niedzwiedzica_sousie 09.03.07, 09:01 może to i spektakularnie wygląda, ale mieszkać w czymś takim bym nie chciała. a jak pomyślę o sprzątaniu to mi się niedobrze robi he he he dom.gazeta.pl/nieruchomosci/51,73497,3971112.html?i=0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sjena1 Re: dom roku 09.03.07, 09:07 nadawałby się nad urwisko z widokiem na ocean, wtedy byłby dla mnie w sam raz, w innym otoczeniu wypada mało domowo jakby handlowo Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dom roku 09.03.07, 09:27 nie podoba mi sie. jestesm cichym wielbicielem drewnianych domoww. www.drewniane-domy.pl/index2.html to jest dom moich marzen ciekawe czy wyjdzie link.. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dom roku 09.03.07, 09:28 no wiec nie wyszedl trzeba wejsc w projekty i "przykop" Odpowiedz Link
raduch Re: dom roku 09.03.07, 10:16 pszczolaasia napisała: > no wiec nie wyszedl trzeba wejsc w projekty i "przykop" www.drewniane-domy.pl/przykop.html Odpowiedz Link
sjena1 Re: dom roku 09.03.07, 09:30 mnie też sie bardziej podoba na zewnątrz klasyka ale wewnątrz poza kuchnią to już mnie cholernie męczy a Ty tak po cichutku czy już coś działasz w tymże kierunku? ja mam nadzieje na domitek malutki postawiony tam na zdjątku z wizytówki mojej Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dom roku 09.03.07, 09:36 nie na razie nie dzialam.. mam na razie 1 cel, ktoren wypiera ze mnie cala kase;-D jak taka goopia.. sliczny zakątek)) a nam sie podobaja takie.. chcemy takiego nad morzem sobie gdzies keidys na starosc posatwic)) Odpowiedz Link
sjena1 Re: dom roku 09.03.07, 09:45 taki z widokiem na morze hmmmmmmm, też bym chciała taką starość Odpowiedz Link
gres81 Re: dom roku 09.03.07, 09:42 jako birowiec to moze i ładne by to było ale jako chatka to nie bardzo. Odpowiedz Link
alpepe Re: dom roku 09.03.07, 10:01 dom przepiękny, tylko te szyby... Z drugiej strony, jak kogoś stać na taki dom, to i na ekipę sprzątającą go stać i na specjalne samooczyszczające się szyby też go stać. Odpowiedz Link
six_a Re: dom roku 09.03.07, 10:35 o, alpepe, jak kochasz młodego giertycha, to wejdź do wątku mamby )) Odpowiedz Link
six_a Re: dom roku 09.03.07, 10:33 hehe, no mycie okien w takim domu nabiera zupełnie innego znaczenia. ale przypuszczam, że właściciela stać na to, by do każdego okna inna pani przychodziła. nie wiem, co to za przyjemność mieszkać jak na wystawie w sklepie, ale może i jest? Odpowiedz Link
alpepe Re: dom roku 09.03.07, 10:36 no six_a, ale jak byłam w Anglii i w Holandii, to widziałam kupę mieszkań w kamienicach, albo w szeregowcach, które były w ogóle bez firan, a przy ulicy. Ludzie jedzą obiad, a ja przechodzę i patrzę, co mają na widelcach, taki klimat. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: dom roku 09.03.07, 10:41 no hehehehe to prawda a co do tego domku to mi się bardzo podoba i zauwazcie ze te szyby wychodzą na bekjard wiec ludzie tamtedy nie chodza. Odpowiedz Link
six_a Re: dom roku 09.03.07, 10:44 bekjard czy nie, jak będziesz urządzać party w ogrodzie i kupa gości się będzie pętać, to żeby się przebrać, zamkniesz się w łazience. chociaż ma to swoje zalety. gospodarz nie wymknie się z przyjaciółką żony do sypialni na górkę, głasnost na maksa. Odpowiedz Link
six_a Re: dom roku 09.03.07, 10:42 to musi być złudzenie bycia niewidzialnym, niektórtrzy w samochodach też myślą chyba że ich nie widać, bo qrde takie rzeczy wyprawiają, że się odechciewa. dostałaś worda z wklejonymi? Odpowiedz Link
alpepe Re: dom roku 09.03.07, 10:45 tak, ale w międzyczasie sama se wkleiłam i wydrukowałam i dupa, bo po prawej stronie obcina część tekstu, ale nie bój żaby w poniedziałek będzie na cacy. Odpowiedz Link
grogreg Re: dom roku 09.03.07, 10:46 Jak Cie stac na taki dom, to cie stac na ekipe sprzatajaca. Tak czy owak paskudztwo. Zonie sie pewnie spodoba, ale jej prze piec lat architektury gust zwichneli. Odpowiedz Link
mamba30 coś paskudnego jak dla mnie 09.03.07, 11:01 zero klimatu, a jeszcze mniej przytulności.... biurowiec połączony z centrum handlowym Odpowiedz Link
mmagi Re: coś paskudnego jak dla mnie 09.03.07, 11:06 ale byłą bys w swoim sprzatajacym zywiolePPPP Odpowiedz Link
mamba30 Re: coś paskudnego jak dla mnie 09.03.07, 11:30 a w życiu, nie cierpie myć okien, a tam tego paskudztwa od pyty i ciut ciut Odpowiedz Link
aguszak Re: dom roku 09.03.07, 11:34 osiągnięcie architektowniczne to zapewne jest, dość, że zauważone w skali światowej, gospodarzom życzę, żeby się miło i spokojnie mieszkało (tylko nie wiem, jak długo, bo psy tropiące już ruszyły, żeby zbadać, gdzie to taki dom stwoi). Ale ja bym w życiu tego domu za darmo nie chciała i to jeszcze z drutem kolczastym i innymi zasiekami wokół... Odpowiedz Link
bettina75 Re: dom roku 09.03.07, 12:36 W tym domu to zycie na pokaz .....dobre dla exhibicjonistow..) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: dom roku 09.03.07, 14:39 hmmm.. no wiesz, może to i fajne, na jakiś gabinet, ale dom mieszkalny.. z resztą on nawet wygląda jak poczekalnia Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: dom roku 09.03.07, 14:55 Wiocha. W salonie nawet plazmy nie maja )) Odpowiedz Link
lajton Re: dom roku 09.03.07, 15:50 podoba mi się. lubię przestrzeń. podglądaczy olewam. sąsiedzi z naprzeciwka mnie tego nauczyli. Odpowiedz Link