Dodaj do ulubionych

Wjazd z Modlińskiej na Grota

16.10.13, 17:38
Zeby trochę ochłonąć od "strefy ruchu" zaproponuję temat zastępczy a mianowicie wjazd na Grota z Modlińskiej od soboty. Jak wiadomo od soboty jest zakaz wjazdu na Grota i wg mnie w poniedziałek rano do pracy to chyba będzie trzeba wyjść z dobrą godzinę wcześniej bo Północny będzie mega zakorkowany. Jakie macie Państwo pomysły na rozwiązanie tej sytuacji? Może most Gdański ale on również rano jest zakorkowany
Obserwuj wątek
    • donpedr Re: Wjazd z Modlińskiej na Grota 16.10.13, 20:36
      Bry,
      ale napisz coś więcej, bo dzisiaj rano wjeżdżałem na "Grota" z Modlińskiej i problemu nie było.

Pozdrawiam,
      Krzysztof
      • zasik Re: Wjazd z Modlińskiej na Grota 16.10.13, 20:54
        Od soboty wjazd z modlińskiej zamknięty w związku z remontem mostu.
      • kempes72 Re: Wjazd z Modlińskiej na Grota 16.10.13, 20:55
        Oto szczegóły
        tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,rusza-przebudowa-mostu-grota-od-piatku-duze-utrudnienia,102598.html
        • donpedr Re: Wjazd z Modlińskiej na Grota 17.10.13, 07:23
          kempes72 napisał:
          > Oto szczegóły

O tym to wiem, dzięki. Pytałem, bo Twój wpis sugerował, że wjazd JEST zamknięty od soboty a nie, że będzie.

Pozdrawiam,
          Krzysztof
    • water_bong Re: Wjazd z Modlińskiej na Grota 17.10.13, 12:53
      A jakie można miec inne pomysły poza mostem północnym, lub mostem gdańskim?
      Zawsze możesz spróbować świętokrzyskim, poniatowskiego, łazienkowskim, lub siekierkowskim, albo cofnąć się do nowego dworu i wjechać do miasta od strony łomianek.
      Widzisz ile pomysłów masz nowych? wink)
      • kempes72 Re: Wjazd z Modlińskiej na Grota 17.10.13, 13:41
        DZięki za nowe pomysły! No to bym nie wpadł nigdy. Problem Grota uważam za rozwiązany i zamknięty. Wróćmy lepiej do naszego ulubionego czyli "strefa ruchu i miejsca parkingowe" w tym jesteście sąsiedzi najlepsi
        • liucas Re: Wjazd z Modlińskiej na Grota 17.10.13, 13:55
          kempes72 napisał:

> DZięki za nowe pomysły! No to bym nie wpadł nigdy. Problem Grota uważam za rozw
          > iązany i zamknięty. Wróćmy lepiej do naszego ulubionego czyli "strefa ruchu i m
          > iejsca parkingowe" w tym jesteście sąsiedzi najlepsi

Bo to jest tzw. temat rzeka big_grin
      • rajska_sadowa Re: Wjazd z Modlińskiej na Grota 17.10.13, 15:08
        ...z tym łazienkowskim to się rozpędziłeśsmile Ostatnio się wbijałem na łazienkowski, ale dopiero po nawrotce na walesmile)
        • water_bong Re: Wjazd z Modlińskiej na Grota 18.10.13, 13:52
          Kolega Kempes chciał nasze pomysły, wiec wypisałem wszystko co mi przyszło do głowy. A tak poważnie, to pytanie było bez sensu bo alternatyw nie ma - chyba że zakup łódki.
          • szwejas Re: Wjazd z Modlińskiej na Grota 21.10.13, 15:25
            I jak dzisiaj wyglądała sytuacja na Moście Północnym?
            • donpedr Re: Wjazd z Modlińskiej na Grota 21.10.13, 18:13
              Jechałem z Jabłonny ok. 6:50 Modlińską, Północnym, Wisłostradą, Toruńską do Zachodniego. Zero korków ponad normę sprzed remontu, na wjeździe z Wisłostrady na Toruńską luz, Toruńska luźniejsza niż zwykle. Jedyny problem był na Północnym przy zjeździe na Wisłostradę w górę Wisły, bo dorobiono drugi pas do skrętu, a jadący prawym skrajnym tego nie respektowali i zajeżdżali drogę. Powrót normalnie, tj. mostem Grota i zjazdem na Modlińską przy Auchan.

Pozdrawiam,
              Krzysztof

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka