mmagi 04.04.08, 12:05 gdyby nie to ze rzodkiweki i ogóry mozna kupic tez i zima to jem wiosenny twarozek,serek homo,rzodkieweczki,szczypiorek i ogóreczek/juz polski wiec pachnacy/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Jem 04.04.08, 12:18 a ja przestałam wpieprzać cipsy po nocach DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: Jem 04.04.08, 13:48 Kochana szacuneczek tu się mi należy, bo od poniedziałku codziennie wieczorną gimnastykę uskuteczniam a na kanapę to się zawsze mieściłam, to z gaciami był problem )) Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego ale Ci zazdroszcze :) 04.04.08, 14:17 tak czy siak 30 kwietnia do polandii lece i tez sobie podjem dobrych rzeczy ))... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: a ciego:O? nie ma na 04.04.08, 17:14 uważaj jak jeż nowalijki,słyszałem że je chłopy nawozem ekologicznie- zmutowanym nawożą i wyróść ci mogą włosy między palcyma u ronk Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: a ciego:O? nie ma na 07.04.08, 09:33 som, som - nawet caly rok ale jakies takie podobne do tych co w Polsce po czarnobylu byly, to raczej nie jem ))... Odpowiedz Link
vandikia Re: Jem 04.04.08, 20:08 kurde ja jeszcze nie mam zaufania do warzyw, jeszcze z miesiąc, a póki co jem z duszą na ramieniu Odpowiedz Link
mmagi Re: Jem 06.04.08, 13:18 eee nie przesasdzaj,przeca one sa juz cały rok,myslisz ze te letnie nie sa podlewane?sa,wiem to od producenta,miałam takiego w rodzinie)) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Jem 04.04.08, 21:51 a ja żarłem przez dwa miesiące, przytyłem 7 kg, ale nie palę. Teraz muszę zrzucić wór co się oponą otoczył. A wszyscy mówią że jestem szczupły Odpowiedz Link
marecki-34 Re: Jem 05.04.08, 16:09 czarno widzę, nie palę już prawie 2 lata, zapała byłem to przytyłem 20 kg i od roku świadomie zwalczam oponę bez skutku ale trzymam kciuki za niepalenie Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Jem 05.04.08, 20:52 muszę przyznać bez bicia że ja byłem chudy na gębie i wszyscy mówili że jestem za chudy, więc te 7 kg wg zdania moich znajomych spowodowało że wyglądam ok. Ale oni nie widzą opony pod swetrem. Mam 191 cm i 97 kg(w mięśniach też bo chodzę na siłkę) Jak się wkurzę to zrobię głodówki i zrzucę. Kiedyś zrzuciłem 30 kg w pół roku... Odpowiedz Link