i.oracz 28.01.13, 10:05 www.youtube.com/watch?v=tjzZ9J4GpXA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_jablonna Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 10:39 I po czymś takim wójtowa nadal jest na stołku.... Powiedzieli, że stary asfalt użyli do wyrównania 30 kilometrów dróg w Jabłonnie.... poprawka, nie w Jabłonnie, a w Chotomowie. Olga Muniek musi odejść!!! Odpowiedz Link
y.glo Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 11:26 odgrzewane kotlety - sprawa stara i wyjaśniona. Znajdźcie coś nowego Odpowiedz Link
szwejas Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 11:35 ja o tej sprawie nie widziałem i bardzo dobrze że się dowiedziałem. Tak więc moim zdaniem poprawka do poprzedniego wpisu - znajdźcie coś nowego owszem, ale stare sprawy też wyciągajcie. Swoją droga pojawiają się posty z nowych loginów broniące Wójtową. Tak więc pozdrawiam pracowników/zwolenników naszej pani Wójt . Widzę że zaczynacie doceniać zdanie mieszkańców naszego osiedla jak i całej Jabłonny. Nie wiem czy nie za późno niestety... Odpowiedz Link
y.glo Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 11:40 zonk. login owszem nowy, ale osobnik stary-od jakiś 8 lat. zaprzyjaźniony sąsiad z osiedla z ul. Leśnej. I bynajmniej nie broniący - wręcz przeciwnie. Tyle że nie ma co starych kotletów odgrzewać. A jak sąsiad dotychczas nie słyszał o niniejszym - cóż, widać do tej pory mało się sprawami gminy interesował ..... Odpowiedz Link
y.glo Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 11:43 i żeby nie było, to żadna pseudo/krypto czy inna reklama. Ale dużo rzecz można si stąd dowiedzieć: forum.chotomow.pl/ Odpowiedz Link
szwejas Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 13:03 ano mało się interesowałem, ale teraz staram się to zmienić. Nie widzę w tym nic złego. Jestem niezdecydowanym głosem który można przeciągnąć na korzyść obecnej Wójt albo przeciw. Obecnie widzę że Wójt ma Jabłonnę gdzieś na korzyść Chotomowa i niesłusznie bo u nas jest więcej mieszkańców i tutaj powinny być największe inwestycje. Poza tym widać że Wójt faworyzuje Chotomów bo w nim mieszka i robi dobrze dla siebie. Tego nie lubię bo wygląda na to że dostała się do władzy aby zrobić sobie dobrze a nie społeczeństwu. Odpowiedz Link
y.glo Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 13:16 nie żeby bronić, ale argument mało celny. owszem, wypunktować można że w ogóle podejrzenie było, że CBA musiało się zainteresować ale gdzie dzisiaj podejrzeń nie ma i gdzie CBA się nie interesuje? Liczy się wynik finalny a tu zostało wszystko umorzone, zarzutów nie postawiono. Info m.in tutaj, znalezione na szybko, a sporo tego w sieci, jak i w oświadczeniach samych zainteresowanych: www.gazetapowiatowa.pl/artykuly/Nie-b%C4%99dzie-zarzut%C3%B3w-za-destrukt,1502.html Odpowiedz Link
i.oracz Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 13:52 PRZECIWNICY BĘDĄ ZAMIESZCZAĆ WSZYSTKIE MATERIAŁY NA NIEKORZYŚĆ NASZEGO URZĘDU.ZWOLENNICY NATOMIAST ,BĘDĄ USILNIE USPRAWIEDLIWIAĆ NIEUDOLNOŚĆ URZĘDNIKÓW.OSOBIŚĆIE UWAŻAM ,ŻE JAKO MIESZKANCY NIE POWINNIŚMY WZAJEMNIE SIĘ ATAKOWAĆ,BO ŻADNEGO SKUTKU TO NIE PRZYNIESIE.... Odpowiedz Link
y.glo Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 14:08 ale kto tutaj kogokolwiek atakuje? Jak dla mnie, aby wykazać nieudolność naszej "władzy" trzeba używać argumentów celnych anie takich, które się zdewaluowały i do tego są do zbicia przez "władzę" w 2 min (czytaj jak w przypadku destruktu: prawomocne umorzenie w związku z brakiem czynu zabronionego). Zatem jaki to argument? Argumentem dla mnie to brak przedszkola publicznego i żłobka w Jabłonnie na tle rozwijającej się koniunktury i liczby mieszkańców. Argumentem dla mnie to przeładowana szkoła podstawowa. Argumentem dla mnie to brak dbania włodarzy o mieszkańców w zakresie transportu publicznego. Argumentem dla mnie to brak reakcji na Wasz, sąsiedzi, brak lewoskrętu z osiedla w Modlińską; Argumentem dla mnie to brak jakichkolwiek działań, mimo zapewnień od 5 lat, o rozwiązanie problemu ulicy Leśnej i takich argumentów jest jeszcze masa - to trzeba punktować a nie to, co jest dawno zakończone. Odpowiedz Link