raczko123 24.01.06, 15:23 Witam Co myślicie o osiedlu cyprysowym ? Niedługo będę tam mieszkał. Jest ktoś jeszcze, co też sobie kupił tam mieszkanie ? pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a1ngela Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 25.01.06, 13:45 Ja sie zastanawialm nad cyprysowym ale... ani piwnicy ani garazu No! Chyba ze nie masz duzo gratow )) Pozdro Angela Odpowiedz Link
myszorabt1 Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 25.04.06, 10:21 Na osiedlu Cyprysowym są piwnice i to duże. Ja też czekam na plany dotyczące hali garażowej mają tam być miejsca postojowe i oddzielne garaże. Pozdrawiam Odpowiedz Link
atamu Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.03.06, 14:27 witam! Ja tez kupilem mieszkanko na Cyprysowym (III pietro) w budynku nr 1. Ja uwazam ze to fajne osiedle, troszke mnie na poczatku cmentarz odstraszal ale w sumie z moich okien nie bedzie nic widac, a poza tym nie ma lepszych sasiadow - nie okradna i nie imprezuja za glosno (hi hi). raczko123 a Ty ktore mieszkanko wziales?? Moje to nr 7 (bede mial szczescie?? ) ). Wpisalem wczesniej nowy temat o Cyprysowym bo nie spojrzalem wczesniej ze ktos tez o to osiedle pytal...ale jak widze z odzewem cieniutko...a Mickiewicza temat tak "preznie" sie rozwija Pozdrawiam atamu Odpowiedz Link
raczko123 Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 23.03.06, 15:07 Czołem Ja mam w tym samym bloku, 3 piętro, mieszkanie nr 5. Czyli jak nic, będziemy sąsiadami. Bez flaszki coś czuje się nie obędzie . Jak rozmawiałem z własicielem Gedbuda, to mówił, ze mogą bydynek oddac już we wrześniu. Tylko, że zima straszna była, no i jakoś ciągle jest, więc pewnie się opóźni. pozdr Odpowiedz Link
atamu Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.05.06, 12:38 raczko123: Masz racje flaszka peknie na dobre "dzien dobry". Tak poza tym ostatnio hasalem sobie juz po swoim mieszkanku (szczegól ze jeszcze nie ma sufitu hihi), no i wydaje mi sie ze moze sie wyrobia na pazdziernik w sumie fajnie by bylo.\ raczko123 a jak myslisz po ile beda miejsca postojowe w hali garazowej bo poki co nic nie slychac w tym temacie. Odpowiedz Link
100inchshadow Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 12.07.06, 11:22 Też kupilem tu mieszkanie w budynku 2. Mialem przebojem z Machem i teraz obawiam sie czy GedBud czegos nie wymysli. Jak macie podpisane umowy? U notariusza czy tylko podpisane w GedBudzie? pzdr 100inchshadow Odpowiedz Link
dymek-25 Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 12.07.06, 20:16 Witam przyszłego sąsiada Też sie zastanawiam nad tym, żeby uciec od Macha Chyba zdecyduję się na mieszkanie na Cyprysowym w bud. 2. Byłes może na budowie? Obydwa budynki stoją? Co do umowy, to chyba podpiszemy ją po prostu w Gedbudzie. Ta firma (z tego, co się orientuję) jest bardziej wiarygodna. A poza tym mieszkanie juz niedługo będzie do odbioru Odpowiedz Link
100inchshadow Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.07.06, 00:10 Na budowie bylem, stoi budynek nr 1, robili ostatnio dach. Budynek nr 2 bedzie dopiero budowny. Odbiór w IV kwartale 2007. Radze sie dowiedziec czy jeszcze sa wolne mieszkania bo ja bralem fuksem jedno z ostatnich Oczywiscie w budynku nr 2. W ten weekend pojade strzelic fotkacze. Odpowiedz Link
dymek-25 Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.07.06, 08:29 Jejku, myślałam, że budynek 2 też jest do oddania jeszcze w tym roku. No trudno Jak na razie mam zarezerwowane mieszkanie na drugim piętrze (też fuksem mi się udało). W sobotę prawdopodobnie podpisze umowę. Daj znać jak będziesz miał jakieś fotki z budowy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
100inchshadow Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.07.06, 14:08 Fotkacze beda zrobione w ten weekend. A po weekendzie jak znajde czas to odpale www z forum na temat Cyprysowego. Odpowiedz Link
atamu Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.07.06, 14:17 100inchshadow, dobry pomysl. Ja mam zrobione fotki od praktycznie poczatku powstawania budynku nr 1 hi hi (mam po drodze z pracy). Jak zrobisz www to daj znak sygnal to sie wklei kilka fajniejszych. Pozdro Odpowiedz Link
atamu Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.07.06, 08:49 100inchshadow, nie przejmuj sie Gedbud to nie Mach. Zanim podpisalem z nimi umowe troche sie podowiadywalem tu i tam jaka to jest firma. Ja teraz czekam na telefon od pana elektryka i pewnie niedlugo wstawia mi okienka bo juz wiekszosc budynku nr 1 je ma. Wyglada na to ze Gedbud buduje zgodnie z planem, chociaz nie chce tu byc niepoprawnym optymista. Wczoraj poczynilem juz pierwszy zakup - kupilem plytki (w Obi jest promocja )) ). A Wym, drodzy sasiedzi gdzie kupujecie wyposazonko moze uda sie trafic na jakas promocje czy cos takiego hi hi. Pozdrawiam Odpowiedz Link
100inchshadow Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.07.06, 14:16 atamu napisał: > 100inchshadow, nie przejmuj sie Gedbud to nie Mach. Zanim podpisalem z nimi > umowe troche sie podowiadywalem tu i tam jaka to jest firma. Jak kupowalem mieszkanie u Macha to tez rozmawialem z ludzmi i nikt nic zlego o nim nie slyszal. A teraz? Dobrze ze byl taki pazerny i zerwal umowe... > Wczoraj poczynilem juz pierwszy zakup - kupilem plytki (w Obi jest > promocja )) ). > A Wym, drodzy sasiedzi gdzie kupujecie wyposazonko moze uda sie trafic na jakas > Masz fajnie, tez juz chcialbym myslec o wyposażeniu ale coz trzeba czekac az bedzie mieszkanko. Jeszcze tylko okolo 15 miesiecy nerwow ;p Odpowiedz Link
atamu Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 13.07.06, 14:20 100inchshadow napisał: > Jak kupowalem mieszkanie u Macha to tez rozmawialem z ludzmi i nikt nic zlego > o nim nie slyszal. A teraz? Dobrze ze byl taki pazerny i zerwal umowe... Moj kuzyn wlasnie odebral mieszkanie na Mickiewicza - generalnie 0 problemow. Wg mnie uczciwy developer z nich i nie beda sobie psuc marki, nie chca sobie tez problemow robic. Mam nadzieje ze sie nie pomyle w mojej opinii. Odpowiedz Link
raczko123 Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 14.07.06, 23:50 Witam No do mnie już dzwonił elektryk, ustaliłem co i gdzie. Okna juz u mnie są, sprawnie im to nawet idzie. Ostatnio jak byłem w biurze, to mówili, ze do listopada maja mieszkania oddać. Natomiast w Machu to naprawde jest niezła jazda, horror. Jedynym wartym zainteresowania developerem w Pruszczu to pozostał tylko Gedbud. Aha, Atamu moje mieszkanie to ma nr 32, pewnie z radości coś mi sie wcześniej pokręciło (cyprysowa 5) No ale niewazne, flaszka i tak musi pęknąć Ja tam mam umowę przedwstępną w formie aktu notarialnego. pozdro dla wszystkich przyszłych lokatorów Odpowiedz Link
atamu Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 18.07.06, 13:16 eeeee Raczko to Ty masz farta bo jakos u Ciebie w klatce wszystko pierwsze jest robione no ale coz. Ja w tym tygodniu bede sie uelektrycznial i hydraulikowal. Z ciekawostek to jest juz oferta na garaze i miejsca postojowe, trochu brzydko ze Gedbudowcy nie zadzwonili - w sumie sie przypadkiem dowiedzialem. Ja juz sobie zamowilem garazyk ))). Lokatorzy, sasiedzi co sobie robicie oprocz swiatelka na balkonie? Jestem przed elektrykiem wiec pytam. No ostatnia rzecz podobno miala powstac jakas strunka z forum czy cos, jak prace w tym temacie ?? Pozdrawiam all Odpowiedz Link
100inchshadow Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 18.07.06, 20:54 > No ostatnia rzecz podobno miala powstac jakas strunka z forum czy cos, jak > prace w tym temacie ?? W sumie juz jest prawie..... Przemyslalem sobie i bedzie samo forum z mozliwoscia przegladania galerii fotek. Mysle ze takie rozwiazanie bedzie najlepsze. Dzisiaj z browarkiem wieczorem posiedzie i reszte dorzeźbie. Adres www juz jest ale ujawnie go jak dokoncze robote (prosze nie Googlować ) pzdr 100inchshadow Odpowiedz Link
100inchshadow Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 20.07.06, 14:49 Odpalilem forum Osiedla Cyprysowego. www.cyprysowe.prv.pl Zapraszam Odpowiedz Link
atamu Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 24.07.06, 12:37 Zapraszam wszystkich na forum osiedla Cyprysowe >>> www.cyprysowe.prv.pl <<< Odpowiedz Link
lidkaaa Re: Pruszcz - Osiedle Cyprysowe (GEDBUD) 26.07.06, 00:15 A ja tu założyłam wątek .... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=41330 Odpowiedz Link