khaki3 10.01.07, 16:12 zbanujcie tego pink jelopa! bo z tego co widze to on ostatnio wylacznie pisze cos co dotyczy rasizmu, obrazania innych i ogolnie rzecz ujmujac wkurwia mnie jego podejscie do czlowieka,ze jak nie bialy to szmata a nie czlowiek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Moja prosba 10.01.07, 16:13 bez przesady, bana sie nie dostaje za poglądy Odpowiedz Link
pink.freud Re: Moja prosba 10.01.07, 16:15 Ale za personalne wyzwiska jak najbardziej bym wlepiał bany)) Odpowiedz Link
krambambulia Re: Moja prosba 10.01.07, 16:17 bana może nie, ale ciachnięcie wątku o "bękartach" na pewno Odpowiedz Link
krambambulia Re: Moja prosba 10.01.07, 16:21 dlaczego nazwałeś domniemane dzieci Mola "bękartami"? 1. dzieci nie są niczemu winne. 2. nazywanie kobiet, które sypiały z Molem "kurwami, które maja czelność nazywać siebie Polkami" (cytat z nacjonalisty.pl) jest wstrętne. Albo masz coś z głową, albo robisz sobie piramidalne jaja. Osobiście podejrzewam, że zapomniałeś leków. Odpowiedz Link
pink.freud Re: Moja prosba 10.01.07, 16:25 Napisałem już dlaczego użyłem określenia bękart w tym wypadku. Czep się kurewek, które się nie zastanawiały, że nie zapewnią dziecku ojca. Nie czytałem tego akurat w nacjonaliście ale owszem dla mnie to kurwy. Odpowiedz Link
krambambulia Re: Moja prosba 10.01.07, 16:29 A Ty jesteś dla mnie durny chooj. Nie będę się z Toba kłócić. Nie mam lewicowych poglądów, uważam, że dziewczyny po prostu nie miały pojęcia co im grozi (co jest winą politycznej poprawności) ale nazywanie ich kurwami jest obrzydliwe. Nazwiesz tak każdą, która sypia z facetem bez ślubu? Jeśli tak to jestem kurwą. Odpowiedz Link
lena_zet pink 10.01.07, 16:36 powiem tak.Z moim teraźniejszym facetem poszłam do łóżka po godzinie znajomości.Bez zabezpieczenia. A teraz druga sprawa.Daję sobie uciąć rękę, że w miesiąc jestem w stanie zaciągnąć do łóżka kilkunastu facetów.Prawdopodobnie większość z nich idzie ze mną do wyra bez zabezpieczenia.Jak ich nazwiesz? Już jestem w stanie zrozumieć, że ten skurwiel miał ogromny wpływ na te dziewczyny, co nie zmienia faktu, że ja nie poszłabym z czarnym do łóżka.Never.Ale to tylko dlatego, że się ich brzydzę. Odpowiedz Link
krambambulia Re: pink 10.01.07, 16:38 Ale brzydzisz się rozmowy z czarnym, czy seksu z czarnym (bo zwyczajnie Cię nie podnieca)? to jest różnica Odpowiedz Link
lena_zet Re: pink 10.01.07, 16:38 brzydzę się tylko seksem.Pogadać spoko bym mogła, pewnie nawet mogłabym się zaprzyjaxnić, ale nigdy nie poszłabym do łóżka. Odpowiedz Link
krambambulia Re: pink 10.01.07, 16:42 To wszystko w porządku. Ale sa kobiety, które sie podniecają na widok czarnego mężczyzny. Tak jak są faceci którzy się podniecaja na widok Afrykanek, pań w rozmiarze 56, pasów do pończoch, sznurowanych gorsetów, itepe, itede. Natomiast jeśli ktoś jak pink nazywa takie kobiety kurwami, wszystkich czarnych posądza o Bóg wie co, to się wkurzam. Odpowiedz Link
lena_zet Re: pink 10.01.07, 16:44 tak, dlatego napisałam, że już je rozumiem, chociaż kilka dni temu powiedziałam, że ich wina.... zmieniłam zdanie o 360 stopni.Zmieniam caly czas, jeszcze wczoraj tego skurwiela sama bym ukamieniowała, to dzisiaj jak pomyślę, że być może przez zarażanie innych leczył siebie...to nie wiem kogo bardziej żal, naprawdę. Odpowiedz Link
krambambulia Re: pink 10.01.07, 16:49 Ja to już dawno napisałam - trzeba mieć wiedzę. Tyle. Pierwsze, co zrobiłam, gdy usłyszałam o całej sprawie, to zaczęłam szukać informacji o skali HIV w Kamerunie i o obyczajach zdrowotnych Kameruńczyków. I wyszło mi, że on nie zrobił nic wyjątkowego (przynajmniej u niego). Gdyby mnie podrywał obywatel innego kraju to też najpierw dowiedziałbym się czegoś o jego kraju. Podejrzewam, ze większość z nas nie wie, gdzie leży taki Kamerun. Odpowiedz Link
lena_zet Re: pink 10.01.07, 16:51 Tak, teraz to wiem, kilka dni temu nie byłam tego taka pewna. Odpowiedz Link
krambambulia Re: pink 10.01.07, 16:56 no i git ale do pinka nic nie dociera, zaczynam myśleć, ze robi sobie jaja Odpowiedz Link
lena_zet Re: pink 10.01.07, 16:59 no często tak bywa, ja np. dzisiaj też miałam do czynienia z brakiem przyznania racji po stronie prawdy i co zrobić Odpowiedz Link
aguszak Re: pink 11.01.07, 09:04 lena_zet napisała: > no często tak bywa, ja np. dzisiaj też miałam do czynienia z brakiem przyznania > > racji po stronie prawdy i co zrobić Nawet wiem, do kogo pijesz, ale w tym przypadku nie ma jedynie słusznej prawdy i Ty o tym, kochana, wiesz Odpowiedz Link
pink.freud Re: pink 10.01.07, 17:01 Rachela manipuluje Dobrze wie co miałem na myśli a przekręca Laski nie uprawiały seksu z myślą, że może to być ich przyszły partner tylko się zwyczajnie kurwiły bo miały chęć na czarnego fiuta. Odpowiedz Link
lena_zet Re: pink 10.01.07, 17:03 no idąc do łóżka z moim mężem tez nie myślałam o tym, że będzie to miłość na wieki.Ilu dziennie facetów idzie z kobietą do łóżka tylko po to by sobie poszperać w dziurce... uważam, że to naiwne, oszukane dziewczyny i jest mi ich naprawdę bardzo szkoda, zresztą jego chyba też o czym napisałam powyżej. ps. masz stałą partnerkę? Odpowiedz Link
krambambulia Re: pink 10.01.07, 17:09 No właśnie o to chodzi ;D kuuuuurka wodna, mam ochotę na jako na miękko Odpowiedz Link
lena_zet Re: pink 10.01.07, 17:15 no kiedy prawdę ci napisałam tak to w życiu kuźwa jest, też chciałabym być mądra i nie stawiać pochopnie kroków, ale niestety błąd za błędem człowiek popełnia, a już najczęściej jeśli sprawa dotyczy serca, duszy i seksu. Znaczy ja takich nie popełniam, bo się poprostu zakochalam i pomimo, że wkurwia mnie czasem ten mój chłop.Wiem jedno-jestem szczęśliwa, że mam partnera seksualnego, przygód nie szukam, ale nie wiem co by było gdybym teraz była sama. Odpowiedz Link
krambambulia Re: pink 10.01.07, 17:04 a ja miałam kiedyś chęć na białorusina i OCZYWIŚCIE zaopatrzyłam się w gumki - po prostu wiem, że obywatele państw postsowieckich częściej są nosicielami różnych świństw. Wiesz jaki jest Twój problem? Martwisz się, ze żadna Cię nie chce. Współczuję. Odpowiedz Link
krambambulia A to cytaty z Ciebie: 10.01.07, 16:25 część antyfaszystek, które się puściły z czarnym została obdarowana nie tylko HIVem Wątpię, żeby z dziecka antyfaszystki i murzyna coś wyrosło Słowo bękart było kiedyś obraźliwe. Dziś to coś specjalnego, szczególnie jeśli jest kolorowy Kurewki miały poprostu chęć na czarnego fiuta a dzieci z takiego bzykania i w tym kontekście to właśnie bękarty. Antyfaszystka nie oznacza kobiety o poglądach przeciw faszyzmowi a poporostu durną cipę. Oprócz z faszyzmem walczyła pewnie też z nazizmem, katofaszyzmem, terrorem starszych ludzi od Rydzyka, szowinizmem, rasizmem, ksenofobią, antysemityzmem czy co tam jeszcze. Krótko mówiąc robiła za pojemnik na spermę dla lewactwa)) Odpowiedz Link
