Dodaj do ulubionych

LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY

28.01.13, 10:05
www.youtube.com/watch?v=tjzZ9J4GpXA
Obserwuj wątek
    • k_jablonna Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 10:39
      I po czymś takim wójtowa nadal jest na stołku....
      Powiedzieli, że stary asfalt użyli do wyrównania 30 kilometrów dróg w Jabłonnie.... poprawka, nie w Jabłonnie, a w Chotomowie. Olga Muniek musi odejść!!!
    • y.glo Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 11:26
      odgrzewane kotlety - sprawa stara i wyjaśniona.
      Znajdźcie coś nowego
      • szwejas Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 11:35
        ja o tej sprawie nie widziałem i bardzo dobrze że się dowiedziałem. Tak więc moim zdaniem poprawka do poprzedniego wpisu - znajdźcie coś nowego owszem, ale stare sprawy też wyciągajcie.

Swoją droga pojawiają się posty z nowych loginów broniące Wójtową. Tak więc pozdrawiam pracowników/zwolenników naszej pani Wójt smile. Widzę że zaczynacie doceniać zdanie mieszkańców naszego osiedla jak i całej Jabłonny. Nie wiem czy nie za późno niestety...
        • y.glo Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 11:40
          zonk.
          login owszem nowy, ale osobnik stary-od jakiś 8 lat. zaprzyjaźniony sąsiad z osiedla z ul. Leśnej.
          I bynajmniej nie broniący - wręcz przeciwnie.
          Tyle że nie ma co starych kotletów odgrzewać.
          A jak sąsiad dotychczas nie słyszał o niniejszym - cóż, widać do tej pory mało się sprawami gminy interesował .....
          • y.glo Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 11:43
            i żeby nie było, to żadna pseudo/krypto czy inna reklama.
            Ale dużo rzecz można si stąd dowiedzieć: forum.chotomow.pl/
          • szwejas Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 13:03
            ano mało się interesowałem, ale teraz staram się to zmienić. Nie widzę w tym nic złego. Jestem niezdecydowanym głosem który można przeciągnąć na korzyść obecnej Wójt albo przeciw. Obecnie widzę że Wójt ma Jabłonnę gdzieś na korzyść Chotomowa i niesłusznie bo u nas jest więcej mieszkańców i tutaj powinny być największe inwestycje. Poza tym widać że Wójt faworyzuje Chotomów bo w nim mieszka i robi dobrze dla siebie. Tego nie lubię bo wygląda na to że dostała się do władzy aby zrobić sobie dobrze a nie społeczeństwu.
            • y.glo Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 13:16
              nie żeby bronić, ale argument mało celny.
              owszem, wypunktować można że w ogóle podejrzenie było, że CBA musiało się zainteresować ale gdzie dzisiaj podejrzeń nie ma i gdzie CBA się nie interesuje?
              Liczy się wynik finalny a tu zostało wszystko umorzone, zarzutów nie postawiono.
              Info m.in tutaj, znalezione na szybko, a sporo tego w sieci, jak i w oświadczeniach samych zainteresowanych: www.gazetapowiatowa.pl/artykuly/Nie-b%C4%99dzie-zarzut%C3%B3w-za-destrukt,1502.html
              • i.oracz Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 13:52
                PRZECIWNICY BĘDĄ ZAMIESZCZAĆ WSZYSTKIE MATERIAŁY NA NIEKORZYŚĆ NASZEGO URZĘDU.ZWOLENNICY NATOMIAST ,BĘDĄ USILNIE USPRAWIEDLIWIAĆ NIEUDOLNOŚĆ URZĘDNIKÓW.OSOBIŚĆIE UWAŻAM ,ŻE JAKO MIESZKANCY NIE POWINNIŚMY WZAJEMNIE SIĘ ATAKOWAĆ,BO ŻADNEGO SKUTKU TO NIE PRZYNIESIE....
                • y.glo Re: LUDZIE OTWORZCIE W KOŃCU OCZY 28.01.13, 14:08
                  ale kto tutaj kogokolwiek atakuje?
                  Jak dla mnie, aby wykazać nieudolność naszej "władzy" trzeba używać argumentów celnych anie takich, które się zdewaluowały i do tego są do zbicia przez "władzę" w 2 min (czytaj jak w przypadku destruktu: prawomocne umorzenie w związku z brakiem czynu zabronionego). Zatem jaki to argument?
                  Argumentem dla mnie to brak przedszkola publicznego i żłobka w Jabłonnie na tle rozwijającej się koniunktury i liczby mieszkańców.
                  Argumentem dla mnie to przeładowana szkoła podstawowa.
                  Argumentem dla mnie to brak dbania włodarzy o mieszkańców w zakresie transportu publicznego.
                  Argumentem dla mnie to brak reakcji na Wasz, sąsiedzi, brak lewoskrętu z osiedla w Modlińską;
                  Argumentem dla mnie to brak jakichkolwiek działań, mimo zapewnień od 5 lat, o rozwiązanie problemu ulicy Leśnej
                  i takich argumentów jest jeszcze masa - to trzeba punktować a nie to, co jest dawno zakończone.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka