parispari 22.11.07, 21:40 co proponujecie? Oczywiście uprasza się o przepis )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grogreg Re: Zjadłabym coś dobrego 22.11.07, 22:24 Sponge Cocolote Puding. Mozna pisac o angielskiej kuchni wiele zlego..... ale w kwestii deserow czekoladowych? Chyba nie maja sobie rownych (szczegol ze to z reguly jakies pastisze z kuchniami "zzakanalowymi"). Przepis: Idziesz do najblizszego tesco (moze byc M&S ale to drozsza opcja), kupijesz dwupak sponge chocolate pudding na poltora funta. Wrzucasz do gorujacej sie wody na pol godziny (razem z opakowaniem). Jak masz na co to wyrzucasz z opakowania na to cos, jak Ci sie nie chce gimnastykowac ty wyzerasz z fabrycznej foremki. A wyglada to jakos tak: gorgeoustown.typepad.com/lex_culinaria/images/dsc0212911.JPG Odpowiedz Link
baba_krk mój deser wizualnie podobny 22.11.07, 22:30 www.helios-dietetic.com/catalog/images/0132075.jpg-- Es tan corto el amor y tan largo el olvido... Odpowiedz Link
sir.salceson Re: Zjadłabym coś dobrego 23.11.07, 09:26 grogreg napisał: > A wyglada to jakos tak: <cut> czy to smakuje jak wygląda?; bo wygląda jak gówno Odpowiedz Link
sir.salceson Re: Zjadłabym coś dobrego 23.11.07, 10:46 gdzie tam widzisz odniesienia do seksu? Odpowiedz Link
grogreg Re: Zjadłabym coś dobrego 23.11.07, 11:05 Ja do seksu? Zadnego... aczkolwiek czekolada powoduje wydzielanie podobnych endorfin jak seks. Chodzi mi raczej o Twoje porownanie...... ale na tym forum mamy tolerancje do odmiennosci. Odpowiedz Link
sir.salceson Re: Zjadłabym coś dobrego 23.11.07, 11:07 grogreg napisał: > ...... ale na tym forum mamy tolerancje do odmiennosci. my salceson, cieszymy się niepomiernie Odpowiedz Link
grogreg Re: Zjadłabym coś dobrego 23.11.07, 12:26 Chcemy wyrazic nasze zadowolenie z faktu radosci jaka wypelnia sir.salceson. Jest zrodlem naszego wzruszenia to, ze radosc ta jest niepomierna. Ave anal-oral. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Zjadłabym coś dobrego 22.11.07, 22:26 klopsiki w sosie z zielonym groszkiem - właśnie zjadłam i było przepyszne ))) a przepis? hmm było już gotowe w puszce DDDD po klopsikach przyszedł czas na podwieczorek czyli deser kawowy, rzecz jasna też już gotowy, efekt teraz jest taki, że nie mogę się ruszać, ale za to jestem bardzo zadowolona bo wszystko było mniam mniam Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Zjadłabym coś dobrego 22.11.07, 22:41 ja zjadłem pomarańczę i bułkę z solą. A teraz piję shiraza z australii. Ale kiepski jest. Chociaż z drugiej strony, jeszcze wypiszę kilka faktur i wszystko mi będzie smakować... Odpowiedz Link
baba_krk a piłeś kiedyś Pisco Sour? 22.11.07, 22:45 a poza tym to bądź dzielny i nie daj się fakturom Odpowiedz Link
baba_krk Re: a piłeś kiedyś Pisco Sour? 22.11.07, 23:06 en.wikipedia.org/wiki/Pisco_Sour coś co mi poleca znajomy Chilijczyk Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: a piłeś kiedyś Pisco Sour? 22.11.07, 23:10 właśnie sprawdziłem w googlu. Drink z białkiem od jajek? To dla odważnych, ale może być dobre bo reszta składników jest smaczna. Idę spać. Czeka mnie cięzki weekend. Niestety w pracy...Dobranoc Odpowiedz Link
baba_krk Re: a piłeś kiedyś Pisco Sour? 22.11.07, 23:20 Podobno na upartego można zrobić bez białka. Kolorowych ) Odpowiedz Link
info-tw Re: Zjadłabym coś dobrego 23.11.07, 00:02 Tak na szybkiego? To toast + majo + pomidorek, ogorek kiszony (mozna tez szyneczka, salami) cebulka, sol, pieprz, ser zolty i do piekarnika Odpowiedz Link
lajton Re: Zjadłabym coś dobrego 23.11.07, 11:10 kartofelki marcepanowe tak ze 3 sztuki Odpowiedz Link
blackhetera Re: Zjadłabym coś dobrego 23.11.07, 15:07 A może mleko ,prosto od krowy?Bardzo ekologiczne. Odpowiedz Link