kiwaczek1122 03.12.07, 16:11 Stawiane są zarzuty właścicielą psów że nie zamykają furtki. A ja śię pytam kiedy ona zostanie naprawiona . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draganek11 Re: FURTKA 03.12.07, 16:25 Której furtki dotyczy pytanie? Furtka znajdująca się za bud.Koszteli 1,przy kontenerze działa bez zarzutu. Odpowiedz Link
marey1 Re: FURTKA 03.12.07, 19:01 Furtka bedzie naprawiona w tym tygodniu Administrator RJ Odpowiedz Link
kiwaczek1122 Re: FURTKA 03.12.07, 20:20 Jedno i nie złośliwe pytanie czy my mieszkańcy musimy wszystko wam wytykać .Przecierz takie sprawy podlegają konsewacij i wszyskie usterki powiny być usuwane na bierząco. Ktoś za to bierze pieniądze i ktoś bierze odpowiedzialność .A ktoś z zarządu nnam wytyka że nie zamykamy furki co może być przyczyną kradzieży. Odpowiedz Link
marey1 Re: FURTKA 03.12.07, 20:39 OCzywiscie ze jest konserwator ktory to robi Ale jesli chodzi o nowe budynki sa one objete gwarancja Zarzad i Administracja zglosila do Mennicy Polskiej wady i userki drzwi wejsciowych, wszytskich nowych budynkow G1, G3 i K2 a takze S10 i S12 Pomimo wielu monitow nie odpowiedzieli. Wiele razy juz prosilem byscie Panstwo takze do Mennicy skaldali pismo o usuniecie usterki (za posrednictwem administracji), gdyz to wlasnie Mennica jest gwarantem Panstwa budunkow (przez 3 lata). Dzieki takim monitom (wlascicieli mieszkan) mamy wieksza sile przebicia i kierowania sparwy na droge sadowa. Administrator RJ Odpowiedz Link
kiwaczek1122 Re: FURTKA 03.12.07, 21:05 Ja w to wierze że furtką będzie naprawiona ale mnie boli że czonek zarządu stawia mam zarzuty które nie wynikają z naszej winy .Mam tylko nadzieje że ta furtka będzie furtką do lepszej współpracy między zarządem a mieszkańcami. Odpowiedz Link