Dodaj do ulubionych

seks w windzie z kolezanka z pracy

10.12.06, 16:17
niestety w moim przypadku jest to niemozliwe, gdyz w firmie nie mam windy
ale gdy bede szukal pracy w przyszlosci to wezme to pod uwage smile, chyba
zaczne juz trenowac przysiady smile.
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 10.12.06, 16:20
      Zamiast winy zawsze mozna na:
      -xero
      -biurku
      -pod biurkiem
      -na biurku szefawink
      -w stolowce
      -na schodach
      smile
      • dziewice Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 10.12.06, 16:22
        musze to przemyslec smile, zawsze u kolezanki w pracy moze byc winda smile
        • khaki3 Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 10.12.06, 16:23
          Wlasnie wink
          • dziewice Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 10.12.06, 16:40
            porozmawiam z kolezankami aby zlozyc wniosek, moze zamontuja nam winde smile
            • khaki3 Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 10.12.06, 17:36
              Jak powiecie po co wam ta winda to na bank zamontuja i to nie jednasmile
              • dziewice Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 10.12.06, 18:45
                zostalo kilka wolnych tabliczek w przepisami bhp, to bedzie swietna okazja
                aby je wykorzystac smile
                • khaki3 Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 10.12.06, 19:29
                  Dziewic to ty chcesz wykorzyustywac kolezanki z pracy czytabliczki z przepisami
                  bhp???smile)))))))))))))))))))))))))
                  • dziewice Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 10.12.06, 19:30
                    tabliczki aby pozniej bezpiecznie jezdzic windasmile
                    • khaki3 Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 10.12.06, 19:31
                      ossssssszzzzz Tyyyyyyy big_grinDDDDDDDD
                      • dziewice Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 10.12.06, 19:32
                        sie wie, muszczunio smile
                        • khaki3 Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 10.12.06, 19:32
                          zboczuszek raczej smile))))))))))))))))))))))))))))))))
                          • dziewice Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 10.12.06, 19:38
                            mozna tez pic pod boczuszek smile
    • six_a Re: eee tam, problemy, kolego, stwarzacie :) 10.12.06, 17:42
      to już nie można wyjść z pracy na przerwę obiadową i wsiąść do windy
      bylejakiej...
      nie dbając o bagaż ani o bilet?
      • dziewice Re: eee tam, problemy, kolego, stwarzacie :) 10.12.06, 18:46
        zastanowilo mnie to co zostawaloby w tyle smile
        • six_a Re: eee tam, problemy, kolego, stwarzacie :) 10.12.06, 18:55
          a co Ty tak w przyszłość wybiegasz?
          najpierw windy poszukaj smile
          • dziewice Re: eee tam, problemy, kolego, stwarzacie :) 10.12.06, 19:06
            towarowej, czy takiej zewnetrznej oszklonej ? smile))
            • six_a Re: eee tam, problemy, kolego, stwarzacie :) 10.12.06, 19:09
              no, jak przeszklona, to zacznij sprzedawać bilety na występ smile

nieee tam, najlepsze są takie w starych budynkach, z drzwiczkami wewnątrz i
              żarówką do wykręcenia smile))
              • dziewice Re: eee tam, problemy, kolego, stwarzacie :) 10.12.06, 19:10
                hmmm i jeszcze podloga sie podnosi smile, ale takie nowe maja lustra smile)))
                • six_a Re: eee tam, problemy, kolego, stwarzacie :) 10.12.06, 19:27
                  po co lustro, weź więcej koleżanek do windy upakuj smile
                  • dziewice Re: eee tam, problemy, kolego, stwarzacie :) 10.12.06, 19:28
                    to trzeba wiedziec ile srednio winda moze wozic kg i ile srednio kolezanka wazy
                    smile, tzn ile przed wejsciem i ile po wyjsciu smile
                    • six_a Re: eee tam, problemy, kolego, stwarzacie :) 10.12.06, 19:34
                      to jakaś skomplikowana analyza będzie potrzebna i rozeznanie rynku wind?
                      no, jej przybędzie, Tobie ubędzie, to się wyrówna smile
                      • dziewice Re: eee tam, problemy, kolego, stwarzacie :) 10.12.06, 19:44
                        jestem gentelmen, w romantycznej windzie to tylko dla niej smile
    • baba_krk ostatni raz fantazję z windą w roli głównej miałam 10.12.06, 19:57
      w maju... i teraz mi przypomniałeś tongue_out
      niedobry Ty! wink)))))
      • dziewice Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 20:26
        "czy moglabys ze mna pojechac winda, bo sam sie boje?" wink
        • baba_krk Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 20:32
          "jeśli trzeba to i za rękę potrzymam" wink
          • dziewice Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 20:34
            "boje sie, ze zgasnie swiatlo" wink
            • broton Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 20:38
              ... Dziewic - Ty uważaj ona tak mówi że za rękę ... a za co ona Cię złapie ??..
              • dziewice Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 20:39
                Broton, bracie smile

