oliwkafortwilliam 13.11.06, 16:18 Galeria Fort William miasteczka zamkow, gor i wody www.szkocja2006.fora.pl/viewtopic.php?t=10 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Zapraszam do zwiedzania Szkocji 13.11.06, 16:21 nie wejde tam choc chce bo jak wejde to sie spakuje i wyjade do szkocji jeszcze w tym tygodniu raz sie napatrzylam na barcelone i pojechalam Odpowiedz Link
oliwkafortwilliam HEHE 13.11.06, 16:25 khaki3 napisała: > nie wejde tam choc chce bo jak wejde to sie spakuje i wyjade do szkocji jeszcze > w tym tygodniu raz sie napatrzylam na barcelone i pojechalam to juz lepiej poczekac na lato - wtedy wszystko jest jeszcze piekniejsze - a swoja droga to czemu sie nie spakowac i wyjechac pozwiedzac nowe miejsca- szkocja jest naprawde tego warta Odpowiedz Link
khaki3 Re: HEHE 13.11.06, 16:30 ojjj ja z checia bym sie spakowala i wyjechala do szkocji bylam tam raz, zakochalam sie i nie odkocham juz nigdy.ale wiele jest takich miejsc gdzie chce jeszcze raz pojechac. pewnego dnia wstane rano spakuje sie i pojade jak to zreszta juz bywalo nie raz Odpowiedz Link
oliwkafortwilliam Re: HEHE 14.11.06, 23:51 khaki3 napisała: > ojjj ja z checia bym sie spakowala i wyjechala do szkocji bylam tam raz, > zakochalam sie i nie odkocham juz nigdy.ale wiele jest takich miejsc gdzie chce > jeszcze raz pojechac. pewnego dnia wstane rano spakuje sie i pojade jak to > zreszta juz bywalo nie raz ja tez uwazam szkocje za rzeczywiscie sliczna kraine- jak z bajki - dzieki tak pieknym krajobraza nie przeszkadza mi tak mocno fatalna pogoda Odpowiedz Link