niedzwiedzica_sousie 24.04.07, 15:28 fajne okulary słoneczne?? tzn. nie chcę ze straganu za 30 ani z optyka za 800, tylko takie koło stówy z drobnymi, istnieją takowe? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: gdzie mogę kupić 24.04.07, 15:48 ja mam 3 pary suuuper okularków,suuuper.................................... z Carrfoura,za jedne dałam 4.99 a za drugie 9.99 aaa w ub roku w Gadńsku w Auchanie nabyłam przecudne tez za 9.90,ale poniewaz sie ogólnie podobaja nie przyznaje sie do ceny bo to nie mile widziane,kolezanka miała nooo 99% podobne do moich,troszku inny kształcik,ale jak usłyszała gdzie kupiłam to mnie wysmiała ze juz nie mam gdzie,a jak nie chodze tam po ol\kularki,po prostu stoja na wejsciu,patrze i jak jest cos ładnego to biere,teraz mam dylemat które zakładac)))))))))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: gdzie mogę kupić 24.04.07, 16:24 etam, to nie chodzi o to, ze okulary za 9 zeta wygladaja tak fajnie jak okulary za stowe. tylko o to, ze jesli ktos chce je czesto nosic, to musi zainwestowac, bo inaczej zniszczy sobie wzrok. jezeli maja to byc okularki do zalozenia 2 razy na plaze to OK, w przeciwnym razie po prostu nie mozna ich nosic. a ze swojej strony nic ni epolece, bo tez jestem na etapie szukania - szczegolnie do jazdy samochodem by sie przydaly. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: gdzie mogę kupić 25.04.07, 08:40 do jazdy samochodem mam wypasy ze szkłami korekcyjnymi za kupę kasy, a chcę właśnie jakieś drugie jeszcze, takie bardziej na co dzień Odpowiedz Link
vandikia Re: gdzie mogę kupić 25.04.07, 08:45 wiesz co, tak jak istna napisala, chyba warto sie wybrac tu www.visionexpress.pl/promocje.html ja sie wybiore, przy okazji jest promocja na 2 pare, wezme siostre i sobie kupimy. szkoda tylko, ze nie maja modeli przedstawionych na stronie Odpowiedz Link
six_a Re: gdzie mogę kupić 25.04.07, 09:43 też mam korekcyjne, a zwykłych ciemnych nie mam i nie zamierzam, bo ledwo w nich widzę, strata kasy. Odpowiedz Link
reniatoja Re: gdzie mogę kupić 24.04.07, 16:02 zara, przynajmniej u nas ma fajne i w przyzwoitych cenach okulkary słoneczne kupilam wlasnie niedawno za 20 rerło. Odpowiedz Link