mam dwie rece, wielkiego wyboru nie ma smile
                • broton Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 20:46
                  ... a ona ile ma rąk ..??..
                  • baba_krk Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 20:50
                    ona to ma długie szpony, więc bój się i Ty!!!!! tongue_out
                    • broton Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 20:53
                      ... wiedziałem ...
                      • dziewice Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 20:55
                        ej to moja winda smile , Broton - to bylo mi milo, ciao smile
                      • baba_krk Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 20:56
                        no to przynajmniej szoku nie przeżyjesz wink)))
            • baba_krk Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 20:50
              "mam zapalniczkę" tongue_out
              • broton Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 20:55
                ... a co komu chcesz tą zapalniczką ....
                • baba_krk Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 20:57
                  jednym posłuży jako światło, innym papierosa pomoże odpalić smile
                  więcej funkcji zapalniczki nie znam tongue_out
                  • broton Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 20:59
                    ... a już się bałem - całkim fajna babka jesteś (jeśli nie znasz innych
                    zastosowań zapalniczki w stosunku do małych chłopców)...
                    • baba_krk Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 21:01
                      wiem wiem, pewnie pomyślałeś, że chciałabym takiemu włożyć do...

ucha czy nosa, ale nie nie - ja jestem poważną kobietą i nie zajmuję się takimi
                      szczeniackimi zabawami wink))))))))))))))))))
                      • broton Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 21:18
                        ... to ja niby szczeniak jestem ...

... to dobrze bo już się bałem że się starzeję ...
                        • baba_krk Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 21:22
                          a tak się zabawiasz zapalniczką jak ja sobie teraz myślę???
                          • broton Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 21:25
                            ...czemu zapalniczką - chyba nie powinnaś myśleć ...
                            • baba_krk Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 21:30
                              czemu zapalniczką? bo o niej rozmawialiśmy tongue_out
                              ale w sumie masz rację! nie powinnam myśleć, myślenie boli wink))
              • dziewice Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 21:00
                "wezme na droge cos do jedzenia" wink
                • baba_krk Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 21:02
                  "a ja zapakuję do torebki jakiś sok" smile
                  • dziewice Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 21:08
                    "lubie Twoj sok, jablkowy" wink
                    • baba_krk Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 21:09
                      "chciałeś powiedzieć WIŚNIOWO-jabłkowy" tongue_outPP
                      • dziewice Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 21:11
                        "chcialem powiedziec WIŚNIOWO-jabłkowy" wink
                        • baba_krk Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 21:21
                          "to ja jeszcze mogę zaoferować ciasto, takie pyyyyyyyyyyszne" smile
                          • dziewice Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 21:27
                            "polecmy winda, az do gwiazd, niech czas stanie w miejscu" smile
                            • baba_krk Re: ostatni raz fantazję z windą w roli głównej m 10.12.06, 21:31
                              "nie do gwiazd, tylko do Szkocji!!! więc się tak nie rozmarzaj" tongue_outPPP
    • dziewice a jednak :) Sugababes - Push The Button 18.01.07, 18:00
      www.youtube.com/watch?v=_DIN1Uba7Oc
      • dziewice Sugababes - Push The Button 18.01.07, 18:00
        www.youtube.com/watch?v=_DIN1Uba7Oc
    • widokzmarsa Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 18.01.07, 18:43
      nie przysiady ale trzymanie!! Chyba że szeroka winda że da się przyklęknąć chociażsmile
      • dziewice Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 18.01.07, 18:46
        to ja mam chyba jakis inny wizyn wink
        • widokzmarsa Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 18.01.07, 18:51
          jasne, trzeba pielęgnować swoje marzeniasmile
          • dziewice Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 18.01.07, 20:16
            hehe smile
        • marta.uparta ja też bym obstawiała, ze trzymanie... 18.01.07, 20:12
          ... jakos te przysiady... kurde... słabo z wyobraźnią u mniesmile
          • dziewice Re: ja też bym obstawiała, ze trzymanie... 18.01.07, 20:15
            zaufaj mi smile, wiem co robie smile
    • dama30 Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 28.01.07, 16:02
      To Twoja fantazja? Szczerze mówiąc dość przeciętna smile
      • mmagi Re: seks w windzie z kolezanka z pracy 28.01.07, 16:04
        lubisz odgrzewac stare kotlety,co? na Kobiecie to az z 2004 rokuuncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka