuz tych biurff. Odpowiedz Link
raduch Re: Niusa wam niose 28.09.06, 17:14 No w sumie tak, ani o gustach ani o piniondzach tak przy ludziach nie wypada. Sorry nooo. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Niusa wam niose 28.09.06, 17:16 Ale jak lekko zamieszam i nadam wujowi Eugenowi w Rajchu ze u nas z socjalu to meski striptizz funduja, to chlop zaniemowi i rodzina bedzie miala z 10 minut spokoju (gada ciagle wuj). Odpowiedz Link
raduch Re: Niusa wam niose 28.09.06, 17:19 Popatrz popatrz, jakąś korzyść chociaż jego kobitka z tego striptisa będzie mieć? Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Niusa wam niose 28.09.06, 17:36 marta? O stawianiu jakiego flaka ty mówisz? Bo się pogubułam Odpowiedz Link
aasiula1 Re: no ja pomyślałam o zwykłej 28.09.06, 17:42 To jakby nadal nie wyjaśnia sprawy prrzytaczałam już gdzieś teleturniej 1z10: -na świadectwie i przy spodniach... -pałka!!!!! (miało być pasek) Odpowiedz Link
baba_krk Re: no ja pomyślałam o zwykłej 28.09.06, 17:50 i dlatego ja bardzo lubię grać w skojarzenia bo zawsze śmieszne rzeczy wychodzą ))) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: no ja pomyślałam o zwykłej 28.09.06, 18:18 ot to, wychodzi o czym człowiek myśli Odpowiedz Link
baba_krk Re: no ja pomyślałam o zwykłej 28.09.06, 18:21 i ja zawsze na tym źle wychodzę )) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: no ja pomyślałam o zwykłej 28.09.06, 20:05 bo to trza se wczesniej w głowie ustalić zakazane słowa i się tego trzymać Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Niusa wam niose 28.09.06, 20:07 Ależ Asiu, jezeli chodzi o tego cherubinka Rafałka, to ja nie mogłabym mu tylko postawić takiego flaka w znaczeniu oceny niedostatecznej Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Niusa wam niose 28.09.06, 20:08 Już żem się przestarchała, że masz wobec niego jakieś niecne plany Odpowiedz Link
maretina Re: Niusa wam niose 28.09.06, 20:15 heheheheheh widac panie w domu nie maja dobrego penisa do ogladania Odpowiedz Link