niedzwiedzica_sousie 05.12.07, 10:43 kto widział? bo ja nie zamierzam, ale może ktoś opowie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: 2 girls 1 cup 05.12.07, 12:23 chora sprawa, wyłączyłem po paru sekundach niestety zrobił się z tego internetowy klasyk obejrzany przez miliony żenada Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: 2 girls 1 cup 05.12.07, 12:27 domyślam się, że chora na maksa, ale o czym?? Odpowiedz Link
dr.verte Re: 2 girls 1 cup 05.12.07, 12:34 No cóż niewiele trzeba żeby zdobyć publiczność w necie, wystarczą dwie dziewczyny,jeden kubek i gówno, treść jest taka:najpierw dwie dziewczyny się całują i lekko pieszcza, potem jedna sra do kubka, następnie wspólnie to zjadają pełną gębą, całują się, potem jedna wymiotuje drugiej do ust i na odwrót,koniec. Odpowiedz Link
mmagi Re: 2 girls 1 cup 05.12.07, 12:37 kurwaaa noooo,jem sniadanie,weez uprzedzaj szlag by to,bleeeeeeeeeee Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: 2 girls 1 cup 05.12.07, 12:45 myślałam, że właśnie coś w ten deseń... dokąd nasz gatunek zmierza? )) Odpowiedz Link
lambert77 Re: 2 girls 1 cup 05.12.07, 12:57 nasz gatunek już dawno nosem w mule ryje na samym dnie pytanie czy się kiedyś z tego odbije... skoro dla popularności można zjeść czyjeś gówno to co się zrobi za chwilę dla osiągnięcia kolejnego miliona wiernych fanów?? Zeżre żywcem człowiek?? Zacząłbym od odcinania dostepu do netu niezrównoważonym psychicznie wszyscy kótrzy w testach wychylają się poza normę ban ... całe nasze forum by zamkneli Odpowiedz Link
vandikia Re: jakoś nie mogę uwierzyć 05.12.07, 13:15 obrzydliwosc to jedno, a do tego ryzyko zlapania jakiejs ostrej choroby, no i jesli jest tak, ze jak widac temat wzbudza zainteresowanie, to tylko napedza kolejne skrzywione umysly do dzialania Odpowiedz Link
baba_krk Re: jakoś nie mogę uwierzyć 05.12.07, 13:46 ja to chyba z innej bajki jestem bo dalej nie umiem sobie takiej sytuacji wyobrazić Odpowiedz Link
raduch Re: jakoś nie mogę uwierzyć 05.12.07, 13:56 baba_krk napisała: > że można być tak obrzydliwym bleee No chyba właśnie obleśność jest granicą i bezpiecznikiem. Nie ma sensu się dalej(?!) posuwać, bo widowni będzie ubywać. Odpowiedz Link
reniatoja Re: dr verte, hahaha :) 05.12.07, 16:36 sorry, za wczesnie enter, ale rozsmieszylo mnie to, ze taka chora sprawa, ze wyłączyłeś po paru sekundach, ale dziwnym trafem opowiedziałeś koloeżance tresc całego filmu do samego konca - pewnie ze trzy minuty Odpowiedz Link
dr.verte Re: dr verte, hahaha :) 06.12.07, 17:33 reniatoja napisała: > sorry, za wczesnie enter, ale rozsmieszylo mnie to, ze taka chora > sprawa, ze wyłączyłeś po paru sekundach, ale dziwnym trafem > opowiedziałeś koloeżance tresc całego filmu do samego konca - pewnie > ze trzy minuty chciała wyraźnie to jej streściłem , opisy tego "dzieła" łatwo wszędzie przeczytać , wiem też ile trwa choć nie widziałem - jakieś 30 sekund , jak chcesz to obejrzeć adres strony jest najprostszy z możliwych z końcówką dot.com oczywiście Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 2 girls 1 cup 07.12.07, 13:59 nie widzialam i po opisie vertego chyba nie chce mi sie. Odpowiedz Link