spasmusiatko 04.10.06, 08:12 Nie chcecie zgodzic sie, abym was wyzywal i ponizal. Jestem impotentem i tylko w ten sposob staje mi Zadna kobieta nie chce mnie, bo mam malego. Moge tylko w necie poszukac jakies wirtualnej kobiety. Moze ktoras zechce mnie? Spazmusek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: siuuuuuuur 04.10.06, 13:16 lala, siurlllallla laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no zaśpiewajcie razem z autorką )) Odpowiedz Link
khaki3 Re: siuuuuuuur 04.10.06, 13:18 lala, siurlllallla laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
spazmusek Cóż za składnia :))) 04.10.06, 18:50 hehe mało tego że jesteś można to nazwać kobietą w wieku emerytalnym to widzę ze menopauza całkiem poszła ci na głowę podajesz się już za faceta asiulko czy ajkro czy tam sagis jak kto woli i to jescze impotenta hahahahaha nie masz za dużych wymagań co do mężczyzn Odpowiedz Link
annajustyna Re: Cóż za składnia :))) 04.10.06, 18:54 Puknales sie juz dzisiaj w glowe??? Odpowiedz Link
spazmusek Re: Cóż za składnia :))) 04.10.06, 19:00 Nie a ty ??chcesz to mogę cię puknąć Odpowiedz Link
spazmusek Re: Cóż za składnia :))) 04.10.06, 19:04 Ty się z nikim nie pukasz <spadaj> a wszyscy których znasz to impotenci ja jestem jedynym facetem którego poznałaś Odpowiedz Link
annajustyna Re: Cóż za składnia :))) 04.10.06, 19:11 Ach, to dlaczego masz rozdwojenie jazni i piszesz pod roznymi nickami??? Odpowiedz Link
spazmusek Re: Cóż za składnia :))) 04.10.06, 19:16 Jak chcesz wiedziec ! i musze ci to tłumaczyć poniewaz tego nie rozumiesz to mój jedyn nik to spazmusek a ten o impotencji to jest asiulka sagis czy ajkro dziwi mnie że tego nie rozumiesz pamiętaj i czytaj uwa SPAZMUSEK A NIE SPASMUSEK Odpowiedz Link
annajustyna Re: Cóż za składnia :))) 04.10.06, 19:23 A ja myslalam, ze Boski.Zawodowiec))). Odpowiedz Link
annajustyna Re: wez aj....to jest nasz spazmus:-)))))co ty ni 04.10.06, 22:36 Pojebalo mi sie, nabralam pewnosci (jak widac nieslusznej), ze to oszolom, jak zwyzywal mnie od otoczonej impotentami...A terza zniknal i nie moge go przerosic((((((((((((((((((((((. Odpowiedz Link