khaki3 Re: Moja prosba 10.01.07, 16:19 moze za poglady i nie,ale jak mi gosc pisze,ze skoro jestem tolerancyjan to jestem pojemnikiem na sperme to soryy ale kurw mnie strzela,ze jeszcze niektorzy w ciemnogrodzie zyja. Odpowiedz Link
pink.freud Re: Moja prosba 10.01.07, 16:23 Jasne ale jak się murzynka, który przyjeżdża do Polski na tanie antyfaszystowskie kurwy chce wdeptać w glebę to się pierwsza rzucasz zasłaniać go własną macicą. Posłuchałaś sobie co czarni mówią o takich frajerkach jak Ty? Odpowiedz Link
khaki3 Re: Moja prosba 10.01.07, 16:28 nie wkurwiaj mnie! frajerem to jestes ty bo oceniasz czlowieka po kolorze skory! i takim samym frajerem jak ty jest kazdy facet,ktory kobiete traktuje jak szmate i dziure do zapchania! i gowno mnie obchodzi jaki ma kolor skory i gowno mnie obchodzi jaki status spoleczny prezentuje! nie wkurwiaj mnie! Odpowiedz Link
lena_zet Re: Moja prosba 10.01.07, 16:23 a tak cię nazwał?ja nie czytałam wątku, dopisałam się tylko do pierwszego postu pinka.Słowo bękart jak dla mnie nie jest niczym złym, ale może ja jestem jakaś nie teges, bo do idy też mówię "bękarcie".Dobra, zaraz ustalę z wandą co i jak. Odpowiedz Link
khaki3 Re: Moja prosba 10.01.07, 16:25 Antyfaszystka nie oznacza kobiety o poglądach przeciw faszyzmowi a poporostu durną cipę. Oprócz z faszyzmem walczyła pewnie też z nazizmem, katofaszyzmem, terrorem starszych ludzi od Rydzyka, szowinizmem, rasizmem, ksenofobią, antysemityzmem czy co tam jeszcze. Krótko mówiąc robiła za pojemnik na spermę dla lewactwa)) no sorry ale tak mnie nazwal, i praktycznie polowe kobiet,ktore znam bo nie godzimy sie na zycie w ciemnogrodzie takim jaki prezentuje pink.jelop. Odpowiedz Link
krambambulia Re: Moja prosba 10.01.07, 16:27 Irytują mnie tacy ludzie jak on. Po pierwsze zwalczają komuchów, lewaków i tym podobnych, podpisują się obiema ręcyma pod hasłami nacjonalistycznymi i rasistowskimi, a zapominają, że nazizm to narodowy socjalizm Odpowiedz Link
edka-schizofredka ja tam sie nie znam 10.01.07, 16:24 ale prawde mowiac jak ktos mnie chcial oszukac to tylko Qrfa ciapaty albo murzyn, i jak tu nie byc rasista? Odpowiedz Link
krambambulia Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 16:30 mnie okłamywali Europejczycy. Jakoś z Irańczykami i Azjatami dogadywałam się świetnie i nigdy się na nich nie zawiodłam. To dowodzi tylko tego, ze ludzie są różni, a jeśli się chce wchodzić z nimi w relacje, to trzeba mieć rzetelną wiedzę o ich kręgu kulturowym. Odpowiedz Link
edka-schizofredka ja cie nie oszukalam :P 10.01.07, 16:35 a tak serio to prawda jest taka, ze najwiekszymi rasistami sa sami murzyni niestety, bo zanim zaczna rozmowe zakladaja, ze jestes nastawiona do nich negatywnie Odpowiedz Link
krambambulia Re: ja cie nie oszukalam :P 10.01.07, 16:36 A to jest inna rzecz. Po prostu trzeba zachowywać zdrowy rozsądek. to wszystko. Odpowiedz Link
pink.freud Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 16:41 Hehe.. znałem Irańczyka, który prał na dzień dobry zonę i dzieci a pracowników traktował jak psy. Dla żadnego Azjaty kobieta nie jest partnerem. Chodzą zawsze za swoimi właścicielami i nigdy nie pchają się pierwsze do drzwi. Za dobrze Ci poprostu z polskimi "faszystami" dlatego Ci odbija Odpowiedz Link
krambambulia Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 16:43 Wychowywałam się jakiś czas w rodzinie Irańczyków, więc nie pierdol głupot. Generalizujesz i to jest twój błąd. Błąd myślowy. Odpowiedz Link
pink.freud Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 16:49 I co? Próbowałaś wejść pierwsza w drzwi przed facetem?)) Odpowiedz Link
krambambulia Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 17:00 tak żona była piękną, zadbaną kobietą, a jak niedawno dostałam zdjęcie ich córki to aż mi się mokro zrobiło wspaniali ludzie, szanowali tradycję muzułmańską, modlili się, ale mnie prowadzili do kościoła i nie było problemu Odpowiedz Link
pink.freud Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 17:07 Pewnie było im wstyd przed innymi muzułamanami, że się pchasz)) Odpowiedz Link
krambambulia Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 17:09 Było im wstyd, że moja matka nie chciała się mną zajmować. A potem mi było wstyd, że tacy jak ty wyzywali ich córkę za to, że miała ciemne włosy i cerę. Mnie zresztą też wyzywali. To było w Norwegii, więc też byłam obca. Do tego córka Cygana, bleeeee, wstrętne, nie? PPPPP Odpowiedz Link
krambambulia Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 17:16 Boszszszszszsze 1. Ojciec półkrwi Cygan 2. Babcia Żydówka 3. jestem białoruską patriotką PP Odpowiedz Link
pink.freud Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 16:36 Khaki to naiwna siksa)) Mieszkałem parę ładnych lat w Niemczech i poznałem tam sporo murzynów i murzynek Laski generalnie są w porządku Natomiast KAŻDY murzyn (oprócz jednego) był notorycznym ściemniaczem, nie mozna mu było nic pożyczyć, nie nadawał się do żadnej pracy a kobiety traktował jak towar i nie są to bynajmniej tylko moje spostrzeżenia ale też opinie murzynek o swoich facetach. Do tego były zdrowo wkurwione na Polki, bo kojarzyły im się z łatwymi kurwami, które ich faceci wyrywają na wystepach w Polsce. Odpowiedz Link
khaki3 Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 16:39 wole byc naiwna siksa niz pink jelopem. Odpowiedz Link
edka-schizofredka a jak ;))))... w ogole to sie ciesz, bo na mnie to 10.01.07, 16:49 juz nikt siksa nie chce powiedziec ((((((((... bu ))... Odpowiedz Link
krambambulia Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 16:39 Pink - i tu dochodzimy do sedna. Trzeba mieć WIEDZĘ O KRĘGU KULTUROWYM. Świadomość, że Afrykańczycy myślą inaczej niż my, Europejczycy. Świadomość różnic nie jest rasizmem i nie wyklucza uznania równości wszystkich ludzi. Odpowiedz Link
pink.freud Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 16:47 Przeczytaj co napisałaś)))))))))) Owszem myślą inaczej i dlatego nie należy im dawać brzytwy do ręki w imie wydumanej równości. Zadawanie się białej kobiety z czarnym to świadome skazywanie dziecka na niedorozwój umysłowy. Czarni mieszkają w ciepłym klimacie i nie musieli rozwinąć mózgu tak samo jak biali. Co innego tolerowanie inności a co innego ogłupianie się i wmawianie równości tam gdzie jej nie ma. Odpowiedz Link
khaki3 Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 16:48 patrzac na ciebie stwierdzam,ze twoi biali rodzice laczac sie w pare i kopulujac ze soba skazali cie na niedorozwoj umyslowy wiec jak widzisz kolor skory tu nie ma nic do rzeczy! Odpowiedz Link
