jecki.p 12.11.07, 16:46 jakim glupim d u p o m sie wpis nie podobal... dlatego wlasnie nie toleruje wielonikowcow. j. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia a kogo to złotko 12.11.07, 17:03 ma obchodzic? a na marginesie... pora do okulisty, bo twoj watek (nic zreszta światlego nie wnoszący) spokojnie sobie gnije ciut niżej Odpowiedz Link
jecki.p nie obawiaj sie; 12.11.07, 17:38 nigdy nie robilem sobie iluzji w kwestii twojej inteligencji: ping-pong, ping-pong, ping-pong, ping-pong, ping-pong........ j. Odpowiedz Link
browanx Re: i znowu 12.11.07, 20:51 jecki.p napisał: >jakim glupim d u p o m sie wpis nie podobal... np. mojej głupiej dupie >dlatego wlasnie nie toleruje wielonikowcow. takich jak siur? Ja też Odpowiedz Link
browanx Re: siur? 12.11.07, 21:44 a do czego to bylo? "jakim glupim d u p o m sie wpis nie podobal... dlatego wlasnie nie toleruje wielonikowcow." Myślałem że wiesz, jaki wpis był pod Twoim tematem Ale skoro nie wiesz, to temat zamknięty. Słowo "siur" znajdziesz w wyszukiwarce Odpowiedz Link