hatige 24.11.06, 06:20 Dzin dybry! milego dnia wszytskim - ide zrobic sobie pasze dla kur na sniadanie ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatige obowiazki Kochana! Obowiazki! Za co Ci placa??? ;) 24.11.06, 06:43 a Ty co? Olewka?? na dodatek w piatek??? No wiesz???!!! Zrozumialabym Cie, gdyby to byl poniedzialek... ;-P Odpowiedz Link
kasitza ej, ja wczoraj do polnocy pilam wino na forum, cie 24.11.06, 06:46 bie nie widzialam, wiec, nie wiem coz to za dysputyPPPPP Odpowiedz Link
hatige Re: ej, ja wczoraj do polnocy pilam wino na forum 24.11.06, 07:02 no dobra, juz nic nie gadam ;-P wszystko wypilas?? Odpowiedz Link
raduch Re: ej, ja wczoraj do polnocy pilam wino na forum 24.11.06, 07:35 Bry Wszystko prawda. Mogę napisać usprawiediwienie. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!! Kasitza znow zaspala ; 24.11.06, 07:04 bry!! pionteczek)))) milego dzionka))) Odpowiedz Link
vandikia mata i sie cieszta 24.11.06, 07:08 JAK DOBRZE BYĆ POZIOMKĄ Jak dobrze być poziomką, dojrzewać całe dnie, Rumienić się wspaniale i kochać nawet wiatr. Mieć liście i jagody i pić południa skwar. Rozmawiać z chrabąszczami, być z lasem za pan brat. Jak dobrze być poziomką, ten tylko o tym wie, Kto tego sam spróbował i sam poziomką jest. Odpowiedz Link
vandikia Re: aaaaa!!! 24.11.06, 07:26 no ) szkoda, ze nigdy nie bylam poziomką mam taka piosenke tez, wysle Ci na @ pozniej ) Odpowiedz Link