reniatoja 30.05.07, 11:35 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3304713&start=0 22 strony tego jest, ja doszłam do siódmej, warto naprawdę poczytać, człowiek zaczyna bardziej doceniac to co ma) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edka-schizofredka Re: NAjgorszy seks w życiu 30.05.07, 11:38 aaaaaaaaaaaaaaa... DD... fajne DD... Odpowiedz Link
edka-schizofredka hyhy... 30.05.07, 11:43 ten co przezyl wiele MYSLISZ SIE STARY JA I MOI KUMPLE mieli takie jazdy z pannami ale nie w seksie tylko zlizaniem ze nawet pisac sienie da przedewszystkim chpdzi o to ze smierdzialy im rybą .. ja kiedys niezapomne jak n aimprezie podchodzi laska do mnei jak bostwo.wygladala identycznie na twarzy jak jesica alba ..poprostu identico..a nawet ładniejsza figura bo maila cyce duże..i zadbana i pachnąca ..i poszlismy do auta i ja juz jestem miedzy udami ale mnie odrzucilo bo panna tak smierdziala tam ze szok..podziekowalem i wrócilem do knajpki..to trauma.. niema oczym pisac ..naprawde, Odpowiedz Link
baba_krk zacytuję 1 wypowiedź, ale daruję sobie komentarz 30.05.07, 12:36 "Kochalam się z moim chlopakiem i po seksie on do mnie, czy ja przypadkiem nie robię nic na boku, bo zaj**iście "obciagam laske" i gdzie ja się tego nauczyłam. Jeny, faceci w ogole nie maja taktu. Ale i tak kocham mojego wariata" na temat swojego życia erotycznego nie wypowiadam się publicznie, ale jedyne co mogę powiedzieć to, że jestem niesamowicie szczęśliwa, że trafiłam na bystrego, wartościowego człowieka, a nie jakiegoś prostaka... PS: Przychylam się do opinii Istnej Odpowiedz Link
lambert77 Re: NAjgorszy seks w życiu 30.05.07, 14:30 doszedłem do piątej strony chyba nie dam rady więcej bo wpadnę w jakieś kompleksy DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: NAjgorszy seks w życiu 30.05.07, 21:29 Sama już nie wiem, kto tu gorzej wychodzi - te dziewczyny, czy ich, pożal się boże, kochankowie... Odpowiedz Link
reniatoja Re: NAjgorszy seks w życiu 30.05.07, 21:54 Najdziwniejsza i tak wydaje mi się pierwsza wypowiedz w całym tym wątku - gosc leży na boku plecami do dziewczyny i masturbuje się, a gdy już jest na granicy orgazmu to błyskawicznie wpycha jej do pochwy penisa po to, by natychmiast tam się "spuścić". Pomijam kwestię goscia - jakiś psychiczny, ale ta dziewczyna? tak czekała potulnie aż on sobie nawali konia do granicy i wtedy biegiem nadstawiała mu się, żeby mógł dokończyć w niej? I z tego co pisze, to wynika, ze to nie był jakiś jeden raz, tylko taki mieli ogólny zwyczaj uprawiania seksu. Dziwne, naprawdę. Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: NAjgorszy seks w życiu 30.05.07, 22:05 Renia, jaki masz telefon? D750i, K750i? Odpowiedz Link
khaki3 Re: NAjgorszy seks w życiu 30.05.07, 22:22 dzisiaj dostalam ten link i moj ty boze bozenki! po jakichs 4 stronach zwatpilam Odpowiedz Link