duch.murzynka Re: dzie sixa? 23.03.07, 10:39 to chyba bym cos o tym wiedział a nic nie mówiła? Odpowiedz Link
six_a Re: dzie sixa? 25.03.07, 12:47 six_a aktualnie zastanawia się, komu skopać tyłek za to, że przez neostradę otwierają się tylko nagłówki forumowe. cóś się zrypało i forum to tylko na inszym kompie, do którego mi się nie chce chodzić, bo jezd za daleko, prawie koło kuchni. można się zmęczyć i wogle. a tu ciąg dalszy kabaretu: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4012082.html + jazda na forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=59669515 Odpowiedz Link
raduch Re: dzie sixa? 25.03.07, 12:57 Niedobrze. Jak na jednym kompie działa a na drugim nie, to indgowany informatyk bezwzględnie wykorzysta to przeciw Tobie. Pani G. jest pierwszą osobą, u której podejrzewam ten modny ostatnio syndrom ocaleńca poaborcyjnego. Odpowiedz Link
six_a Re: super,ze sie znalazlas,bo myslalam ze sie zgu 25.03.07, 18:33 a gdzie ja się tam mogę zgubić, chyba że między kompem a garażam, bo dużo zakrętów po drodze Odpowiedz Link
vandikia Re: super,ze sie znalazlas,bo myslalam ze sie zgu 25.03.07, 18:36 a ja tam wiem, gdzie się szlajasz? wiosnę może poczułaś i poszłaś w świat. albo podążając za jakimś kotem marcowym się zagubiłaś różne różne myśli jak sie tak znika bez zapowiedzi Odpowiedz Link