Dodaj do ulubionych

Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD)

24.01.06, 15:23
Witam

Co myślicie o osiedlu cyprysowym ?
Niedługo będę tam mieszkał.
Jest ktoś jeszcze, co też sobie kupił tam mieszkanie ?

pozdrawiam
Krzysiek
Obserwuj wątek
    • a1ngela Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 25.01.06, 13:45
      Ja sie zastanawialm nad cyprysowym ale... ani piwnicy ani garazu
      No! Chyba ze nie masz duzo gratow wink))
      Pozdro
      Angela
      • myszorabt1 Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 25.04.06, 10:21
        Na osiedlu Cyprysowym są piwnice i to duże. Ja też czekam na plany dotyczące
        hali garażowej mają tam być miejsca postojowe i oddzielne garaże. Pozdrawiam
    • atamu Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.03.06, 14:27
      witam!
      Ja tez kupilem mieszkanko na Cyprysowym (III pietro) w budynku nr 1. Ja uwazam
      ze to fajne osiedle, troszke mnie na poczatku cmentarz odstraszal ale w sumie z
      moich okien nie bedzie nic widac, a poza tym nie ma lepszych sasiadow - nie
      okradna i nie imprezuja za glosno (hi hi). raczko123 a Ty ktore mieszkanko
      wziales?? Moje to nr 7 (bede mial szczescie?? smile) ).
      Wpisalem wczesniej nowy temat o Cyprysowym bo nie spojrzalem wczesniej ze ktos
      tez o to osiedle pytal...ale jak widze z odzewem cieniutko...a Mickiewicza
      temat tak "preznie" sie rozwija smile
      Pozdrawiam
      atamu
      • raczko123 Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 23.03.06, 15:07
        Czołem

Ja mam w tym samym bloku, 3 piętro, mieszkanie nr 5.
        Czyli jak nic, będziemy sąsiadami.
        Bez flaszki coś czuje się nie obędzie smile.
        Jak rozmawiałem z własicielem Gedbuda, to mówił, ze mogą bydynek oddac już we
        wrześniu. Tylko, że zima straszna była, no i jakoś ciągle jest, więc pewnie się
        opóźni.

pozdr
        • atamu Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.05.06, 12:38
          raczko123: Masz racje flaszka peknie na dobre "dzien dobry".
          Tak poza tym ostatnio hasalem sobie juz po swoim mieszkanku (szczegól ze
          jeszcze nie ma sufitu hihi), no i wydaje mi sie ze moze sie wyrobia na
          pazdziernik w sumie fajnie by bylo.\
          raczko123 a jak myslisz po ile beda miejsca postojowe w hali garazowej bo poki
          co nic nie slychac w tym temacie. smile
    • 100inchshadow Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 12.07.06, 11:22
      Też kupilem tu mieszkanie w budynku 2.
      Mialem przebojem z Machem i teraz obawiam sie czy GedBud czegos nie wymysli.
      Jak macie podpisane umowy? U notariusza czy tylko podpisane w GedBudzie?

pzdr
      100inchshadow
      • dymek-25 Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 12.07.06, 20:16
        Witam przyszłego sąsiada smile
        Też sie zastanawiam nad tym, żeby uciec od Macha smile Chyba zdecyduję się na
        mieszkanie na Cyprysowym w bud. 2. Byłes może na budowie? Obydwa budynki stoją?
        Co do umowy, to chyba podpiszemy ją po prostu w Gedbudzie. Ta firma (z tego, co
        się orientuję) jest bardziej wiarygodna. A poza tym mieszkanie juz niedługo
        będzie do odbioru smile
        • 100inchshadow Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.07.06, 00:10
          Na budowie bylem, stoi budynek nr 1, robili ostatnio dach. Budynek nr 2 bedzie dopiero budowny. Odbiór w IV kwartale 2007. Radze sie dowiedziec czy jeszcze sa wolne mieszkania bo ja bralem fuksem jedno z ostatnich smile Oczywiscie w budynku nr 2. W ten weekend pojade strzelic fotkacze.
          • dymek-25 Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.07.06, 08:29
            Jejku, myślałam, że budynek 2 też jest do oddania jeszcze w tym roku. No
            trudno sad Jak na razie mam zarezerwowane mieszkanie na drugim piętrze (też
            fuksem mi się udało). W sobotę prawdopodobnie podpisze umowę. Daj znać jak
            będziesz miał jakieś fotki z budowy. Pozdrawiam.
            • 100inchshadow Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.07.06, 14:08
              Fotkacze beda zrobione w ten weekend. A po weekendzie jak znajde czas to odpale www z forum na temat Cyprysowego.
              • atamu Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.07.06, 14:17
                100inchshadow, dobry pomysl. Ja mam zrobione fotki od praktycznie poczatku
                powstawania budynku nr 1 hi hi (mam po drodze z pracy). Jak zrobisz www to daj
                znak sygnal to sie wklei kilka fajniejszych.
                Pozdro
      • atamu Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.07.06, 08:49
        100inchshadow, nie przejmuj sie Gedbud to nie Mach. Zanim podpisalem z nimi
        umowe troche sie podowiadywalem tu i tam jaka to jest firma. Ja teraz czekam na
        telefon od pana elektryka i pewnie niedlugo wstawia mi okienka bo juz wiekszosc
        budynku nr 1 je ma. Wyglada na to ze Gedbud buduje zgodnie z planem, chociaz
        nie chce tu byc niepoprawnym optymista.
        Wczoraj poczynilem juz pierwszy zakup - kupilem plytki (w Obi jest
        promocja smile)) ).
        A Wym, drodzy sasiedzi gdzie kupujecie wyposazonko moze uda sie trafic na jakas
        promocje czy cos takiego hi hi.
        Pozdrawiam
        • 100inchshadow Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.07.06, 14:16
          atamu napisał:

