09.12.06, 22:17
Ja dopiero teraz poszlam zobaczyc zdjecia Michalka i sie zdziwilam! Jakaz on
ma sliczna ciemna karnacje! Przyznawaj sie po kim on taki! A Justynka to FCALE
nie Justynka tylko Justyna sliczna dziewczyna! I jak kutki dutki nie wmowisz
mi,ze ona ma 15 czy 16 lat! a nigdy nie uwierze!NIGDY! czym ty te dziecki
karmisz,ze takie fajne rosnal?? ale Michalek ehhhh sliczna pyziabig_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: Renia!!! 09.12.06, 22:25
      Justynka ma 12 lat, niedawno włąśnie skończyła 12. Michałek juz sie bardzo
      zmienił, jak tylko będzie to technicznie możliwe to się bedę chwalić fotami smile)
      Ma 5 miesiecy i kilka dni. Jest niezłym baleronkiem, wazy 9 kilo, ma 72 cm,
      najsłodszym dzieckiem świata, uwielbiam go. I patrzy we mnie jak w tęczę.
      Jestem dla niego absolutnie piekna i wspaniała - widzę to w jego cudownych
      granatowych oczyskach - bezgraniczne uwielbienie i niesłabnący zachwyt smile)))
      Karmię karmą, a czymżeby innem smile
      • khaki3 Re: Renia!!! 09.12.06, 22:27
        Nie nie oszukujesz! Justyna ma 12 lat????? Boooze wyglada na dorosla
        dziewczyne!A nie na sikunka big_grinbig_grin A Michalek ehhhh sliczny jest. POkazalam
        Marcinowi i powiedzial,ze tez takiego chce smile W sumie to moze byc i Twoj big_grin Ale
        pewnie nie oddasz smile))) A i jeszcze sie nam oberwie z mamusinej lapki smile
        • reniatoja Re: Renia!!! 09.12.06, 22:30
          khaki3 napisała:

> W sumie to moze byc i Twoj big_grin Ale
          > pewnie nie oddasz smile)))

se możecie pomarzyć wink))))))))))

> A i jeszcze sie nam oberwie z mamusinej lapki smile

ale gdzież tam. Mójci on mójci i nie oddam go nikomu, ale biła nie będę, od
          razu łapy pourywam jakby kto wyciągnął smile))
          • khaki3 Re: Renia!!! 09.12.06, 22:31
            No ja sie nie dziwie,ze nie oddaszsmile Rozkoszny jest smile Uwielbiam dzieci, a jak
            sa takie slodziutkie jak Michalek ehhh i taka pyzia smile)) Siiiiiiiiiiczny jestsmile))))
            • reniatoja Re: Renia!!! 09.12.06, 22:34
              Jest moim szczęściem (hehe, póki jeszcze nie słucha jakiegoś kurna
              technopopmetalu i nie łązi w gaciach z krokiem poniżej kolan oraz nie sstawia
              sobie włosów na białku hehehe) i moją gwiazdką na niebie, codziennie walczę ze
              sobą, żeby go nie zjeśc smile)))
              • khaki3 Re: Renia!!! 09.12.06, 22:39
                Kanibalek jezdeswink Ale sie nie dziwie smileSliczny jest smile taka pulchna pyzasmileEhhhh
                urrrrrroczysmile Moze jak sie napatrzam to sam z siebie mi taki wyjdzie smile
      • aasiula1 Re: Renia!!! 09.12.06, 22:28
        9 kilo??? To Zuzanna pewnie tyle waży a ma 9 miechów
        • reniatoja Re: Renia!!! 09.12.06, 22:31
          ja sie martwie czy nie wiecej. No ale na długość też jest niezły, więc jakoś
          się to rozkłada. Justynka też miała 9 miesiecy gdy miała takie gabaryty jak on
          teraz. Mam w ksiazeczce zdrowia pozaznaczane i dokładnie włąśnie taka była gdy
          miała 8,5 miesiąca. Wielkolug z niego i tyle.
          • aasiula1 Re: Renia!!! 09.12.06, 22:33
            łał, kawał chłopa. Wrzuc kiedyś foty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka