Dodaj do ulubionych

zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazylem

10.03.07, 11:59
sobie jezyczek i nie czulem smaku, ale juz dzisiaj czuje smile
Obserwuj wątek
    • mroofka2 Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 14:27
      a włosów nie straciłeś?wink
      • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 17:10
        w poniedzialek dopiero smile
    • mroofka2 Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 14:27
      p.s. nie mieć czucia w języczku...
      to straszne!!
      ;P
      • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 17:11
        takze sie tego obawialem, ale jakos udalo mi sie o tym zapomniec smile
    • mmagi trzeba było szybko włozyc go w cos mokrego;-) 10.03.07, 15:59

• dziewice Re: trzeba było szybko włozyc go w cos mokrego;-) 10.03.07, 17:12
        w kaluze? smile ale nie czulbym smaku sad
        • mmagi Re: trzeba było szybko włozyc go w cos mokrego;-) 10.03.07, 18:38
          w małżewink
          • dziewice Re: trzeba było szybko włozyc go w cos mokrego;-) 10.03.07, 18:42
            kto wlozy i wyjmie najszybciej jezyk wyjmujac perelke nim sie zacisnie? smile
            • mmagi Re: trzeba było szybko włozyc go w cos mokrego;-) 10.03.07, 18:45
              noooowink))
    • annajustyna Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 16:30
      Zeby to raz taka przygoda mnie spotkala...
      • lubart Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 16:47
        pewnie w związku z tym oparzeniem sepleni. ale "dz" wymiawa. dziwne
        seplenienie. wybiórcze.
        • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 17:13
          dzieciol? smile
      • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 17:12
        hmmm a Ty jak to sobie zrobilas? smile
    • dziewczynka_dla_murzynka bidactwo 10.03.07, 18:48
      najgorzej oparzyc sobie jezyk
      alno gardło - przez połknięcie gorącego kartofla smile

• dziewice Re: bidactwo 10.03.07, 18:51
        tak sad
        • dziewczynka_dla_murzynka Re: bidactwo 10.03.07, 18:52
          głask smile
          • mmagi ale dzis kupiłam fajne ziemniory,chyba w tyg zrobi 10.03.07, 18:59
            ię te zapiekankębig_grinDD
            • dziewczynka_dla_murzynka Re: ale dzis kupiłam fajne ziemniory,chyba w tyg 10.03.07, 19:14
              nie wiem czy te sie nadaja, ja wczoraj tez 1 raz kupilam młode i niby dobre
              byly... ale to nie to co polskie niestety smile trzeba czekac.
              • mmagi Re: ale dzis kupiłam fajne ziemniory,chyba w tyg 10.03.07, 19:24
                to sa stare,ale wiesz takie co tak jak ja to nazywam miękko sie obieraja.a od
                wrzenia wody to trzeba je pilnowac bo zaraz sa miękkie ,ale sie za to nie
                rozlatują i top jest ich zaleta,naprawde fajne,dzieki nim mogłam na wigilje
                zrobic sałatke śledziowasmile))

a teraz młode to sa z Cypru,Hiszpani,Maroka.............niech sie walasmile
          • dziewice Re: bidactwo 10.03.07, 20:12
            juz mi lepiej smile
            • dziewczynka_dla_murzynka Re: bidactwo 10.03.07, 20:16
              to doprz wink
              • dziewice Re: bidactwo 10.03.07, 20:22
                eh smile
    • bettina75 Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 18:58
      Jak juz dzisiaj czujesz - to bardzo dobrze, ja to kiedys trzy dni bez czucia
      bylamsmile)
      • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:13
        zdradz czego nie powinnismy robic smile
    • dzikoozka Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:25
      dobrze że nie próbowałaś temperowac temperówką, jak moje dziecko smile)
      • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:30
        hmmm w takiej z dwoma otworkami? smile
        • dzikoozka Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:32
          tak smile)) skad wiesz???? Próbowałeś?????? Ukradł mi moją do kredek do oczu smile)
          • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:38
            pozyczyl smile tak mi sie skojarzylo smile, a uzywasz takiej bialej takze? smile
            • dzikoozka Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:40
              kredki? nie smile) nie jestem blondynką i mi nie pasuje, czasami jasnobłekitną dla
              kontrastu, pod kolor ciucha smile)
              • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:43
                hmmmm jasnoblekitna hmmmmmmmmmmmm smile to nie wiem, biala jest ladna smile
                • dzikoozka Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:44
                  ale widziałeś to ???? Jak ona sie maluje, na dolnej i górnej powiece pod linią
                  rzęś czy od wewnętrznej strony oka? Jakby przy rogówce?
                  • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:46
                    to ja chyba widzialem na dolnej smile, ale przyznaje zalotka to zamykam oczy
                    • dzikoozka Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:46
                      ale pod rzęsami czy od wewnętrznej strony oka??
                      • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:48
                        smile czy masz ochote na petitka czekoladowego? smile
                        • dzikoozka Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:50
                          lubie bardzo ale własnie zjadłam dwa kawałki drożdżówki z mlekiem i wolę nie
                          przekraczać pewnej granicy, której mi przekraczać nie wolno smile)
                          • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:51
                            taki maly niewinny petitek na pol, polowe pol smile
                            • dzikoozka Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:53
                              kusisz okrutnie, a ja jak zaczne to się na pół nie skończy smile)))
                              • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:55
                                tych dwoch opakowan i szafeczki wafelkow tudziez krowek z whisky do rana powinno
                                wystarczyc smile, jak zabraknie to jeszcze na dnie widzialem nutelle smile
                                • dzikoozka Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 20:58

• dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 21:08
                                    te banany w czekoladzie sa zastanawiajace, bo ja przewaznie suszone takie smile
                                    • mateuszwierzbicki Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 21:15
                                      najlepszy bigos robi się właśnie na bananowej zasmażce smile
                                      • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 21:17
                                        banany to tylko z jajecznica smile
                                        • mateuszwierzbicki Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 21:48
                                          na mszycach smile
                                          • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 21:53
                                            nie na masle smile mixelko laciate smile
                                            • mateuszwierzbicki Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 22:13
                                              mówię Ci, na mszycach najlepsza, mrówki mi mówiły smile
                                              • dziewice Re: zapomnialem Wam wczoraj powiedziec, ze opazyl 10.03.07, 22:20
                                                biedronke puscilem po domu wiec chyba juz nie ma smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka