Dodaj do ulubionych

Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięła?

13.03.07, 20:54
Strasznie jestem wkurwiona i wstydze się za swoje rodzime forum,ze wycięli
dwa wątki.Nieraz wiszą różne chamskie i od czapy i nikt się nie czepia, a
kiedy wy wnieśliście troche ruchu do interesu, to juz kuerwa komus
pzreszkadzało.Powinna napisac, za co a ja chciałabym się też dowiedzieć.
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 20:55
      e tam nie ma sensu w to wnikac i sie cisnieniowac, mowie to ja ktoremu wycieli
      z 200 watkow smile
      • dziewice Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 20:56
        a byly takie piekne!!! smile
        • kocia_noga Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 20:57
          No własnie były piekne.
          • dziewice Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 20:59
            kiedys nawet jedna Kobieta przeslala mi liste tych ktore lubila najbardziej
            bardzo sie wtedy wzruszylem smile
      • morfeusz_1 Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 21:12

e tam vandzie jakby nie wycieli raz na tydzień to by smutna chodziła wink

Vanda dawaj foty!
        • dziewice Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 21:13

Vandikia nie dawaj mu smile
          • vandikia Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 21:14
            kiedy obiecalam smile
            dobra Morf, wysle Ci inne.. bo przyznaje, ze tamtych jeszcze nie osiagnelam..
            poczekaj ide na @.
            • dziewice Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 21:16
              Morf chcesz moje ? smile hehe
              • bettina75 Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 21:57
                To przy okazji wysli mniesmile
                • bettina75 Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 21:58
                  "wyslij" mialo bycsmile
                  • dziewice Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 22:01
                    ale to tak nieladnie w CC bedzie smile
                    • bettina75 Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 22:02
                      Ja chce takie ladnesmile a Jemu w CC przeslijtongue_out
                      • dziewice Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 22:13
                        ladnie ladnie smile wysle Ci pozniej powiesz, ze jedziesz na wakacje na 5 lat smile
                        i bedzie jak zawsze smile
                        • bettina75 Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 22:22
                          okay, trzymam Cie za .. no wiesz sam za co...zeby tylko to nie byly takie
                          obiecanki smile))
                          A wakacje to chetnie spedzilabym nawet dluzejsmile)
                          • dziewice Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 22:33
                            oki doki smile, co tam bede slal majlem dlugo idzie, wklejam smile

dziewice.blox.pl/resource/virginbeer3.jpg
                            to ja tylko o takich pol roku mysle smile i moze w tym roku smile

znikam pomalu do lozka, dobranoc smile
                            • bettina75 Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 22:46
                              smile))) dobrej nocki slodki MISIU smile))
    • pink.freud Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 20:59
      Dałabyś sobie spokój z tym feminizmem, nie chciałbyś dorosnąć?smile
    • vandikia Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 21:00
      nie napisala, mam to gdzies wink
      ale moge Cie zapewnic, ze watek byl w 100% powazny i w firmie jest tak, jak
      opisalam wink prez jest dla mnie miód generalnie, ale z tą sprawa jakos nie moge
      sie zebrac, zeby pojsc.. zastanawialam sie nad slusznością.. liczylam, ze mi
      ktoras machnie jakis paragraf i po sprawie smile
      sie nie martw za forum, luz smile
      • kocia_noga Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 21:04
        Ale nawet jakby był dla jaj, to nikogo nie obrażał i był fajny.
        • vandikia Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 21:07
          to jeszcze Ci napisze, tam nie chcialam, bo by uznali za 200% bujde, ze chodzi
          plota iż prez ma klaustrofobię, dlatego sie nie zamyka smile))
          trudno no, nie rozumiem jej. ok 60 wpisow, sama sie wpisala, a potem chlast smile
          • kocia_noga Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 21:12
            Może faktycznie ma klaustrofobie,to gorzej, bo i jemu głupio i tobie.Ale fakt,
            moznaby pomysleć nad jakąś sygnalizacją,kiedy kibel jest zajęty.A poza tym
            kopov pisał,że się przenosicie-na nowym może będa lepsze warunki,a w kazdym
            razie mozna uprzedzić fakty i wspomnieć coś o tym,że na nowym miejscu możnaby
            coś pozmieniać.
            • vandikia Re: Wandikia, napisała ci Evita, czemu cię wycięł 13.03.07, 21:13
              dlatego ja na to nowe miejsce chce sobie odrazu zapewnic komfort smile
              teraz nie ma co ruszac.. za ok 2 m-ce przeprowadzka, to nie ma o co sie bic smile
    • vandikia Kocia_nogo 13.03.07, 21:31
      dzieki za mile słowa na innym f wink
      nie denerwuj sie, tak to bywa ze punkt widzenia zalezy od...
      niewazne.. cos tam dziewczyny odpisaly a jedna dala nawet fajną radę - kobieta
      wazna klientka, ktora nas odwiedza i potrzebuje skorzystac...
      smile
      • morfeusz_1 Dobra_rada_Wujek 13.03.07, 21:39

nie kłóćcie się dziewczyny smile
        • vandikia Re: Dobra_rada_Wujek 13.03.07, 21:40
          idz na @ laskawie, bo Ci wreszcie wyslalam smile
          • morfeusz_1 Re: Dobra_rada_Wujek 13.03.07, 21:52
            vandikia napisała:

> idz na @ laskawie, bo Ci wreszcie wyslalam smile

znowu ściemę walisz i niech wszyscy to wiedzą...wyślij wreszcie albo daj se
            pokój z widokiem na marsa morfeusz_1@gazeta.pl
            • vandikia Re: Dobra_rada_Wujek 13.03.07, 21:53
              poszlo dobry kwadrans temu i mam w wysłanych tongue_outPPP
              @ gazetowa wariuje, bo nie moglam wejsc, slalam z gmaila. odśwież pare razy,
              powinno byc smile
              spadam poki co, dobrej nocy, a foty wyslane jakem wandzia smile
              • vandikia poprawka.. 35 minut temu, dobranoc :))) 13.03.07, 21:55

• mateuszwierzbicki Łondka, niech Kopov toytoya każe wstawić do firmy 13.03.07, 21:41
          dla Ciebie i pani sprzątaczki smile
          • vandikia Re: Łondka, niech Kopov toytoya każe wstawić do f 13.03.07, 21:42
            z takimi radami Mat to wiesz co.. wiesz co.... smile)))) spadaj smile)))
            • mateuszwierzbicki Re: Łondka, niech Kopov toytoya każe wstawić do f 13.03.07, 21:44
              no co, są tojtoje w wersji lux smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka