kobieta_na_pasach 05.10.06, 12:20 tyle mlodych, brzydkich kobiet tam pracuje i wcale nie sa przytjemne (niektore przynajmniej). dlaczego takie kobiety , jak ja, musza "gnic" w domach" no dlaczego! jak sie odwale to wszysycy ludzie sie za mna ogladaja)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kryzysowa_narzeczona75 Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:24 khaki, dawaj swoje zdjecie ) Odpowiedz Link
annajustyna Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:24 A myslisz, Pasiasta, ze ja nie marze o pracy w Urz. pracy albo w skarbowce? Tylko, ze tam wszedzie trzeba miec wtyki... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:25 annajustyna napisała: > A myslisz, Pasiasta, ze ja nie marze o pracy w Urz. pracy albo w skarbowce? > Tylko, ze tam wszedzie trzeba miec wtyki... nic nie mow. 5 lat pracowalam, i nie mam szans na powrot chocia strrasznie mi ta robota nie lezala. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:24 pasiasta, zdjecie dawaj ) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:26 kryzysowa_narzeczona75 napisała: > pasiasta, zdjecie dawaj ) niektorzy mnie widzieli (nieliczni). zdjecie nie oddaje w pelni rzeczywistosci)))) Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:28 chce nalezec do nielicznych No przeciez wiadomo, ze wszystkie w rzeczywistosci jestesmy piekniejsze Wysylaj Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:31 kryzysowa_narzeczona75 napisała: > chce nalezec do nielicznych No przeciez wiadomo, ze wszystkie w > rzeczywistosci jestesmy piekniejsze Wysylaj ale nie mam nic na kompie pojde do fotografa to obiecuje ,ze wysle. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:32 a ja ci i tak wysle swoje, zebys czula sie zobowiazana Odpowiedz Link
khaki3 Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:41 mnie mozesz wyslac nie bede narzekac tylko PROOOOSZE! w ubraniu! Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:43 ale moja droga, ty mi wyslesz swoje bez ubrania, oki? ) Odpowiedz Link
khaki3 Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:44 nastepna!musisz sie w kolejce ustawicJulka mnie od wczoraj molestuje o fotki nago Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:47 wyslalam. Oczywiscie jestem nago Odpowiedz Link
annajustyna Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:28 Jak to nieliczni??? Widzial kazdy, kto przejezdzal kolo pasow,a Ty akurat przechodzilas))). Odpowiedz Link
ticoqp Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:24 żeby petetntom nie było za przyjemnie))))))) tak to przyjda i odrazu wychodzą))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:26 ticoqp napisał: > żeby petetntom nie było za przyjemnie))))))) > tak to przyjda i odrazu wychodzą))) fakt. laska miala takie zeby, ze chcialam jak najszybciej uciec. no i byla taka zimna.... Odpowiedz Link
annajustyna Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:28 Aaaa, to Ty w rybnym moze bylas i akurat dostawa plaszczek byla?? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:31 annajustyna napisała: > Aaaa, to Ty w rybnym moze bylas i akurat dostawa plaszczek byla?? prawie ze, gdyby nie temperatura pomieszczenia. smierdzaco i goraca Odpowiedz Link
ticoqp Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 12:41 grabarzowi by się podobała jak zimna)))))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 13:20 ticoqp napisał: > grabarzowi by się podobała jak zimna)))))) nie kazdy grabarz jest smakoszem ryp Odpowiedz Link
annajustyna Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 13:35 No tak, niektorzy gustuja w dziewczynych bez zeba na przedzie... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 13:41 annajustyna napisała: > No tak, niektorzy gustuja w dziewczynych bez zeba na przedzie... ona zeby miala, ale jakies takie... a ja sie pracuje w takim miejscu to trzeba wygladac porzadnie.a co to, bezrobotny to smiec,ze moze go obslugiwac taki pasztet?! Odpowiedz Link
annajustyna Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 13:42 Wiesz, akurat koszmarne zeby to w pewnym sensie "polska" specjalnosc:////. Odpowiedz Link
mmagi Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 15:26 jak wszyscy sie ogladaja to troche to jest dziwne))))) Odpowiedz Link
dziewice Re: wrocilam z urzedu pracy 05.10.06, 18:36 mam pytanie: czy ktoras miala spodnice w krate? bo jezeli tak to nie bylo tak zle. Dziwie sie dlaczego Kobiety sa dla siebie takie surowe . Odpowiedz Link