25.12.10, 19:39
Zrobilyscie ukochanemu prezent z okazji swiat?
Moj czeka pod choinka, M nie przyjechal jeszcze- nie mial jak sie wyrwac sad
Kupilam mu spinki do koszuli, mam nadzieje ze bedzie je czesto nosil i o mnie myslal.
Obserwuj wątek
    • drewpora Re: Prezent 26.12.10, 07:16
      aleś ty durna!
      będzie nosił te głupie spinki i myślał o tobie tylko przy tobie, kiedy będzie miał ochotę iść z tobą do łóżka, będzie dbał o to, żeby żona tych spinek nie zobaczyła.
      teraz ma fajne święta z rodziną-żona, dzieci, choinka itd. a ty durna siedzisz sama i żalisz sięuncertain
      daj sobie spokój.
      wiem, bo sam nie jeden raz tak się zabawiałem. na szczęście wyrosłem z takich głupot.
      • paulina7171 Re: Prezent 27.12.10, 20:17
        Obawiam się, że te spinki będzie traktował jak gorący kartofel - będzie je zakładał pod drzwiami Twojego domu i natychmiast je ściągał, gdy tylko zamkną się za nim drzwi. Wbrew pozorom, zrobiłaś mu tym prezentem więcej kłopotu, niż przyjemności.
        • bunka_gosia Re: Prezent 28.12.10, 10:17
          Zawsze może powiedziec ze sam sobie kupil, co za problem.
      • bunka_gosia Re: Prezent 28.12.10, 10:14
        On nie jest taki jak Ty. To fajny, normalny facet, tylko poznalismy sie za pozno.
        • paulina7171 Re: Strzelam: 28.12.10, 10:43
          poznaliście się nie dawniej niż 3 miesiące temu, nie?
        • lonely.stoner Re: Prezent 28.12.10, 21:26
          bunka_gosia napisała:

> On nie jest taki jak Ty. To fajny, normalny facet, tylko poznalismy sie za pozn
          > o.

hehehe,oj napewno : D
    • klawiatura_zablokowana Re: Prezent 27.12.10, 15:42
      Obawiam się, że nie bardzo, żona zaraz zobaczy, kobiety zauważają takie rzeczy.
    • mimfa Re: Prezent 28.12.10, 11:56
      Ja kupiłam kochankowi krawat. W sumie nie kupuję mu prezentów. Teraz ten krawat jest krawatem pożegnalnym- może się na nim powiesić ewentualnie. Sama nie doczekałam się nawet sensownych życzeń. Tylko jakiś szablon.
    • drewpora Re: Prezent 13.01.11, 13:35
      i co laluniu, prezent się spdobał?
      • paulina7171 Re: Prezent 13.01.11, 19:53
        Chyba coś poszło nie po myśli Wątkodawczyni, bo nie przyleciała na forum się pochwalić...
    • anneh Re: Prezent 01.02.11, 20:44
      a prezent od mojego ukochanego zgubił mi się...i bardzo tego żałuję. Naprawdę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka