ritual2019 12.08.23, 14:41 Kto oglada FIFA Women's World Cup? Bardzo lubie ogladac pilke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: World Cup 12.08.23, 14:45 I która drużyna zrobiła na tobie wrażenie? Moim zdaniem, Angielki strzelają ładne bramki - zgrabna krótka akcja, zaczyna się daleko od bramki, dwa podania i gol. Nie lubię piętnastoosobowej kotłowaniny pod bramką, po której piłka w siatce jakby przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: World Cup 12.08.23, 16:34 England jest bardzo dobra druzyna. A oprocz tego podobala mi sie Szwecja. Odpowiedz Link Zgłoś
1012ja Re: World Cup 12.08.23, 15:41 Po stosunku do tego turnieju widać gdzie wyborcza i jej środowisko ma kobiety. W czarnej d... . Gdy wchodzę na bbc mnóstwo informacji o przebiegu turnieju. Relacje, wywiady, opinie. Bardzo ciekawe dla takiego laika jak ja. I porównuję to do tego co piszą o Mistrzostwach Kobiet na gazeta.pl. I co? Nic. Zero. Może gdzieś daleko w linkach ale tam nie zaglądam. Za to dużo miejsca poświęca się pierdnieciom różnych piłkarzy i ich wags. Warto mieć świadomość, że miejsce kobiet ciągle jest daleko za murzynami. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: World Cup 12.08.23, 15:50 Nie oszukuj się BBC pisze bo Angielki sobie świetnie daja radę i to jedyny powód. Wkażdym kraju zainteresowanie jakims sportem wzrasta jak odnosisz sukcesy. Kto sie w Polsce znał na skokach narciarskich i kto to ogladał przed Małyszem? Co nie zmienia mojej opinii, że kobiecy football jest jednak niedoceniany a dziewczyny słabo opłacane za takie samo latanie za piłka.A wiecie że kobiecy football był kiedys zakazany bo był bardziej popularny niż meski? Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: World Cup 15.08.23, 13:17 Yyy, ja się znałam przed Małyszem. Kibicowałam Espenowi Bredesenowi i Dieterowi Thomie. Tylko na skoki trzeba było wtedy polować. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: World Cup 15.08.23, 13:28 1012ja napisała: > Po stosunku do tego turnieju widać gdzie wyborcza i jej środowisko ma kobiety. > W czarnej d... . > Wež nie naginaj rzeczywistości. Bbc pisze o mistrzostwach, bo Anglia ma tam swoje zawodniczki. Ile artykułów i materiałów Bbc poświeciło obecnemu turniejowi Wta125 w Kozerkach? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: World Cup 12.08.23, 16:27 Gdy odpadly (nie wyszly z grupy ) moje dziewczyny, kibicowalam Morocco, teraz anybody but Australia wiec yes - Go England Go! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: World Cup 12.08.23, 17:10 Mieszkam tyle czasu w Anglii ale ichnim footballistom nigdy nie kibicowałam... zawsze mnie ta ich niczym nie poparta duma (w ogóle Anglicy tak mają) wkurzała ale dziewczynom kibicuje!!!! To jest ciagle bardzo szowinistyczne społeczeństwo i trzeba im pokazać, że to czego faceci nie potrafia zrobić od 1966 niech zrobia dziewczyny!! Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: World Cup 12.08.23, 17:59 kaka-llina napisała: > Mieszkam tyle czasu w Anglii ale ichnim footballistom nigdy nie kibicowałam... > zawsze mnie ta ich niczym nie poparta duma (w ogóle Anglicy tak mają) wkurzała Jakos mnie to nie dziwi. A watek jest z zalozenia lekki, przyjemny ale jak widac na polskim forum sie nie da. Ps. Ja kibicuje, lokalnemu football team (premier league), jezdze na mecze bo lubie football porostu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: World Cup 12.08.23, 17:13 Copa del mundo brzmi dużo ładniej. A też nie po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: World Cup 15.08.23, 13:07 Spain vs. Sweden - what a game! Czy ktos ogladal? Co za koncowka, wow Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś