hatige 19.01.07, 08:42 biorę się za sprzątanie chaty a potem frrrrrrruuuuuuuuuu na praktyki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: weekendowy power 19.01.07, 08:45 do roboty nie idziesz? ja wczoraj o 23 wypucowałam łazienkę aż lśni! ) Odpowiedz Link
hatige Re: weekendowy power 19.01.07, 08:51 nie pracuje poki co sie edukuje i praktykuje Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: weekendowy power 19.01.07, 08:56 aha, no to super miłego sprzątanka Odpowiedz Link
grubaska20 Re: co słychac babo? 19.01.07, 13:26 heh, śmiech, czasem płacz małego dziecka swoje stare, podcięte, zastygłe skrzydła rozprostowuję a dziecko moje takie już samodzielne, że nie mogę w to uwierzyć! biega jak stary, od jakiegoś miesiąca sam zjada obiadki, a od tygodnia nawet kaszkę z miseczki, nie musimy już go karmić! wogóle taki jest już kumaty, że nie moge się nadziwić.. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: co słychac babo? 19.01.07, 13:27 ja cię! moje jeszcze samo nie je!! ale kumaty jest że aż strach! Odpowiedz Link
vandikia Re: weekendowy power 19.01.07, 13:27 ja mam plan sączyc sobie wieczorem martini przy filmie pul fiction wyświetlonym na całą ścianę ))) a w weekend szkoła buhuhuhuhu Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: weekendowy power 19.01.07, 13:29 piękne plany!!!! a które martini? ja lubię najbardziej czerwone Odpowiedz Link
vandikia Re: weekendowy power 19.01.07, 13:33 a nie wiem jeszcze które ja lubie czerwone z colą pić albo bianco z tonikiem i cytrynką, wewntualnie bez dodatków, ale wtedy szybko się niszczę ))) a jutro muszę od samego ranka mieć umysł świeży i otwarty na wchłanianie nowej wiedzy )) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: weekendowy power 19.01.07, 13:42 białe też z dodatkami, ale czerwone pure Odpowiedz Link