six_a 12.04.09, 20:52 że tak się przejedliście. kto pęka? bo ja to chyba jeszcze sernik zjem i piwem zapiję, bo się przeterminuje piwo znaczy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet eee nie 12.04.09, 21:07 nie pożarłam jakoś dużo, zrobiłam dziecku 2 ciasta, obiad zjadłyśmy poza domem, a kolacji nie chce mi się robić. Odpowiedz Link
annajustyna Re: eee nie 13.04.09, 09:55 Ja tez obiad od dwoch dni poza domem, jedynie pelne sniadanie w chalupie . Odpowiedz Link
alpepe Re: nie mówcie 13.04.09, 11:17 nie, nie przejadłam się, ani, wbrew temu, co myśli Lenka, nie przepiłam Odpowiedz Link
lena_zet Re: nie mówcie 13.04.09, 11:56 alpepe napisała: > nie, nie przejadłam się, ani, wbrew temu, co myśli Lenka, nie przepiłam ochlaptusy południowe wódka szkodzi, wino teszzzzz Odpowiedz Link
raduch Re: nie mówcie 13.04.09, 13:34 A widzisz, muszę się nawpychać, bo wieczorem będę głównie zakąszał. Młodszy ma urodziny. Odpowiedz Link
vandikia Re: nie mówcie 13.04.09, 19:51 ja pękam 2 dni pod okiem taty robią swoje jadłam i jadłam i jadłam ale spacerowałam też nie przepiłam, bo kierowca, dopiero teraz lampkę wina wypilam i jakies dobre, afrykanskie trafilam wiec chyba na jednej sie nie skonczy ogolnie udane Swieta i duzo fajnej rodziny w ciagu dwoch dni, przegadało się kilka godzin.. eh lubię, szkoda że juz po Odpowiedz Link