assessander 30.10.06, 11:09 Witam chodzi mi po łbie jedna sprawa, jak z stacjonarnymi telefonami w nowych budynkach RJ, czy TEPSA lub inny operator objął już swoimi usługami nowe bloki. dajcie znać co Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anucha7 Re: Telefon stacjonarny na RJ 30.10.06, 12:42 Jeśli chodzi o telefon stacjonarny, to samo oczywiście nic się nie zrobi, ale podłączyć do TEPSY można się w każdej chwili. Jeśli mogę coś doradzić, najlepiej zrobić to za pośrednictwem internetu (wypełnić formularz), wtedy zamiast stać godzinami w kolejce w jakimś punkcie obsługi klienta, po prostu po ok 2 dniach ktoś od nich oddzwoni i się umówi. Wtedy przyjdzie człowiek z umową i od ręki wszystko podłączy. Zdecydowałam się na TP S.A. bo... nie było wyboru, ale wolałabym UPC - wtedy można by było mieć 3 w 1 - telefon, internet i kablówkę. W dodatku po konkurencyjnej cenie. No ale ponieważ mieszkamy jakby z lekka na odludziu trzeba było skorzystać z tego co jest Pozdrawiam Odpowiedz Link
assessander Re: Telefon stacjonarny na RJ 30.10.06, 12:53 No to nawet nie jest źle, pytam bo zobaczyłem jakąś ERĘ Domową i pomyślałem że jak nie da rady to wezmę to. Z drugiej strony TP SA nie jest jakąś moją ulubioną firmą . Odpowiedz Link
anucha7 Re: Telefon stacjonarny na RJ 30.10.06, 17:08 Chyba nie jest niczyją ulubioną firmą Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma Odpowiedz Link