morfeusz_1 09.06.09, 23:46 ja prywatnie chcę zapytać o tatuażarnię - którą polecasz... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: mamba ... 10.06.09, 09:23 Ja ostatni robiłam tutaj i szczerze mogę polecić www.immortal-art.pl/kontakt.html zarówno cena jest przystępna, jak i fajny i profesjonalny tatuażysta. Wcześniej wszystkie akcje robiłam na Dereniowej, ale tym razem zażyczyli sobie przedpłaty i mnie tym wkurzyli. Skorzystałam tylko na tym, bo zamiast zapłacić 700 zł., zapłaciłam 450 Odpowiedz Link
reniatoja Re: mamba ... 14.06.09, 17:09 Mamba, a ile masz tatuaży? I jakie/co przedstawiają? Mozna by byyło je zobaczyć? Fotka lub fotki? Jaka to droga impreza? 450 zł. za jaki duzy tatuaż? I kolorowy, czy czarny, sam kontur, czy też cienie> boli? Nigdy nie załowałaś? Ostatnio moja corka namiętnie oglada program LA Ink, tam pokazuję rzeczytwiscie prawdziwe dzieła sztuki. Córka chce sobie zrobi tatuaż, ale raczej nie pozwole przynajmniej do 18. roku zycia... Odpowiedz Link
six_a Re: mamba ... 10.06.09, 10:41 takie se zrób www.immortal-art.pl/gallery2/main.php?g2_itemId=54 Odpowiedz Link
annajustyna Re: mamba ... 10.06.09, 16:58 Wctzoraj w niemeickiej TV pokazywali goscie, co se cala twarza wytatuowal i wygladal jak jaszczurka... Odpowiedz Link
mmagi Re: mamba ... 13.06.09, 03:41 masz cos z jaszczurrrki,powinnas sobie strzelic takie tatuu to ładnie wyglada:/. "Przedkładaj wiele małych przyjemności nad niewiele wielkich" Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: mamba ... 13.06.09, 12:34 mmagi napisała: > masz cos z jaszczurrrki,powinnas sobie strzelic takie tatuu > to ładnie wyglada:/. że chyba zmęczona z wywaczasów wróciłaś,ja i jaszczur hm.... Odpowiedz Link
mmagi Re: mamba ... 14.06.09, 17:35 nie do Ciebie było mongole,umiesz tak wogóle korzystac z forum Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: mamba ... 14.06.09, 17:37 mmagi napisała: > nie do Ciebie było mongole,umiesz tak wogóle korzystac z forum niunia a ty nie widziesz że to wątek osobisty... to biorę na klatę wszystko,nie muszę się zagłębiać,no.. i mnie nie denerfuj bo ciem wytnem Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: mamba ... 14.06.09, 18:31 mmagi napisała: > tu to sie akurat mozesz zesrac,pomysiłes forumaP nic nie pomyliłem tobie się pomerdało,za dużo słońca lub czasopisma deszczu było,albo za mało innych przyjemności ja stoję tu gdzie stałem a ty stoisz tam gdzie kargule Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: mamba ... 10.06.09, 17:51 oki mamba dzięki,mam orgdżinal pomysł na tatuaż,chyba się zdecyduję wreszcie Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: mamba ... 14.06.09, 17:38 mmagi napisała: > a moze Tobie sfastyka na chuju))??? teraz wiem że to nie było do mnie ) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: mamba ... 14.06.09, 18:47 mmagi napisała: > a moze Tobie sfastyka na chuju))??? Jak Ty ją będziesz dziargać,tylko w odpowiednim kierunku,proszę)) Odpowiedz Link