mamba30 05.12.06, 10:20 dzisiaj o 17.30 przychodzi do mnie pewien młody człowiek z tymże sprzetem. He he, ulitowałam się nad nim, bo musi odwalić ileś prezentacji i umówilismy się, że mi wypierze mój jasny dywan w salonie. Przynajmniej tę robotę mam przed świętami z buta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joe_anna Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 10:23 mam wykładzinę w pokoju do prania, może chętny będzie, hę? Odpowiedz Link
joe_anna Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 10:28 to spytaj koniecznie ze stolycy do Zgierza jakieś dwie godzinki a wykładzinę mam totalnie zaświnioną i winko i kafka, będzie się chłopina mógł wykazać Odpowiedz Link
mamba30 Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 10:32 niech na tym swoim odkurzaczu przypełznie ) na winko to i ja sie pisze, jakie masz? Odpowiedz Link
joe_anna Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 10:34 czerwone... na wykładzinie hehehe ma już nieźle lat ale i w piwniczce jakieś się znajdzie chyba jeszcze z pół balona zostało takiego pysznego, wytrawnego, mniam <rozmarzyłam się> Odpowiedz Link
mamba30 Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 10:39 niezła była impreza sądząc po wykładzinie )) no dobra, to ja robie jakąś przekąskę, a Ty stawiasz Odpowiedz Link
mamba30 Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 10:55 tylko mnie nie zrob w balona ) no dobra, to teraz kcem wiedzieć, z kim to wino będe żłopała, chyba minął mnie moment, w którym weszłaś na anala )) Odpowiedz Link
joe_anna Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 11:02 spoks jeśli tylko masz ochotę się z tym panem od sprzątania zabrać to zapraszam serdecznie. Moment mojego wejścia mógł Ci rzeczywiście umknąć bo on wciąż trwa... Wchodzę, że się tak wyrażę TYLNYMI DRZWIAMI (back door) po cichutku, po wolutku Odpowiedz Link
mamba30 Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 11:12 czyli wchodzisz od dupy strony, znaczy sie analniem, czyli prawidłowo ) Odpowiedz Link
joe_anna Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 11:02 aha a zobaczyć mnie można klikając na mój nick Odpowiedz Link
mamba30 Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 11:13 a Ty myślisz, że ja nie kliknęłam??? pewnie, że tak ) a skąd się tutaj wzięłaś, jakie wiatry Cię przygnały? Odpowiedz Link
joe_anna Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 11:16 no cóż a więc dawno, dawno temu za siedmioma górami za siedmioma lasami.... a nie, to nie ta bajka w sumie to nie pamiętam jak tu trafiłam pewnie pijana byłam bo mi się nawet spodobało tylko taka nieśmiała jestem więc długo się namyślałam zanim zaczęłam pisać ale czuję się jak w domu bo mnie tu niektóre kobietony sukami nazywają a tak mówią na mnie najbliżsi )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 11:31 to witaj w klubie ) no cóż, co do picia alkoholu, to tu same uzależnione som, nie będziesz miała w takim razie odchyleń od normy )) Po jakimś czasie się zoriwntujesz, która akurat jest mniej lub bardziej nawalona - ponoc to widac po błędach jakie walimy, tak nas kiedyś jakiś tutejszy mężczyzna zdiagnozował )) to od kiedy nas podczytywałaś? Odpowiedz Link
joe_anna Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 11:34 uuuu najstarsi goorale nie wiedzą ale raczej wyrywkowo niż seryjnie, więc nic nie pamiętam, o niczym nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem.... a co do błenduf to ja nawet na trzeźwo, więc na pewno się zrozumiemy! Odpowiedz Link
mamba30 Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 11:37 z tymi błędami na trzeźwo to ja bym uważała na Twoim miejscu. Jestem przeokrutnie wyczulona na ortografy, co prawda staram się zawrzeć paszczę i nie pitolić, ale różnie bywa, w zależności od nastroju pewnikiem )) ale dzisiaj mam wszystko w rzyci, więc spoko loko ) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 10:23 nie wiem co to kirby, ale jak sprząta to też chcę he he Odpowiedz Link
mamba30 Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 10:27 jakis super hiper sprzęcior do czyszczenia jak mniemam za oszałamiająca kasę. pewnie z 10 tysi kosztuje Odpowiedz Link
baba_krk fuksiara :PPP 05.12.06, 10:25 a ja cały weekend spędziłam na sprzątaniu i przeszłam samą siebie - taaaaaaki mam błysk wszędzie ))))))))) Odpowiedz Link
mamba30 Re: fuksiara :PPP 05.12.06, 10:27 niemożliwe, pewnie H. dała Ci niezly wycisk ) Odpowiedz Link
baba_krk Re: fuksiara :PPP 05.12.06, 10:31 noooo!!!!! zostałam ostro zagoniona do roboty i nie było zmiłuj DD ale opłacało się, jest cudnie )) Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 11:35 byli u mnie 2 panowie na prezentacji rok temu fajna sprawa bo wykładziny mam jasne wiec pieknie sie uprały chetnie bym ich jeszcze raz zaprosila jakby to bylo mozliwe nie wiem tylko na 100% czy to Kirby czy inna firma Odpowiedz Link
mamba30 Re: sprzęt Kirby 05.12.06, 11:38 u mnie na starym mieszkaniu był pan z prezentacją odkurzacza super hiper, ale to była firma Rainbow bodajże i dupek mi nic nie wyprał, a tylko doopę nazawracał. Teraz jestem na pranko umówiona, he he Odpowiedz Link
mamba30 Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 09:46 mam piknie wyprany dywanik bez kiwnięcia paluszkiem z mojej strony )) i do tego wyczyszczony dokładnie tapczan syna, żebyście widzieli ile ścierwa wyciągnął z tego łóżka i dywanu. Kupiłabym sobie taki sprzęt, gdybym miała kasę Odpowiedz Link
joe_anna Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 10:03 a kolega do Zgierza się wybiera?? albo chocią ty na to winko?? Odpowiedz Link
mamba30 Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 10:05 nie, powiedział że tylko warsiawka )) Odpowiedz Link
joe_anna Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 10:06 heh to ja zwijam wykładzinę i do Wawy jadę ciekawe czy na dworcu centralnym moze przeprowadzić taką prezentację... Odpowiedz Link
mamba30 Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 10:46 he he pewnie tak )) tylko weź ze sobą ten gąsiorek, wyjdę po Ciebie na dworzec ) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 10:05 zazdroszę Ci, ja mam przed sobą uroku sprzątania Odpowiedz Link
mamba30 Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 10:07 ja jeszczeteż troszkę na szmacie polatam, ale Pyton mi napewno pomoże Odpowiedz Link
joe_anna Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 10:10 wow ten Pyton to istny skarb pilnuj go! Mało, że 3 razy jednej nocy to jeszcze w sprzątaniu pomaga... Jeśli powiesz, że okna myje i prasuje to ja się poważnie zastanawiam czy by ko nie podkupić Odpowiedz Link
mamba30 Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 10:49 okna myje, robi zakupy bez szemrania, pomaga w sprzątaniu, raz nawet kible mył ) ugotował paskudną zupę kalafiorową jak byłam w pracy, ale liczą się chęci. Prasuje też i owszem, ale szczerze mówiąc wolę sama ) tak samo garnie się do wieszania prania, w czym skutecznie staram sie go ubiec, bo robi to fatalnie )) aha, do tego jest zajebiście przystojny, szczupły brunet 186 cm z zabójczym zarostem i zielonymi oczętami ) jak ładnie poprosisz, to Ci naszą wspólną fotę poślę z dnia slubu ) Nie oddam Pytonka ) Odpowiedz Link
joe_anna Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 11:04 to prześlij prześlij pięknie proszę niech se chociaż popacze na tego ydeała! Odpowiedz Link
mamba30 Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 11:05 bez przesady, ideałem nie jest, ma też swoje wady..... czasami bym go udusiła gołymi ręcami )) już wysyłam, idź na @ za moment Odpowiedz Link
joe_anna Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 11:09 czekam niecierpliwie i przebieram nóżkami na razie Marajah się ściągnęłła była Odpowiedz Link
joe_anna Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 11:15 doszło jako pierwsze nawet odpowiedź naskrobałam Odpowiedz Link
mamba30 Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 11:19 przyjełam do wiadomości i ustosunkowałam się ) Odpowiedz Link
joe_anna Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 11:21 i o to chodzi i o to chodzi! lubie takie ustosunkowane dziewczynki Odpowiedz Link
mamba30 Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 11:24 he he.... a ja znowu z tym stosunkiem, normalnie wsyćko mi się z tym kojarzy ostatnimi czasy.... chyba pora do seksuologa się udać, albo do parti moherowych beretów zapisać ) Odpowiedz Link
joe_anna Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 11:59 mnie się wydaje, że wszystko z Tobą w jak najlepszym porządku nawet przedświątecznym skoro partner czy też mąż radzi sobie z Twoimi skojarzeniami to nie masz się czym martwić i okna umyje.... eh życie Odpowiedz Link
mamba30 Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 12:03 ufffff, to kamień z serca.... pytałam się menżowia, czy ma mnie juz dość, ale powiedział, że nie.... na szczęście Odpowiedz Link
kobieton_na_pasach Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 10:06 mamba30 napisała: > mam piknie wyprany dywanik bez kiwnięcia paluszkiem z mojej strony )) i do > tego wyczyszczony dokładnie tapczan syna, żebyście widzieli ile ścierwa > wyciągnął z tego łóżka i dywanu. Kupiłabym sobie taki sprzęt, gdybym miała kasę ale to niezdrowo tak sie wyjalawiac. Odpowiedz Link
kobieton_na_pasach Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 10:06 kobieton_na_pasach napisała: > > > ale to niezdrowo tak sie wyjalawiac. wyjalowiac. Odpowiedz Link
mamba30 Re: No i jak? Posprzątane? 06.12.06, 10:50 raz na tyle lat chyba mogę, poza tym to tylko dywan i kanapa, cała reszta jest pełna roztoczy ) Odpowiedz Link