dziewice 30.11.07, 21:48 szukajac nowych wrazen z muzyka disko polo trafilem na film obcych ludzi obejchalem i sie wzruszylem, niby takie proste, a jednak tak szczere, eh www.youtube.com/watch?v=ijiczsuN4Mo&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Biesiadne-Hippo - Czerwona jarzebina 30.11.07, 21:58 Biesiadne-Hippo - Czerwona jarzebina wiewioora.wrzuta.pl/audio/kjfrkSakne/biesiadne-hippo_-_czerwona_jarzebina Odpowiedz Link
kocia_noga To bardziej wzruszające 01.12.07, 18:09 krawiec85.wrzuta.pl/film/55eR4HKK9E/wodzionka_teledysk Odpowiedz Link
dziewice Re: To bardziej wzruszające 01.12.07, 18:17 dobre dobre a mowilem widokowi i mateuszowi zebysmy zalozyli boys band moglibysmy osiagnac nawet miedzynarodowy sukces! Odpowiedz Link
40_echa Re: wzruszylem sie 01.12.07, 18:21 masz delikatną naturę co jeszcze Cię wzrusza? Odpowiedz Link
dziewice Re: wzruszylem sie 01.12.07, 18:24 o czesc bigos, zeberka, watrobka, pierogi z jagodami, nalesniki z serem, zupa jarzynowa, zupa szczawiowa, karpatka Odpowiedz Link
dziewice Re: wzruszylem sie 01.12.07, 18:51 placek teraz nie ma truskawek, czasami trzeba patrzec na swiat realnie Odpowiedz Link
kocia_noga Re: wzruszylem sie 01.12.07, 19:09 W zamrażalniku są i poziomki też.Widzisz, dobra żona feministka nie takie cuda potrafi. Odpowiedz Link
reniatoja Re: wzruszylem sie 01.12.07, 21:59 szczerze? Wytrwałam dwie i pół minuty tego filmiku - do błogosławieństwa księdza mniej więcej ) Znudziło mnie śmiertelnie. Film ze slubu mojego braciszka, 1.09.2007 jest bardziej wzruszający, mozę dlatego, ze mam stosunek uczuciowy do pana młodego. a wesele to w ogóle było boskie - super było, ech, rozmarzyłam się, poszłabym gdzieś na sylwestra na jakiś bal prawdziwy... tylko nie ma z kim Michałka zostawić Odpowiedz Link
kocia_noga Re: wzruszylem sie 02.12.07, 11:12 szczerze to mój mąż kiedyś sobie takimi chałturami dorabiał, tzn kręceniem i montażem.On jak trzeba posiada wrażliwośc nosorożca, inaczej niewyrobiłby się z realizacją. Odpowiedz Link
kocia_noga Re: wzruszylem sie 02.12.07, 12:32 dziewice napisał: > ale laczyl to z funkcja wodzireja? I jeszcze zamiatał salę ogonem? Odpowiedz Link