pink.freud Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 16:51 Powiedzmy, że mnie bawisz. Nie przekraczaj jednak pewnej granicy i nie obrażaj moich rodziców, nawet jeśli lewaczek nie obowiązuje kultura. Odpowiedz Link
khaki3 Re: ja tam sie nie znam 10.01.07, 18:05 Stwierdzam,ze wzbudzasz we mnie litosc. brak ci konsekwencji. skoro ty mozesz obrazac kobiety, skoro ty mozesz obrazac rodzicow innych ludzi to dlaczego ta sama zasada stwierdzenia faktu nie moze dotyczyc ciebie? i wole byc lewaczka niz zacofana karykatura czlowieka. moi rodzice mnie nauczyli,ze nie kolor skory jest wazny ale postepowanie czlowieka. wiec z czystym sercem moge cie zaliczyc do tych,ktorzy oceniaja innych po tym jakiego sa koloru skory. a dla mnie takie osobniki nie zasluguja na miano czlowieka. tylko na miano karykatury! Odpowiedz Link
pink.freud Re: ja tam sie nie znam 11.01.07, 08:42 Ok. Jak krowie na rowie Mój post nie obrażał Cię personalnie tylko ogólnie lewactwo. Nikt Ci nie bronił wysmarować podobnego o paskudnych faszystach, czy nawet czynnie zaprezentować swoją poprawność i zaangażowanie na jakimś wieczorku "poetyckim")) Wolałaś się poprzezywać.. nie mam nic przeciwko, nie przeszkadza mi, że pokazujesz mi język Prywatnie nie mam w zwyczaju "walczyć" ze swoimi rozmówcami, obojętnie jakie mają poglądy. Coś takiego nazywa się tolerancją, tą staroświecką a nie politpoprawną, która pozwala tolerować tylko nasze a wrogów nakazuje z rewolucyjnym zapałem tępić w imię tolerancji)))))))))))) To bardzo fajne forum i nie ma tu praktycznie żadnej laski, której bym nie lubił i nie chciałbym tego zmieniać, dlatego grzecznie Cię proszę o odstosunkowanie się od moich rodziców. Jeśli chodzi o pojemnik na spermę to oczywiście nie mam Cię za taki, chociaż uważam, że jesteś baaaaaaaardzo naiwną siksą Odpowiedz Link
pink.freud Re: wiesz co 10.01.07, 16:52 Hehehe.. no tak zapomniałem, że USA to azjatycki kraj) Odpowiedz Link
krambambulia Biedy pink, szok przeżyje: :) 10.01.07, 16:54 weldsidibousaid.hautetfort.com/images/medium_hu052225-martin-luther-king.3.jpg www.smithsonianjazz.org/images/inner/jc_ella_photoc_zoom.jpg www.reportajes.org/wp-content/uploads/2006/02/louis-armstrong.jpg webfantasy.info/Halle_Berry/Images/Halle_Berry_01.jpg Odpowiedz Link
pink.freud Re: Biedy pink, szok przeżyje: :) 10.01.07, 17:04 Halle Berry niestety jest mocno sfotoszopowana Ale Alicia Keys to moja ulubiona laska)))) Odpowiedz Link
krambambulia Re: Biedy pink, szok przeżyje: :) 10.01.07, 17:07 Jeszcze jedna murzynka www.classichollywoodbios.com/Images/Links%20Images/Hattie%20McDaniel%20-%20Academy%20Award.jpg Odpowiedz Link
lena_zet moi mili, idę do domu, proszę się nie 10.01.07, 17:17 napierdalać. życzę miłego dnia lena Odpowiedz Link
krambambulia Re: moi mili, idę do domu, proszę się nie 10.01.07, 17:19 Papa, kochana ))) Odpowiedz Link
istna Re: Moja prosba 10.01.07, 18:02 Łykasz tanie prowokacje, jesteś targetem jego postów Odpowiedz Link
khaki3 Re: Moja prosba 10.01.07, 18:07 Istna to nie prowokacja a nawet jesli to tylko karykatura o zerowym poziomie inteligencji mogla taka wymyslec! Odpowiedz Link
aguszak Re: Moja prosba 11.01.07, 08:59 Najlepszy w takich przypadkach osobisty ignor, co też ja czynię i tobie radzę Odpowiedz Link