reniatoja 25.10.06, 08:52 pare dni człowiek se zrobi wolnego od forum, to już straty są nie do odrobienia. Poproszę o jakiś skrót co sie wydarzyło, bo nie poradzę sobie sama. A oto mój Michaś pozdrawiam wszystkich Analistów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: dziędobry 25.10.06, 08:53 wow, to jest michaś??przecież ten chłopczyk ze zdjęcia to jakiś rok ma a nie 3,5 miesiąca! Odpowiedz Link
reniatoja Re: dziędobry 25.10.06, 08:55 No, wazy osiem kilo skurczybyk i ma 65 cm. Nosi ubranka na 12 miesiecy, to fakt, ale ma niecałe 4, przysiegam na wszystko Odpowiedz Link
lena_zet Re: dziędobry 25.10.06, 08:57 nie wierzem, przyznaj się, że podmieniłaś michasiów dwóch :] Odpowiedz Link
reniatoja Re: dziędobry 25.10.06, 08:59 nie podmieniłam, mójci on własny nie podmieniony! Innego nie kcem! Mojego kcem! baleronka mojego Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: dziędobry 25.10.06, 09:00 no witamy. wczoraj o tobie myślałam, gdzie też się podziewasz a dziecior piękny, nieźle wypasiony he he he Odpowiedz Link
reniatoja Re: dziędobry 25.10.06, 08:58 mleko własne na przystawkę i butla na danie główne. Trzeba mu zrobić jakąs dietę p[ulpetowi jednemu Odpowiedz Link
khaki3 Re: dziędobry 25.10.06, 09:04 Samym mlekiem i butla?Hmmmmmm to co Ty jesz,ze o tak rosnie? Ajjj diete diete,niech rosnie zdrowo Pulpecik nie pulpecik ale slodki jezd Odpowiedz Link
reniatoja Re: dziędobry 25.10.06, 09:08 tak, tu sie wprowadza jakieś inne pokarmy dopiero po uk. 5 miesięcy, w POlsce chyba wcześniej. Takiemu małemu nic nie wymyslisz, jeśli chodzi o diete - jedyne co mogę to wsypac o jedną miarkę mleka mniej do butli, tak go oszukuję. Ale Justyśka też była pulpet jako niemowlę, a jak zaczęła raczkować i chodzić to wyszczuplała i teraz jest laska szczupła wysoka, wiec sie nie martwię wcale tym, ze pulpet, dla mnie jest i tak słodki jak malinka Odpowiedz Link
khaki3 Re: dziędobry 25.10.06, 09:10 Chyba wszystkie dzieci to pulpeciki male Moja siostrzenica wygladala jak buleczka a teraz dziewczyna ma cale 5 lat i jest szczupla,az spodnie z niej spadaja zkolei ja jak bylam mala to bylam grubiutka az sie mama wystraszyla,ze sie do wuzeczka nie bede miescila a teraz biduje,ze chudzina i jak tu matke zadowolic? Odpowiedz Link
reniatoja przez skromnośc nie zaprzeczę ;)) 25.10.06, 09:00 Po prostu ładnie mu w czerwonym kapturku Odpowiedz Link
lajton Re: dziędobry 25.10.06, 09:06 ja tez kce takiego synulka!!!!!!!!!!!!!!!! b. ladny chlopczyk Odpowiedz Link
reniatoja Re: dziędobry 25.10.06, 09:08 takie synki to tylko mój ślubny robi, więc nie bardzo wiem jak Ci pomóc Odpowiedz Link
hatige Re: dziędobry 25.10.06, 09:19 nie Twoj ;-P widzialam Twojego Michasia - w wizytowce, ten jest inny ;-P Cudny dzieciak!!!! A te oczeta... ech... Gratuluje pociechy PS CO Z MOIMI tzn. TWOIMI FOTKAMI?????????????????????????????? Nie zapomne o tym!!! )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dziędobry 25.10.06, 09:21 matko bosko częstochowsko jaki slodziak!!!!) cze Renia) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: dziędobry 25.10.06, 09:26 Śliczny, tylko jakiś za duży??? ))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link