Dodaj do ulubionych

Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale:)

02.10.06, 14:03
A mam czym sie chwalicbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

1.Dostalam dzisiaj paczke od pewnej forumki dla dzieciakow z fundacjismile I
dostalam tez pelno slodyczy od zaprzyjaznionych firmsmile Wiec to pierwsza
najpowazniejsza rzecz do cieszenia sie i chwalenia siesmile

Bylo ciezko dotrzec do zyczliwych firm, i bylo cholernie trudno.Ale wreszcie
cos sie ruszylo i mamy slodycze i duzo innych produktow dla naszych
dzieciakowbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

2.Dostalam tez moj ukochany sweterek nareperowany, bez zaciagniec i w ogolesmile
Moj Ukochany i ulubionysmile Jest caly i zdrowysmile

3. Moja kocicia zaciazylasmileWiec bede :babcia: :d:d:d:d:d

No i to chyba na tylesmile A co jak sie chwalic to sie chwalicbig_grin
Obserwuj wątek
    • monalisa.pl bravo, bravo, bravo 02.10.06, 14:04

• tictac11 Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 14:04
      Khaki a co to za fundacja? Bo nic nie wiem?
      • khaki3 Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 14:07
        Powaznie??!!???!!???!!

ja to taka z niej dumna jestem,ze sie kazdemu chwale a Ty nic nie wiesz?Hmmmmmm
        ciezka sprawasmile Wiec to jest taka fundacja jeszcze nie zarejestrowana bo na to
        trzeba miec i czas i fundusze,ktora zajmuje sie dziecki z rodzin
        ubogich,patologicznych, z domow dziecka tez czasami. I jest jeszcze
        zarejestrowana fundacja,ktora zajmuje sie osobami straszymi.Wiec polaczylismy
        nasze wspolne sily i dzieciaki pomagaja nam przy osobach chorych, albo
        samotnychsmile Na poczatku zajmowalam sie osobami starszymi samotnymi,wozilismy im
        jedzenie,zajmowalismy im ich wolny czassmile Organizowalismy im
        wyjazdy,spotkaniasmileA pozniej zaczelam sie zajmowac dzieciakami, no i
        polaczylismy nasze silysmile dzieci maja ukochanych "dziadkow i babcie" a
        dzieckowie i babcie maja ukochanych"wnuczkow" big_grin
        • tictac11 Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 14:12
          Świetny pomysł, gratuluję smile
          • khaki3 Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 14:13
            Pomysl ogolnie nie mojsmile Ale gratulacje przekazesmile
    • lajton Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 14:05
      to ja tez:
      - nauczylam sie trochu Excela,
      - jutro robie z mama pierogi wigilijne (?!),
      - jeszcze dzisiaj nic nie piłam wink)
      • grubaska20 Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 14:11
        hehehesmile ale tu dzisiaj jazda z tym piciem.. a kocica z pasów szału dostaje, bo
        tak się to rozdmuchało..smile
        • khaki3 Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 14:11
          Eeeeeeee pasiasta ma dzisiaj slabszy dzien i tylesmileJutro to ona da nam popalic
          jak odzyje troszeczkebig_grin
        • lajton Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 14:12
          rozdmuchalo i wyszlo szydlo z worka, ze alkoholiczka co druga z nas
          trza forum AA zalozyc, tylko ktora chleje najwiecej?
          • khaki3 Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 14:13
            Ja stawiam na sama siebie big_grin
            • grubaska20 Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 14:17
              hheh, ja tam się nie wychylylam, bo matka nieletniego jestem hehehetongue_out ale
              wesela co tydzień juz od miesiąca tłuczemy hehetongue_out no i abstynentką, to ja nigdy
              nie byłam..tongue_out
            • lajton Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 14:19
              no dobra
              ja bede dokladniejsza
              ja w srody (bo srodek tyg. minal)
              w piatki (bo likend sie zaczyna)
              w soboty (bo w soboty chleja wszyscy)
              w tyg. nie pije jakichs tam drinoli czy piwek, bo nie lubie rozmieniac sie na
              drobne
              raz a dobrze trza se walnac i stresss mija smile)))))
              • grubaska20 Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 14:24
                hehe, to może razem kupimy jakiś megapack dwakaca, bo wniskuję, ze też dużo ci
                zejdzie hehehetongue_out
                • lajton Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 14:25
                  mogie sprobowac
                  na razie ratuje sie jajeczniczka na kacu, hehe
                  • grubaska20 Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 14:35
                    aaa widzisz.. dwakac nie dopuszcza wogóle do kaca, dlatego góruje nad wszelkimi
                    środkami jedynie ZWALCZAJĄCYMI kaca
    • alpepe Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 17:33
      wszystko pięknie ładnie, tylko na stomatologa to nikt nie da, a słodyczami
      dzieci zapcha.
      • khaki3 Re: Jak Monalisa sie chwali to i ja sie pochwale: 02.10.06, 17:40
        I tu sie mylisz.Sa przeciez lecznice publiczne.Dbamy o zdrowie naszych
        podopiezcnych,prowadzimy duzo "nauk" o zdrowiu,duzo dzieciom opowiadamy jak maja
        dbac o swoj organizm. A slodycze w umiarkowanej ilosci jeszcze nikomu nie
        zaszkodzily.Mamy tez lekarzy,ktorzy zawsze chetnie porozmawiaja z dzieciakami o
        zdrowym trybie zycia.zapewniamy im ruch,sporty,rozne zabawy i gry na swiezym
        powietrzu.

Pozatym nie trzeba chodzic prywatnie do stomatologa.Publicznie tez mozna sie leczyc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka