Dodaj do ulubionych

Zapraszam do zwiedzania Szkocji

13.11.06, 16:18
Galeria Fort William miasteczka zamkow, gor i wody

www.szkocja2006.fora.pl/viewtopic.php?t=10
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Zapraszam do zwiedzania Szkocji 13.11.06, 16:21
      nie wejde tam choc chce bo jak wejde to sie spakuje i wyjade do szkocji jeszcze
      w tym tygodniu big_grin raz sie napatrzylam na barcelone i pojechalam big_grin
      • oliwkafortwilliam HEHE 13.11.06, 16:25
        khaki3 napisała:

> nie wejde tam choc chce bo jak wejde to sie spakuje i wyjade do szkocji
        jeszcze
        > w tym tygodniu big_grin raz sie napatrzylam na barcelone i pojechalam big_grin

to juz lepiej poczekac na lato - wtedy wszystko jest jeszcze piekniejsze - a
        swoja droga to czemu sie nie spakowac i wyjechac pozwiedzac nowe miejsca-
        szkocja jest naprawde tego warta
        • khaki3 Re: HEHE 13.11.06, 16:30
          ojjj ja z checia bym sie spakowala i wyjechala do szkocjismile bylam tam raz,
          zakochalam sie i nie odkocham juz nigdy.ale wiele jest takich miejsc gdzie chce
          jeszcze raz pojechac. pewnego dnia wstane rano spakuje sie i pojadesmile jak to
          zreszta juz bywalo nie razsmile
          • oliwkafortwilliam Re: HEHE 14.11.06, 23:51
            khaki3 napisała:

> ojjj ja z checia bym sie spakowala i wyjechala do szkocjismile bylam tam raz,
            > zakochalam sie i nie odkocham juz nigdy.ale wiele jest takich miejsc gdzie
            chce
            > jeszcze raz pojechac. pewnego dnia wstane rano spakuje sie i pojadesmile jak to
            > zreszta juz bywalo nie razsmile

ja tez uwazam szkocje za rzeczywiscie sliczna kraine- jak z bajki - dzieki tak
            pieknym krajobraza nie przeszkadza mi tak mocno fatalna pogoda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka