Dodaj do ulubionych

pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek brak!:/

25.01.07, 11:57
to nie żart tak, takuncertain normalnie sankowy deficyt w dupe pipe jeża no!
nic to fajnie zawiewa na biało, więc ubieram mego pierworodnego i idziemy
na "śnie!"..bez sanek niestetysad
Obserwuj wątek
    • grubaska20 Re: pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek br 25.01.07, 14:06
      a wy co cholera?! wszyscy macie sanki taaak?
    • kobieta_na_pasach zrob to sama 25.01.07, 14:12
      kup plastikowa wanienke, zrob dziurke (a moze juz bedzie ja miala?) , zawioz
      sznurek i choc do mnie do lasu na gorke. fajne miejsce do zjezdzaniasmile
      • grubaska20 Re: zrob to sama 25.01.07, 15:04
        heh, pomysłowetongue_out
        ale dzwoniłam już do mamy, poszuka sanek po mniesmile ale byłoby fajnie, gdyby
        jeździł na sankach, które woziły jego mamę..smile
    • aguszak Re: pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek br 25.01.07, 14:58
      Już w zeszłym roku zakupione smile
      Matik, jak taka opatulona kukiełka siedział na nich i bezwolnie pozwalał się
      ciągać na sznurku wink W tym roku to dopiero będzie jazda - zacznie się dzisiaj,
      bo dzisiaj wiatr ustał smile))
      • grubaska20 Re: pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek br 25.01.07, 15:06
        hehesmile no tak, bo to już starszak przecieżsmile ma dwa latka i dwa miesiące (w
        kalendarzu w twojej sygnaturce sprawdziłamtongue_out), tzn, że w ubiegłą zimę był
        prawie w wieku jaśkasmile
        • aguszak Re: pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek br 25.01.07, 15:15
          No si, ale szczebiot i tak dało się słyszeć spod kocyka, pod którym siedział.
          Zjeżdżaliśmy go z takiej malutkiej górki do siebie nawzajem i nie wiem, kto
          miał większą radochę: on z tej jazdy, czy my z jego perlistego śmiechu smile))
          • aguszak Re: pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek br 25.01.07, 15:16
            Życzę Wam takiej samej radości z białego puchu smile))
          • grubaska20 Re: pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek br 25.01.07, 15:17
            hehehsmile normalnie po raz kolejny jedyny puenta, jaka ciśnie sie na usta- co my
            byśmy robili, co dawałoby nam tyle radości, gdyby nie dzieci?? smile)
            • aguszak Re: pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek br 25.01.07, 15:24
              Nudy, pani, nudy... i leżenie pępem do góry wink)) hihihihi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka