grubaska20 25.01.07, 11:57 to nie żart tak, tak normalnie sankowy deficyt w dupe pipe jeża no! nic to fajnie zawiewa na biało, więc ubieram mego pierworodnego i idziemy na "śnie!"..bez sanek niestety Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grubaska20 Re: pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek br 25.01.07, 14:06 a wy co cholera?! wszyscy macie sanki taaak? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach zrob to sama 25.01.07, 14:12 kup plastikowa wanienke, zrob dziurke (a moze juz bedzie ja miala?) , zawioz sznurek i choc do mnie do lasu na gorke. fajne miejsce do zjezdzania Odpowiedz Link
grubaska20 Re: zrob to sama 25.01.07, 15:04 heh, pomysłowe ale dzwoniłam już do mamy, poszuka sanek po mnie ale byłoby fajnie, gdyby jeździł na sankach, które woziły jego mamę.. Odpowiedz Link
aguszak Re: pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek br 25.01.07, 14:58 Już w zeszłym roku zakupione Matik, jak taka opatulona kukiełka siedział na nich i bezwolnie pozwalał się ciągać na sznurku W tym roku to dopiero będzie jazda - zacznie się dzisiaj, bo dzisiaj wiatr ustał )) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek br 25.01.07, 15:06 hehe no tak, bo to już starszak przecież ma dwa latka i dwa miesiące (w kalendarzu w twojej sygnaturce sprawdziłam), tzn, że w ubiegłą zimę był prawie w wieku jaśka Odpowiedz Link
aguszak Re: pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek br 25.01.07, 15:15 No si, ale szczebiot i tak dało się słyszeć spod kocyka, pod którym siedział. Zjeżdżaliśmy go z takiej malutkiej górki do siebie nawzajem i nie wiem, kto miał większą radochę: on z tej jazdy, czy my z jego perlistego śmiechu )) Odpowiedz Link
aguszak Re: pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek br 25.01.07, 15:16 Życzę Wam takiej samej radości z białego puchu )) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek br 25.01.07, 15:17 heheh normalnie po raz kolejny jedyny puenta, jaka ciśnie sie na usta- co my byśmy robili, co dawałoby nam tyle radości, gdyby nie dzieci?? ) Odpowiedz Link
aguszak Re: pa-da śnieg! pa-da śnieg! aaa tuu saa-neek br 25.01.07, 15:24 Nudy, pani, nudy... i leżenie pępem do góry )) hihihihi... Odpowiedz Link