juleczka4 12.12.06, 22:28 to jestem złaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bo gupie zakończenie buuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Jeśli chodzi o Magdę M 12.12.06, 22:29 luz bedzie jeszcze 5 serii w porywach do 8 Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Jeśli chodzi o Magdę M 12.12.06, 22:30 vandikia napisała: > luz bedzie jeszcze 5 serii w porywach do 8 nie będzie właśnie buuu Odpowiedz Link
vandikia Re: Jeśli chodzi o Magdę M 12.12.06, 22:31 beda beda, nie zabija sie kur niosacych zlote jajka jak to mowia na wsi )) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Jeśli chodzi o Magdę M 12.12.06, 22:32 vandikia napisała: > beda beda, nie zabija sie kur niosacych zlote jajka jak to mowia na wsi )) załóż się ,że nie bedzie))) ale chyba wsumie zakończnie dobre , napewną są razem Odpowiedz Link
vandikia Re: Jeśli chodzi o Magdę M 12.12.06, 22:34 na zasranym pudelku pisza , ze bedzie www.pudelek.pl/artykul/1788/magda_m_sie_nie_konczy/ Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Jeśli chodzi o Magdę M 12.12.06, 22:36 vandikia napisała: > na zasranym pudelku pisza , ze bedzie > www.pudelek.pl/artykul/1788/magda_m_sie_nie_konczy/ a widzisz , ostanio się wypowiadli twórcy serialu , że nie bedzie czwartejk częsci bo najlepiej jest zejśc ze sceny kiedy jeszcze biją brawa , czy cuś takiego :p;p po za tym Małaszyńskie nie chciał grać w tym serialu juz eehh zdziwiają coś :p;p Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Jeśli chodzi o Magdę M 12.12.06, 22:38 nic nie bój, jak mu odpowiednio sypną kasą to zmieni zdanie Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Jeśli chodzi o Magdę M 12.12.06, 22:38 sjena1 napisała: > od razu zasranym ;-/ > > > ;-p ale że co?? Odpowiedz Link
sjena1 Re: Jeśli chodzi o Magdę M 12.12.06, 22:44 no bo napisała ze zasranym co sie tylko z analem kojarzy a przecież w samym nagłówku pudelka pisze "nosy wycieki..." więc nie ze sraniem tam są problemy a z zatokami ;-p Odpowiedz Link
vandikia Re: Jeśli chodzi o Magdę M 12.12.06, 22:39 jesli by mnie zapytac o najglupszego psa to zawsze królował bedzie pudelek wiec jakos tak sie kojarzy i nasuwa Odpowiedz Link
sjena1 Re: Jeśli chodzi o Magdę M 12.12.06, 22:42 nioo ale jakie tematy, ile możliwości dla niewygodnych chwil ciszy np przychodzi taka teściowa albo kto a ty jej się pytasz co myśli o tym że brit gaci nie nosi a nie tak ciągle tylko o tej pogodzie, ;-p Odpowiedz Link
vandikia Re: Jeśli chodzi o Magdę M 12.12.06, 22:45 komentarze lepsze niz tematy ))) wpadam na odstresowanie dnia tam czasem i patrze czym sie ludzie podniecaja. niezle zryci sa co poniektorzy Odpowiedz Link
alpepe Re: Jeśli chodzi o Magdę M 12.12.06, 22:33 przecież to telenowele, to czego się spodziewałaś? że będą żyli długo i szczęśliwie po ślubie? . Ridż tak miał się żenić i w końcu nie wiem, czy się ożenił, czy nie, ale moja mama twardo ogląda ten serial od 10 lat, więc ty też możesz Madzię M oglądać przez następne 10 Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Jeśli chodzi o Magdę M 12.12.06, 22:34 alpepe napisała: > przecież to telenowele, to czego się spodziewałaś? że będą żyli długo i > szczęśliwie po ślubie? . Ridż tak miał się żenić i w końcu nie wiem, czy się > ożenił, czy nie, ale moja mama twardo ogląda ten serial od 10 lat, więc ty też > możesz Madzię M oglądać przez następne 10 hhehehe Odpowiedz Link
mmagi jak zobaczyłam na poczatku te sluby to juz 12.12.06, 22:50 cos podejrzewałam,cholera jasna...............cisnienie mi podskoczyła z nerw;_) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: jak zobaczyłam na poczatku te sluby to juz 12.12.06, 22:52 mmagi napisała: > cos podejrzewałam,cholera jasna...............cisnienie mi podskoczyła z nerw;_ > ) tak jak mi Odpowiedz Link
reniatoja Re: Jeśli chodzi o Magdę M 13.12.06, 00:33 A co to, był ostatni odcinek??? JA myslalam, ze przedostatni i dopiero ze bedzie ostatni... Skonczylo sie tak jakby za tydzien mialo być jeszcze jedno - szcześliwe podokłądanie ostatnich kawałeczków puzzli a tak to kicha, nie zobacymy juz uduchowionych min Magdy? Odpowiedz Link
mmagi chyba w niedziele masz powtórkę:-))) po za tym 13.12.06, 09:49 beda krecic dalej Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 a mi sie podobalo 13.12.06, 10:18 chociaz raz nie musialam ogladac "hepy endu" w amerykanskim stylu Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: jak nic pobiegła do Piotrusia,na bank:-))) 13.12.06, 10:26 pewnie tak, ale po cholere mialam patrzec jak sie tula i caluja na pl. Trzech Krzyzy. Jeszcze bym pozazdroscila ) Odpowiedz Link