> 100inchshadow, nie przejmuj sie Gedbud to nie Mach. Zanim podpisalem z nimi
          > umowe troche sie podowiadywalem tu i tam jaka to jest firma.

Jak kupowalem mieszkanie u Macha to tez rozmawialem z ludzmi i nikt nic zlego o nim nie slyszal. A teraz? Dobrze ze byl taki pazerny i zerwal umowe...

> Wczoraj poczynilem juz pierwszy zakup - kupilem plytki (w Obi jest
          > promocja smile)) ).
          > A Wym, drodzy sasiedzi gdzie kupujecie wyposazonko moze uda sie trafic na jakas
          >

Masz fajnie, tez juz chcialbym myslec o wyposażeniu ale coz trzeba czekac az bedzie mieszkanko. Jeszcze tylko okolo 15 miesiecy nerwow ;p
          • atamu Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.07.06, 14:20
            100inchshadow napisał:

> Jak kupowalem mieszkanie u Macha to tez rozmawialem z ludzmi i nikt nic
            zlego
            > o nim nie slyszal. A teraz? Dobrze ze byl taki pazerny i zerwal umowe...

Moj kuzyn wlasnie odebral mieszkanie na Mickiewicza - generalnie 0 problemow.
            Wg mnie uczciwy developer z nich i nie beda sobie psuc marki, nie chca sobie
            tez problemow robic. Mam nadzieje ze sie nie pomyle w mojej opinii.
            • raczko123 Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 14.07.06, 23:50
              Witam
              No do mnie już dzwonił elektryk, ustaliłem co i gdzie.
              Okna juz u mnie są, sprawnie im to nawet idzie.
              Ostatnio jak byłem w biurze, to mówili, ze do listopada maja mieszkania oddać.
              Natomiast w Machu to naprawde jest niezła jazda, horror.
              Jedynym wartym zainteresowania developerem w Pruszczu to pozostał tylko Gedbud.
              Aha, Atamu moje mieszkanie to ma nr 32, pewnie z radości coś mi sie wcześniej
              pokręciło (cyprysowa 5) smile
              No ale niewazne, flaszka i tak musi pęknąć smile
              Ja tam mam umowę przedwstępną w formie aktu notarialnego.

pozdro dla wszystkich przyszłych lokatorów
              • atamu Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 18.07.06, 13:16
                eeeee Raczko to Ty masz farta bo jakos u Ciebie w klatce wszystko pierwsze jest
                robione no ale coz. Ja w tym tygodniu bede sie uelektrycznial i hydraulikowal.
                Z ciekawostek to jest juz oferta na garaze i miejsca postojowe, trochu brzydko
                ze Gedbudowcy nie zadzwonili - w sumie sie przypadkiem dowiedzialem. Ja juz
                sobie zamowilem garazyk smile))).
                Lokatorzy, sasiedzi co sobie robicie oprocz swiatelka na balkonie? Jestem przed
                elektrykiem wiec pytam.
                No ostatnia rzecz podobno miala powstac jakas strunka z forum czy cos, jak
                prace w tym temacie ?? smile

Pozdrawiam all
                • 100inchshadow Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 18.07.06, 20:54
                  > No ostatnia rzecz podobno miala powstac jakas strunka z forum czy cos, jak
                  > prace w tym temacie ?? smile

W sumie juz jest wink prawie..... Przemyslalem sobie i bedzie samo forum z mozliwoscia przegladania galerii fotek. Mysle ze takie rozwiazanie bedzie najlepsze. Dzisiaj z browarkiem wieczorem posiedzie i reszte dorzeźbie.
                  Adres www juz jest ale ujawnie go jak dokoncze robote smile(prosze nie Googlować tongue_out )

pzdr
                  100inchshadow
    • 100inchshadow Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 20.07.06, 14:49
      Odpalilem forum Osiedla Cyprysowego. www.cyprysowe.prv.pl
      Zapraszam smile
    • atamu Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 24.07.06, 12:37
      Zapraszam wszystkich na forum osiedla Cyprysowe >>> www.cyprysowe.prv.pl <<<
    • lidkaaa Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 26.07.06, 00:15
      A ja tu założyłam wątek ....

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=41330

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka