vandikia Re: no i 08.04.09, 20:22 bezzz skrótu, to może mi dnia nie starczyć na opisywanie napiszę Ci jak będę luźniejsza na @ Odpowiedz Link
vandikia Re: zesikało się i stoi! n/t 08.04.09, 20:40 a żeby tak się złamało, odpadło, zdechło, zgniło, zostało odgryzione, żeby nie stało !!!!! ale zesrać się może, natchnąłeś mnie. PS. na @ masz niespodziankę Odpowiedz Link
raduch Re: no i 08.04.09, 21:20 Ano bywa. Nalej sobie wina, pogłaskaj kota i idż spać. Odpowiedz Link
vandikia Re: no i 08.04.09, 21:24 wino nawet mam sobie lampkę czerwonego na moje biedne serce strzeliłam kot mi parę minut temu z robiegu na głowę wskoczył i we włosach zaplątał, więc sobie głaskanie daruję a o tej porze nie usnę, sobie coś zjem chyba Odpowiedz Link
raduch Re: no i 08.04.09, 22:33 I na tym polega radość mania kota*. O ile można mieć kota. Mamy 13- letnią kotkę, cała przyjemność w patrzeniu jak jej też odbija. Może i rzadziej, ale jednak. *A co do mania kota. Można se to rozumieć różnie, nie wzbraniam się, ja rozumiem wg zasady "dogs hawe owners, cats have staff". Odpowiedz Link
vandikia Re: czemu tak? 08.04.09, 21:41 bo tak po prostu niektorzy mają za male fiuty a za duze mniemanie o sobie, ewentualnie przekłamane centymetry, ktore zamiast 50 cm pokazują metr dwadziescia Odpowiedz Link
sebcioo Re: czemu tak? 08.04.09, 22:00 Przeczytaj to i przeczytaj to co napisalas nizej - jakies wnioski? Przeciez jak drut widac ze to wszystko jest dla rownowagi. Mily facet w nagrode za jednego .uja. Odpowiedz Link
vandikia Re: czemu tak? 08.04.09, 22:09 wiesz co, za takiego uja, to dla względnej równowagi powinnam poznawać 3 fajnych dziennie Odpowiedz Link
vandikia ale jest tez pozytyw 08.04.09, 21:42 poznalam dzis strasznie fajnego faceta moj nowy klient, zakręcony, otwarty i smieszny i jego stalym tekstem do mnie jest "miła pani miłego dnia" no nie moge z nim gadac, bo się smieję i muszę się tlumaczyc z czego pozytywny, naprawdę Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: no i 09.04.09, 09:19 ch bombo strzelal choinki nie bedzie ale bada jajeczka zycie jest super ja tam ide se cieple majty pakowac i ch spadam na dłuuuuuuuuuuugi łykend Odpowiedz Link
dzikoozka Vandzia 09.04.09, 09:39 no, ch.kow jest pełno )) ale zadko ktory nie złamany co nie? ) Jak tam dzisiaj? Jutro bysmy moze sobie poszli na kafke co? Odpowiedz Link