saphira30 29.03.10, 23:20 Czy u sąsiadów również wczoraj i dziś w nocy grzejniki były zimne? ciekawi mnie czy kotłownie sa już wyłaczone czy może coś jest nie tak z tą która ogrzewa grabsztyny 1 a niestety chłód nocy jest jeszcze odczuwalny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agas.pl Re: ogrzewanie 30.03.10, 08:42 Nie, u mnie grzejniki grzeją. Co prawda w pokojach ich nie odkręcam, bo u nas jest ciepło. Grzeję tylko w łazience. Sadowa 14 Odpowiedz Link
babkajaga Re: ogrzewanie 30.03.10, 09:14 U nas (Koszteli) kaloryfery są zimne od co najmniej dwóch dni. W domu wieczorami i nocą ziąb. Czy administracja mogłaby się wypowiedzieć kto wpadł na pomysł żeby wyłączyć ogrzewanie przy temperaturach poniżej 10 stopni? Odpowiedz Link
hosearmando Re: ogrzewanie 30.03.10, 09:52 Niestety w okresie "przejsciowym" zawsze tak bywało. U mnie w mieszkaniu brzegowym na parterze też jest czasem "rześko". pozdrawiam! Odpowiedz Link
marey1 Re: ogrzewanie 30.03.10, 13:30 Dzień dobry To była awaria w kotłowni przy Grabsztyny 3 dla budynków Koszteli 2, Grabsztyny 1, Grabsztyny 3. Po zgłoszeniach mieszkańców wezwałem służby konserwujące do usunięcia awarii. Jeśli w jakimś budynku jest zimno to proszę to zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do konserwatorów (telefony na tablicach ogłoszeń). Sezon grzewczy jeszcze trwa! Administrator RJ (M.Kowalski) Odpowiedz Link