niedzwiedzica_sousie 11.01.08, 10:19 www.plotek.pl/plotek/1,78646,4824933.html chociaż może raczej: "mniejszej"??? ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: większej ohydy dawno nie widziałam.... 11.01.08, 10:23 hahaha, no oni chyba sami te zdjęcia wpychają do prasy, bo nie sądzę, żeby fakt wysyłał fotografa na zielony przylądek. ja nie mogę gacie ma pod kolor fryza, co się czepiasz? Odpowiedz Link
aasiula1 Re: większej ohydy dawno nie widziałam.... 11.01.08, 11:30 Ale ona durna jest! Nie dość, ze zaszła w ciąże zaraz po wcześniejszym poronieniu, to teraz na chwile przed porodem lata samolotem. Tym bardziej, że po wcześniejszych problemach powinna szczególnie uważać przy tej ciąży Odpowiedz Link
aguszak Re: większej ohydy dawno nie widziałam.... 11.01.08, 11:31 Nie ważne jak, ważne, że piszą! ;D Odpowiedz Link
aasiula1 Re: większej ohydy dawno nie widziałam.... 11.01.08, 11:32 Racja, ja bym im te dzieci wszystkie pozabierała i szybko im zmieniła imiona Odpowiedz Link
aguszak Re: większej ohydy dawno nie widziałam.... 11.01.08, 12:19 Wiesz co, jak ta cała Ania gdzieś sama jest, rozmawia z jakimś redaktorkiem czy cus, to ona mi sie taka rozsądna i czuła wydaje, tym bardziej, że teraz jakoś ma normalniejszą fryzurę i wygląd, ale jak tylko ten jej Wiśnia się gdzieś na horyzoncie pojawia, to ona jakby głupieje, pokazuje, że jest taka cool i w ogóle własnego zdania nie ma... żal mi jej trochę... a dzieci to im jeszcze podziękują za oryginalne imiona, oj podziękują! Odpowiedz Link
dr.verte Re: większej ohydy dawno nie widziałam.... 11.01.08, 11:34 a co ma ciaza do samolotu? Odpowiedz Link
aasiula1 Re: większej ohydy dawno nie widziałam.... 11.01.08, 11:38 to, że np cała podróz jest mecząca (lotnisko itp) kobieta w zaawansowanej ciązy (szczególnie gdy miała wczesniej problemy) powinno się oszczedzac. Wysiłek, zmiana klimatu, stres moze wywołac wczesniejszy poród. Co nie jest dobre dla dziecka i matce też chyba źle się rodzi w nieplanowanym miejscu np w samolocie hehehehh Odpowiedz Link
dr.verte Re: większej ohydy dawno nie widziałam.... 11.01.08, 12:05 jak sie urodzi w samolocie to dziecko dostaje darmowy bilet do konca zycia na wszystkie linie bez limitu, tak slyszalem Odpowiedz Link
sebcioo Re: większej ohydy dawno nie widziałam.... 11.01.08, 12:31 Dziecko urodzone na pokladzie samolotu amerykanskich linii lotniczych dostaje od razu amerykanskie obywatelstwo. Zgodnie z prawem ze kazda osoba urodzona na terytorium USA staje sie obywatelem tego panstwa. Odpowiedz Link
six_a Re: większej ohydy dawno nie widziałam.... 11.01.08, 15:22 nieno durna nie jest, jakby była durna, to by na piechotę poszła lol Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego mala i wygolona ohyda :DDD... 11.01.08, 14:22 on sie caly debiluje czy jak? Odpowiedz Link
sebcioo Re: mala i wygolona ohyda :DDD... 11.01.08, 15:39 A ty nie ;-p? w koncu jest rownouprawnienie Odpowiedz Link
sir.salceson Re: mala i wygolona ohyda :DDD... 11.01.08, 15:42 subtelna różnica; edka może conajwyżej depilować się, tamten kolo - cały się debiluje Odpowiedz Link
sir.salceson Re: mala i wygolona ohyda :DDD... 11.01.08, 15:43 marzenie_ciapatego napisała: > on sie caly debiluje czy jak? "debiluje" - autorskie? Odpowiedz Link
dr.verte A widzialas TO ? 11.01.08, 16:01 gdr.geekhood.net/mirror.roztocki.republika.pl/ Skopiowalem z forum-humorum. Odpowiedz Link
pietrek666 Bossszzzzzzzzz NIE NO!!!!!!!!! 12.01.08, 04:14 Smutny pedzio ze strzechą na łbie. I jeszcze qrwa w dodatku Gracjan! Większej żenady nie macie? ;P Odpowiedz Link
annajustyna Umarlam, jak przeczytalam wstep we zgwalconym 12.01.08, 21:55 niemeickim...To nawet na ocene niedostateczna nie zasluguje... Odpowiedz Link
alpepe Re: Umarlam, jak przeczytalam wstep we zgwalconym 13.01.08, 14:14 wpisałam mu się do księgi gości, by skasował wersję niemiecką, bo tego nawet poprawić się nie da, to trzeba napisać od nowa, ale dziś patrzę, a tam nie ma mojego wpisu. Odpowiedz Link
dr.verte Re: Umarlam, jak przeczytalam wstep we zgwalconym 13.01.08, 19:11 alpepe napisała: > wpisałam mu się do księgi gości, A cos tam napisala? Mam nadzieje, ze zaprosilas go na forum. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Umarlam, jak przeczytalam wstep we zgwalconym 21.01.08, 10:55 W efekcie strona zostala usunieta(( Odpowiedz Link
dzikoozka Re: większej ohydy dawno nie widziałam.... 11.01.08, 16:14 hehehe nie no zdarzaja sie gorsze rzeczy Odpowiedz Link
pietrek666 Człowiek się całe życie uczy i głupi umiera :( 12.01.08, 04:21 Nie wiedziałem, że Ali G i Borat to ta sama osoba. Odpowiedz Link
grogreg No co? 12.01.08, 21:38 Ma chlopak fantazje. Tak sie zastanawaim dlaczego ludzie tak nastaja na takiego Wisniewskiegego czy taka Dode? Przeszkadzaja oni komus? Robia komus krzywde? Jak ktos slucha Bacha, Szopena czy Acid Drinkers to wisi mu jakis Wisniewski czy Doda.... no moze Doda mniej bo cyce ma fajne. Tak czy owak. Nie lubicie tzw kultury niewysokiej.... nie ruszajcie tego, to nie dla Was. Ale to nie powod aby zwalczac tej formy istnienia bialka. Bog kocha wszystkie swe dzieci. Rowniez te z czerwonymi wlosami i pelnymi stanikami. Hehe! Troszku pijany jestem.... Wiecie ten grzaniec. Odpowiedz Link