27.10.12, 22:25
Witam, małżonka która od niedawna mieszka wraz ze mną w Jabłonnie, zapisała się do doktora Roberta Piórkowskiego w miejscowej przychodni. Może jakaś Pani coś powiedzieć na jego temat?? ewentualnie może w okolicy jest jakiś lekarz godny polecenia?? z góry dziękuje za odpowiedź w imieniu swoim i żony. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wosseba Re: ginekolog 28.10.12, 08:30
      Witaj Pioter271. Wiem co to znaczy dobry lekarz bo na własnym zdrowiu już nie oszczędzam - zmądrzałam smile. Z czystego serca polecam doktora Romana Pająka. Jest to świetny, cieszący się nieposzlakowaną opinią i wspaniały lekarz. Przyjmuje w Legionowie, Wieliszewie i Serocku ale niestety jest jeden minus , bardzo trudno sie do niego dostac. Ja z Jablonny jezdze do Serocka. W Legionowie przyjmuje prywatnie ale tam tez trzeba czekac. Niemniej jednak niech sprobuje sie do niego dostac bo to naprawde swietny ginekolog. Pozdrawiam.
      • pioter271 Re: ginekolog 28.10.12, 10:41
        dziękuję wosseba za Twoją odpowiedź, choć moja żona bardzo boi się pająków (serio! smile bardzo poważnie zastanowimy sie na pójściem do tego lekarza. pozdrawiam serdecznie
    • jolka0312 Re: ginekolog 28.10.12, 16:47
      witam
      dr. Piórkowski prowadzil moja ciąże. poszłam do niego z polecenia siostry. u niej prowadził ciążę przy dwóch dzieciaczkach. zarówno ja jak i siostra jestesmy w 100 % zadowolone. Pan doktor wprowadza bardzo miła i sympatyczna atmosfere dzieki czemu wizyta mija bezstresowo. poza tym to naprawde świetny fachowiec. rodziłam razem z nim i powiem szczerze ze gdyby nie jego szybka decyzja o cesarce moglo by się skonczyc gorzej a takcóreczka urodziła sie zdrowa i wszystko jest ok smile.....inni lekarze nastawieni że przecież trzeba rodzic naturalnie, nie ważne ze przez kilka godzin chodzili po korytarzu i "szeptali sobie do ucha" ze cos jest nie tak sad ze spokojnym sumieniem goraco polecam!!!!!!!
    • thea19 Re: ginekolog 28.10.12, 18:50
      dr P. to dobry wybor
      • pioter271 Re: ginekolog 29.10.12, 12:07
        dziękuję za wpisy, pozdrawiam
    • edytanoculak Re: ginekolog 29.10.12, 22:54
      Ja byłam pierwszy raz na badaniu u ginekologa w trzecim miesiącu ciąży z mężem by potwierdzić.Zawsze mam męża podczas każdego badania zabiegu czy porodach przy sobie bo intymność należy do męża a nie do ginekologa.Dlatego mam prawo do obecności męża podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu poza znieczuleniem całkowitym i epidemią ogłoszoną w placówce nie wymysłem niedouczonego personelu medycznego gdy wyrzucą osobę bliską może dojść do wysokiego odszkodowania dla pacjentki.Ust 2008 r art 21 Prawa Pacjenta o obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów.Dlaczego ryzykując wypłatą odszkodowania wyrzuca się osobę bliską?Dlaczego miała bym się wstydzić męża podczas badania czy zabiegu chować go za parawan skoro decyduje Pacjent o obecności osoby bliskiej!!!. Ginekolog zalecił ostatnio na endometrium i mięśniaki leczenie O. Bonifratrzy są skuteczni obyło się bez operacji bo mąż prosił u ginekologa inne leczenie poza usuwaniem macicy i jajników udało się dlatego powinno się mieć osobę bliska podczas badań przy sobie!!!
      • pioter271 Re: ginekolog 01.11.12, 20:58
        A czy doktor Piórkowski przyjmuje również prywatnie?
        • thea19 Re: ginekolog 01.11.12, 22:03
          tak. w legionowie na husarskiej o ile mnie pamiec nie myli. pewnie mozna wyguglowac
      • thea19 spadaj trolu 01.11.12, 22:04
    • hanna20000 Re: ginekolog 02.11.12, 15:02
      Pan dr Piórkowski przyjmuje prywatnie w Legionowie na Husarskiej koszt wizyty 100 zł. Pan dr jest moim lekarzem od wielu lat stawia trafne diagnozy "gdy coś się dzieje" duże poczucie humoru i wiedza jest lekarzem ze stopniem dr posiada dwie specjalizacje ginekolog położnik i onkologiczną poza tym praktyk pracuje w Szpitalu Bródnowskim.
    • wolowiec1997 Re: ginekolog 20.11.12, 19:54
      Dobry ginekolog i godny polecenia przyjmuje w Mediq-u w Legionowie dr. Muzyczuk zapisy tylko 26 każdego miesiąca, na NFZ
      • aneta19882 Re: ginekolog 24.05.13, 11:53
        Dramatyczny lekarz, prawie dostałam zawału przez niego! W 6 tygodniu ciąży poszłam na USG do niego do Mediq w Legionowie. Powiedział, że nie widać serduszka, że już powinno być, że zarodek jest opóźniony w rozwoju o tydzień, że ciąża może być martwa. Zamarłam. Pojechałam na drugi dzień do innego lekarza. Pokazałam mu badanie od Muzyczuka. Po opisie stwierdził, że albo ciąża jest martwa, albo bardzo źle rozwijająca się, że okresu nie mam, bo biorę duphaston, a w tym stanie już powinno być przynajmniej plamienie. Ale zaproponował mi powtórne badanie. No i szok! Serduszko jest, bije, zarodek prawidłowych rozmiarów, wszystko w porządku! Zamarłam drugi raz, ale ze szczęścia. Dodatkowo, Muzyczuk zrobił mi USG również w kolorze, na co mój lekarz aż się zdenerwował, bo w tak wczesnej ciąży nie można robić koloru, jest za duże promieniowanie. Muzyczuk jednak tego nie wiedział. Podsumowując - NIE POLECAM!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka