bunka_gosia 25.12.10, 19:39 Zrobilyscie ukochanemu prezent z okazji swiat? Moj czeka pod choinka, M nie przyjechal jeszcze- nie mial jak sie wyrwac Kupilam mu spinki do koszuli, mam nadzieje ze bedzie je czesto nosil i o mnie myslal. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drewpora Re: Prezent 26.12.10, 07:16 aleś ty durna! będzie nosił te głupie spinki i myślał o tobie tylko przy tobie, kiedy będzie miał ochotę iść z tobą do łóżka, będzie dbał o to, żeby żona tych spinek nie zobaczyła. teraz ma fajne święta z rodziną-żona, dzieci, choinka itd. a ty durna siedzisz sama i żalisz się daj sobie spokój. wiem, bo sam nie jeden raz tak się zabawiałem. na szczęście wyrosłem z takich głupot. Odpowiedz Link
paulina7171 Re: Prezent 27.12.10, 20:17 Obawiam się, że te spinki będzie traktował jak gorący kartofel - będzie je zakładał pod drzwiami Twojego domu i natychmiast je ściągał, gdy tylko zamkną się za nim drzwi. Wbrew pozorom, zrobiłaś mu tym prezentem więcej kłopotu, niż przyjemności. Odpowiedz Link
bunka_gosia Re: Prezent 28.12.10, 10:17 Zawsze może powiedziec ze sam sobie kupil, co za problem. Odpowiedz Link
bunka_gosia Re: Prezent 28.12.10, 10:14 On nie jest taki jak Ty. To fajny, normalny facet, tylko poznalismy sie za pozno. Odpowiedz Link
paulina7171 Re: Strzelam: 28.12.10, 10:43 poznaliście się nie dawniej niż 3 miesiące temu, nie? Odpowiedz Link
lonely.stoner Re: Prezent 28.12.10, 21:26 bunka_gosia napisała: > On nie jest taki jak Ty. To fajny, normalny facet, tylko poznalismy sie za pozn > o. hehehe,oj napewno : D Odpowiedz Link
klawiatura_zablokowana Re: Prezent 27.12.10, 15:42 Obawiam się, że nie bardzo, żona zaraz zobaczy, kobiety zauważają takie rzeczy. Odpowiedz Link
mimfa Re: Prezent 28.12.10, 11:56 Ja kupiłam kochankowi krawat. W sumie nie kupuję mu prezentów. Teraz ten krawat jest krawatem pożegnalnym- może się na nim powiesić ewentualnie. Sama nie doczekałam się nawet sensownych życzeń. Tylko jakiś szablon. Odpowiedz Link
paulina7171 Re: Prezent 13.01.11, 19:53 Chyba coś poszło nie po myśli Wątkodawczyni, bo nie przyleciała na forum się pochwalić... Odpowiedz Link
anneh Re: Prezent 01.02.11, 20:44 a prezent od mojego ukochanego zgubił mi się...i bardzo tego żałuję. Naprawdę. Odpowiedz Link