glonik 05.05.09, 13:05 Czy już mam posłuchać "Requiem"? Chwała Temu Forum. Było świetne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glonik Re: Baza ludzi umarłych 05.05.09, 13:33 alpepe napisała: > miałam popełnić podobny wątek. To dodajmy: RIP. Odpowiedz Link
lambert77 Re: Baza ludzi umarłych 05.05.09, 14:00 eeee tam RIP pochalali na majówkach to i jeszcze do siebie nie doszli Odpowiedz Link
glonik Re: Baza ludzi umarłych 05.05.09, 14:26 lambert77 napisał: > eeee tam RIP pochalali na majówkach to i jeszcze do siebie nie doszli Tam zaraz pochlali. A nawet jakby, to młode są. Ja kurna jednak żyję. I kojarzę Odpowiedz Link
aguszak Re: Baza ludzi umarłych 05.05.09, 14:59 ja jestem, jestem, ale... pisać nie mam o czym, a raczej mogłabym tylko posmęcić... no i ze mną nikt wina nie chce pić ;-P Odpowiedz Link
dr.verte Re: Baza ludzi umarłych 05.05.09, 15:24 raduch napisał: > Bo pić to trza umić. powiedział ten co teleranka nie był w stanie napisać przez parę ładnych dni , no faktycznie Odpowiedz Link
raduch Re: Baza ludzi umarłych 05.05.09, 18:35 Acha. U Ciebie, jak widzę, wszystko po staremu. Odpowiedz Link
lambert77 Re: Baza ludzi umarłych 06.05.09, 07:39 młode to teraz pić nie umiją kiedyś za moich czasów to się potrafiło pić z fantazją a dzisiejsza młodzież tfu tfu to już nie to co za moich czasów Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Baza ludzi umarłych 06.05.09, 09:00 ja sie nie mogie udzielac, bo sie ucze do egzaminow plus wydrukowalam se anioly i demony i czytam, bo zara do kina wchodzi film a ja ksiazki jeszcze nie przeczytalam Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Baza ludzi umarłych 06.05.09, 21:41 skandal z tymi aniołami i demonami. Że nie czytałaś. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Baza ludzi umarłych 06.05.09, 21:45 młode jesteśta to i nie dziwota że pieprzyta bez sensu,a czasami lepij jezd przemilczeć pewne kwestie,posiedzieć w lotosie zaczekać na oświecenie forum było jest i będzie,a zkładanie takich wątków to prowokacja piwa nie postawiliśta w realu a się mądrzyta wyluzujta i zagrajta bary łajta Odpowiedz Link
glonik Re: Baza ludzi umarłych 07.05.09, 12:47 morfeusz_1 napisał: > > młode jesteśta to i nie dziwota że pieprzyta bez sensu,a czasami > lepij jezd przemilczeć pewne kwestie,posiedzieć w lotosie zaczekać > na oświecenie > > forum było jest i będzie,a zkładanie takich wątków to prowokacja > piwa nie postawiliśta w realu a się mądrzyta > > wyluzujta i zagrajta bary łajta Cuś se to do się wzięłam... Nożyce? W realu to mnie spotkacie - może - w trumience, choć, jak się zastanowić, to geny, kurna długowieczne, przynajmniej w żeńskiej linii. Babcie: 99 latek i 92. Ciotki: 92 i 93. To chiba to piwo - zresztą na receptę wydane - jednak wespół wzespól skonsumujemy. Ty po swojej stronie ekranu, ja po drugiej Odpowiedz Link
anus-hka Re: Baza ludzi umarłych 07.05.09, 14:32 baza umarlaków to chyba cmentarz jest??? Odpowiedz Link
glonik Re: Baza ludzi umarłych 07.05.09, 15:02 anus-hka napisała: > baza umarlaków to chyba cmentarz jest??? Ekhem. Prawie, patrząc na to Forum. Ale odniesienie jest literackie Odpowiedz Link