zawzieta
28.01.09, 01:09
Niestety, jestem w tym banku od 3 lat. Tylko w nim posiadam kartę kredytową, którą mogę płacić przez internet. Gdyby nie to, dawno bym z niego zrezygnowała. Coróż spotykały mnie niemiłe niespodzianki np. nie podpisałam jakiegoś tam papierka (bank nawet niczego takiego nie podsunął mi pod nos)-moja wina; później nabili mnie w butelkę z jakąś promocją a zaznaczam, że bardzo uważnie czytam wszelkie regulaminy szczególnie bankowe-moja wina; nie pomogła nawet reklamacja a przecież rozmowy są nagrywane a ja mam bardzo dobrą pamięć szczególnie w kontaktach z bankami; potem niesłusznie zabrali mi z konta 10 zł, bagatela niby tylko, bank przyznał się nawet do błędu i zobowiązał się zwrócić pieniądze, minęły 3 lata-juz dawno przestałam czekać; prosiłam panią na infolini o podanie identyfikatora w celu logowania się na konto. Owszem dostałam go ale musi być z błędem, bo nie mogę się zalogować do konta w internecie. Panie na infolini, kiedykolwiek nie dzwonię, są niesympatyczne. Czasami mam wrażenie, że nie wiedzą na czym polega bankowość. Tragedia. Absolutnie nie polecam tego banku, no chyba, że ktoś lubi takie życie z emocjami. Brak profesjonalizmu, dziwi mnie to trochę przy takiej konkurencji. A ta ich misja: traktujemy swoich klientów z szacunkiem, na jaki zasługują. Czyli ja chyba na niego nie zasługuje skoro jestem źle traktowana. I jak to jeszcze piszą: staramy się być blisko klientów - śmiechu warte. Wystarczy, że muszę tam zadzwonić i już czuję, jak włos na plecach mi się jeży.....