kobieta_na_pasach Re: ide sie zapic:( 03.10.06, 14:22 niedzwiedzica_sousie napisała: > leaving trójmiasto? a o co koń kret nie chodzi? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: ide sie zapic:( 03.10.06, 14:24 taki film z nikolasem kejdżem Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ide sie zapic:( 03.10.06, 14:26 niedzwiedzica_sousie napisała: > taki film z nikolasem kejdżem aaaaa, wiem, gral tam alkoholika? niestety, daleko mi do tego stanu, choc niektorzy mysla,ze juz tak jest. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: ide sie zapic:( 03.10.06, 14:30 on się właśnie postanowił zapić. leaving las vegas. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ide sie zapic:( 03.10.06, 14:31 niedzwiedzica_sousie napisała: > on się właśnie postanowił zapić. leaving las vegas. > no. ale tez On byl wczesniej czynnym alkoholikiem a ja pije,bo maz mnie opuscil Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ide sie zapic:( 03.10.06, 14:31 kobieta_na_pasach napisał: > niedzwiedzica_sousie napisała: > > > on się właśnie postanowił zapić. leaving las vegas. > > > no. ale tez On byl wczesniej czynnym alkoholikiem a ja pije,bo maz mnie opusc > il > jak wroci, przestane Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ide sie zapic:( 03.10.06, 14:32 niedzwiedzica_sousie napisała: > chyba do wieczora? nie, podobno w czwartek juz ma byc, a moze i nawet wpadnie na chwile dzisiaj Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ide sie zapic:( 03.10.06, 14:32 lajton napisała: > hehehe, nabralam sie mialo byc tak w ogole "zabic" Odpowiedz Link