raduch 03.02.07, 09:59 o tutaj: matura.kujon.net/txt/41/geografia_the_best.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: teleranek :-) 03.02.07, 10:13 musze przyznac ze zad. 19 mnie rozwalilo i wacham sie czy to: >Ludzie starzy nie są zbyt aktywni seksualnie czego skutkiem jest mały przyrost naturalny czy to: >zła polityka państwa – ludzie nie maja pieniędzy i nie chcą się populowac, gdyby były dotacje ludzie chętniej by się populowali ;-DDD no i zad. 4 i to o pieninskim parku narodowym tyz dobre;-D wrocilabym tam, jak tak sobie poczytalam otych neibezpieczenstwach..)) Odpowiedz Link
pszczolaasia matko bosko!!!! 03.02.07, 10:14 wahac sie przez samo h powinno byc...to przez to, ze wczesnie wstalam, znaczy sie przed jakas godzina i dopiero druga kawe pije... Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: matko bosko!!!! 03.02.07, 10:15 tłumacz się tłumacz, twoje wsadzimy do strony o języku polskim Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: matko bosko!!!! 03.02.07, 10:18 etu Brute..to ja cie darze sympatyją wielką a Ty mnie jeszcze sztacheta dobijasz??? etu Brute... ide se wtedy... Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: matko bosko!!!! 03.02.07, 10:23 jak powiedziała moja historyczka w liceum: a następnie również także cesar dostał 21 ciosów w pierś, padł martwy i próbował uciekać, po czym złamała linijkę na koledze który dostał ataku śmiechu. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: matko bosko!!!! 03.02.07, 10:43 mój kolega z pracy mówił do telefonu (mlody byl jeszcze -stazem - i sie staral) - "czy moglaby Pani podac mi jeszcze raz swoje nazwisko, bo tu na tym faksie obcielo Pani godnosc..." glosny ryk z naszej strony nie pozwolil mu skonczyc tej rozmowy;-DDDD do dzis mu to wypominamy))) Odpowiedz Link
baba_krk :)))))))) 03.02.07, 10:35 aż sobie przypomniałam jak ja zdawałam maturę ustną z geografii, niezapomniane chwile DDDDD Odpowiedz Link
alpepe Re: teleranek :-) 03.02.07, 11:55 z opowieści mojej biologiczki z liceum: po tygodniu wyjąc z bólu, pękł jej drugi wrzód.... Biologiczka była oczywiście babą-pierdołą i najbardziej skupiała się na tematach nieobjętych programem nauczania. Z kolei geograf: półwysep to wyspa z trzech stron otoczona wodą. Cóż, można i tak. Odpowiedz Link