vandikia 30.04.09, 15:38 wreszcie ! ! ! bo myślałam, że już mi wszystko dokumentnie poschnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: leje! 30.04.09, 15:41 To dziwne, ale ja też się cieszę bardzo z deszczu! )) Odpowiedz Link
vandikia Re: leje! 30.04.09, 15:43 powietrze bylo nie do wytrzymania od kilku dni, strasznie suche a moje biedne rośliny mdlały w pełnym słońcu Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: leje! 30.04.09, 15:44 ja tam sie ciesze jak jest slonce i oczywiscie u mnie pada deszczyk tez, jak codzien zreszta Odpowiedz Link
sebcioo Re: leje! 30.04.09, 16:44 No co ty? Taka goowniana pogode masz? U mnie non stop >20C, lato pelna gębą. W zeszly weekend nawet sie opalalem nad rzeka Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: leje! 01.05.09, 09:51 eeeeeeeeeenooo cieplo to tez jest, tyle, ze padalo w ciagu tygodnia ale dlugi weekend bedziemy miec pikny A picke w polandii bede se wygrzewac od 19 maja, bo wszystkie wyjazdy poprzekladane byly moze nawet mame odwiedze? ;P Odpowiedz Link
zoofka Re: leje! 30.04.09, 17:41 leje?? a dlaczego u mnie nie? gorąco, nogi mi puchną, pod cyckami się poci nic mi na szczęście nie schnie, bo nie uprawiam. Ja też chcę deszczu! Odpowiedz Link
six_a Re: leje! 30.04.09, 20:32 nowiecie co? a u mnie sucho! dziś facet podlewał drzewka z cysterny, wszystko jak pieprz. Odpowiedz Link
gosiaes Re:! nastepna!!! 30.04.09, 21:42 no i gdzie tak leje?? bo u mnie, to nawet wino do kieliszka się nie leje Odpowiedz Link
six_a Re:! nastepna!!! 30.04.09, 21:48 ja widziałam przed chwilą zabójczą reklamę psi psi o kłopotach z pęcherzem, to tam na pewno leje. nie wiem, co za idiota wychodząc do toalety mówi, że psi psi, chyba że autor tego bubla reklamowego. Odpowiedz Link
gosiaes Re:! nastepna!!! 30.04.09, 21:51 a może ten z chorym pęcherzem idzie do toalety na psi... psi....tki Odpowiedz Link
raduch Re:! nastepna!!! 30.04.09, 21:53 Te psi psi kłopoty to raczej z prostatą są. Znaczy z wielkiej chmury mały deszcz. Odpowiedz Link
six_a Re:! nastepna!!! 01.05.09, 00:04 a tam, oni wiedzą z czym, sugerują że z prostatą, bo prostata znany straszak na facetów. psi, psi, qrde no nie mogie. Odpowiedz Link
raduch Re:! nastepna!!! 30.04.09, 22:01 > bo u mnie, to nawet wino do kieliszka się nie leje A proszę bardzo - gul gul gul. Porzeczka. Mój najlepszy rocznik, znaczy ubiegły. Te lepsze razem z moją słabą silną wolą wykończyliśmy wcześniej. Odpowiedz Link
gosiaes Re:! nastepna!!! 30.04.09, 22:17 Porzeczka!!!??? daj przepis!! a czerwona czy czarna? Odpowiedz Link
raduch Re:! nastepna!!! 30.04.09, 22:28 Myhyhy Bez znaczenia jaka. Zgadany się jak będzie sezon. Odpowiedz Link
gosiaes Re:! nastepna!!! 30.04.09, 22:34 oky - był sezon na leszcza, będzie też i na porzeczki Odpowiedz Link
raduch Re:! nastepna!!! 30.04.09, 22:45 Aluzji do leszcza postaram się nie brać pod uwagę. Nie o to, nie o to. Chodzi o "daj przepis". Kilka osób zaraziłem winiarstwem. Tylko że to jest jak z ciastem. Niby masz przepis, składniki, co po czym podane, fajnie, nooo. A jak się pani spytać jak prawidłowo wyrobić ciasto, to powie że to się czuje w palcach. I już. PS Dziewic, cicho być, już więcej o cieście nie będzie. Odpowiedz Link
vandikia Re: przepraszam ale gdzie lało?? 04.05.09, 10:50 w Warszawie, całe pół godziny grubych kropli. Odpowiedz Link
lambert77 Re: przepraszam ale gdzie lało?? 04.05.09, 11:21 dworujesz sobie ze mnie kurde niby człowiek mieszka w okolicy i nic nie wie o tym w sobotę byłem w zoo z dzieciokiem ale pogoda ładna to mi nawet przez myśl nie przeszło że mogło padać Odpowiedz Link
raduch Re: przepraszam ale gdzie lało?? 04.05.09, 11:30 A bo ciągle nie łapiesz aluzji. W tytule miało być "polewam" i imprezka przeszła koło nosa. Odpowiedz Link
lambert77 Re: przepraszam ale gdzie lało?? 04.05.09, 11:35 znaczy impreza była i nie zostałem zaproszony ?? no ładnie ładnie Odpowiedz Link