six_a 15.10.07, 15:58 Likier i Denaturat hahaha www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,83570,4577743.html nawet jak się nie podoba, proszę do samego dna, mordy Wy moje ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: LiD 15.10.07, 20:11 dziś na cześć alejandra don kwachota campari z sokiem pomarańczowym ale na razie wyjadam resztkę ziemniaków z obiadu, bo wróciłam z treningu i głodna jestem, tak że dietę bardziej urozmaiconą mam Odpowiedz Link
mmagi Re: LiD 15.10.07, 21:05 kochana a jakiś to masz trening,chyba nie budka s piwewn))) :LDSD Odpowiedz Link
vandikia Re: LiD 15.10.07, 21:12 a to Ty tak na stale te treningi?? wow! i na powietrzu caly czas? ja sie chyba napije nalewki z aronii, ktorą bylam dostalam w prezencie od tescia, a alkohole to on dobre robi. glupota, naiwnosc tego swiata i w ogole wszystko mnie dzis denerwuje, oprocz kilku milych chwil w ciagu dnia, mam dzis przerabane i wszyscy wokol tez. Odpowiedz Link
six_a Re: LiD 15.10.07, 21:15 no, dopóki ścieżki są, to na dworzu, a potem to się chyba przeniosę na salę, bo zimno. szczerze powiem, że bieganie po ciemoku w skaryszewskim, to doznanie co najmniej osobliwe. kurde, lamp chyba zapomnieli postawić, skrajne dziadostwo i pomnik gierojów sto metrów od pomnika ofiar ataku na wtc - w każdym razie kosmos Odpowiedz Link
vandikia Re: LiD 15.10.07, 21:19 ale bedziesz miala krzepe! zajebista sprawa, tyle Ci powiem, ale pewnie wiesz, to co Ci bede mowic czuje, ze dostaje jakiegos nerwowego slowotoku hehe no i ten.. nie zalap sie na tych.. no tych umawiajacych sie na rikitikitak (wypadlo mi z glowki) ;P Odpowiedz Link
vandikia juz wiem, bo se caly watek otworzylam :DDDDD 15.10.07, 21:20 no. na pieskowych sie nie zalap ) Odpowiedz Link
six_a Re: juz wiem, bo se caly watek otworzylam :DDDDD 15.10.07, 21:22 hahaha to jest ZA szybka ścieżka jak dla mnie, więc przeważnie jestem w takim stanie, że kangura kicającego tuż obok bym nie zauważyła. Odpowiedz Link
mmagi Re: juz wiem, bo se caly watek otworzylam :DDDDD 15.10.07, 22:37 a psa kopova)))? Odpowiedz Link
six_a Re: juz wiem, bo se caly watek otworzylam :DDDDD 16.10.07, 10:31 tego ratlerka? też nie Odpowiedz Link